Προς το περιεχόμενο

πανεπιστήμια στο εξωτερικό

g3orgi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κρίμα που δεν πρόλαβες τις δέσμες,είχε μία για αυτούς που δεν τους άρεσε τίποτα απο τα δύο,η 4η δέσμη :p

Δυστυχώς:mad: Καλά εγώ έκανα και πατάτα που πήγα θεωρητική, αλλά άλλο θέμα:-D

Ας πούμε θα μου άρεσε η τεχνολογική αν δεν είχε φυσική και Α.Ο.Δ.Ε. Χημεία δε μου αρέσει, Ιστορία πάτωνα μία ζωή, Έκθεση ήμουνα πάντα πολύ καλή:-D Αν υπήρχε μία κατεύθυνση με μαθηματικά, έκθεση, κείμενα, Α.Ο.Θ. κομπλέ θα ήμουνα στο σχολείο:lol: Στα αλήθεια με καταπιέζει αυτός ο διαχωρισμός θεωρητικάριων-θετικάριων.:devil:

Δημοσ.
Εντάξει, όχι και τεμπέληδες επειδή δε χρειάζεται να παπαγαλίζουν:devil::devil: Γενικά με ενοχλεί αυτός ο διαχωρισμός θετικών-θεωρητικάριων. Ποτέ δε μου άρεσε καμία κατεύθυνση στο λύκειο, γιατί ούτε θέλω μόνο να λύνω ασκήσεις ούτε μόνο να παπαγαλίζω ( απομνημονεύω).
Ε ρε συ εχει πολυ περισσοτερο διαβασμα η θεωρητικη κατευθυνση αυτο λεω....Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι την αποφευγουν;;Ειναι πιο δυσκολη κατευθυνση και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις βλεποντας τις βαθμολογιες των πανελλαδικων....
Δημοσ.
Ε ρε συ εχει πολυ περισσοτερο διαβασμα η θεωρητικη κατευθυνση αυτο λεω....Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι την αποφευγουν;;Ειναι πιο δυσκολη κατευθυνση και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις βλεποντας τις βαθμολογιες των πανελλαδικων....

Γνώμη μου ότι οι κακές βαθμολογίες στα θεωρητικά μαθήματα οφείλονται στην υποκειμενική βαθμολόγηση και την ασχετοσύνη των φιλολόγων. Είχα φιλολόγους στο φροντιστήριο αστέρια στο αντικείμενο και η διαφορά τους σε σχέση με τους φιλόλογους δημοσίων σχολείων ήταν σαν να λέμε η μέρα και η νύχτα.

Δε μπορώ να δεχτώ π.χ. το 16 που πήρα στα κείμενα στις πανελλαδικές, το αν δεν έχουν διαβάσει οι διορθωτές τις ανάλογες πηγές που ερμηνεύουν τα Κείμενα( απίστευτα πολλές σελίδες) δεν είναι δικό μου φταίξιμο.:P Π.Χ. Λατινικά που είναι ξεκάθαρες οι απαντήσεις μία χαρά διορθώνανε, αφού έχουν ξεκάθαρες λύσεις, δε χρειάζεται να ξέρουν οι διορθωτές:X:X

Ανεξαρτήτως κατευθύνσεων το θέμα είναι εάν αποκτάμε τις απαραίτητες βάσεις που χρειαζόμαστε για τις σχολές μας ή όχι; Το ότι π.χ. πάτωσα Ιστορία πανελλήνιες ( αναμενόμενο:-D) δε με επηρέασε στις φοιτητικές μου σπουδές( εννοώ στο θέμα των προαπαιτούμενων γνώσεων). Π.χ. ο μαθηματικός τι να τα κάνει τα θεωρητικά μαθήματα; Να γράφει σωστά υποτίθεται ότι έπρεπε να έχει μάθει από το σχολείο ανεξαρτήτως πανελληνίων και σπουδών.

Δημοσ.
Το ότι γράφεις 10αρια στα θεωρητικά μαθήματα της σχολής σου δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα έχεις για πλάκα τα θεωρητικά μαθήματα

Τα έχω κοινά με άλλα τμήματα, που γι' αυτούς είναι υποχρεωτικά. Οπότε αφού εγώ τα χω για πλάκα, φαντάσου οι άλλοι.

Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι την αποφευγουν;;Ειναι πιο δυσκολη κατευθυνση και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις βλεποντας τις βαθμολογιες των πανελλαδικων....

Το ότι δεν προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση, σου πέρασε από το μυαλό? Τελικά να σου δώσω το σύστημα 2 ανισώσεων, να μου το λύσεις, γιατί εμένα μου φάνηκε δύσκολο?

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους των θεωρητικών επιστημών η διαφορά είναι η εξής

Θεωρητικά μαθήματα:Ξεκωλόνεσαι στο διάβασμα και τα μαθαίνεις.Αν σου κόβει θα τα μάθεις και θα σου μείνουν,θα βγάλεις και νόημα κτλ κτλ.Αν δεν σου κόβει θα τα μάθεις παπαγαλία και μετά απο 2 μέρες θα τα ξεχάσεις,το θέμα είναι όμως ότι θα τα μάθεις,τουλάχιστον για τις εξετάσεις

Θετικές επιστήμες:Όσο και να διαβάσεις ολοκληρώματα,διαφορικές κτλ κτλ αν δεν στροφάρει ο τύπος στο ρετιρέ δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους των θεωρητικών επιστημών η διαφορά είναι η εξής

Θεωρητικά μαθήματα:Ξεκωλόνεσαι στο διάβασμα και τα μαθαίνεις.Αν σου κόβει θα τα μάθεις και θα σου μείνουν,θα βγάλεις και νόημα κτλ κτλ.Αν δεν σου κόβει θα τα μάθεις παπαγαλία και μετά απο 2 μέρες θα τα ξεχάσεις,το θέμα είναι όμως ότι θα τα μάθεις,τουλάχιστον για τις εξετάσεις

Θετικές επιστήμες:Όσο και να διαβάσεις ολοκληρώματα,διαφορικές κτλ κτλ αν δεν στροφάρει ο τύπος στο ρετιρέ δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη.

Ως θεωρητικάρια θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγω που διάβαζα πολύ αλλα δεν την είχα την παπαγαλία δύο 10αράκια πήρα στις Ιστορίες. Όταν έκανα μαθηματικά κατεύθυνσης για τη σχολή απορούσα γιατί θεωρούνται δύσκολα.Συμφοιτητές μου από άλλες κατευθύνσεις έχουν πάθει τέτοιο ψυχολογικό με τα μαθηματικά κατεύθυνσης σε σημείο να χρωστάνε τα ανώτερα μαθηματικά ακόμα:X Μη παραβλέπουμε το ψυχολογικό παράγοντα, καλή η εξυπνάδα αλλά δεν αρκεί:-D Όταν δίνεις τόσα πολλά μαθήματα υπό πίεση θεωρείς κάποια μαθήματα πολύ δυσκολότερα από ότι είναι, είναι και το νεαρό της ηλικίας, κακά τα ψέμματα, αλλού το έχεις το μυαλό σου:-D

Το σύστημα 2 ανισώσεων γνώση λυκείου δεν είναι ή τα έχω μπερδέψει με τα μαθηματικά της σχολής;

Μία ένσταση μόνο έχω , για τα Αρχαία και για τα Κείμενα πρέπει να στροφάρεις , αλλιώς δε γράφεις.

Δημοσ.

Το ότι δεν προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση, σου πέρασε από το μυαλό? Τελικά να σου δώσω το σύστημα 2 ανισώσεων, να μου το λύσεις, γιατί εμένα μου φάνηκε δύσκολο?

Μπορει να ειναι και αυτος ενας λογος...Σε ποια σχολη εισαι;Δεν πιστευω να εισαι κανας λογιστακος;
Δημοσ.
Μπορει να ειναι και αυτος ενας λογος...Σε ποια σχολη εισαι;Δεν πιστευω να εισαι κανας λογιστακος;

Μπα, δεν τα πάει τα της διοίκησης και της λογιστικής, κάτι σχετικό με πληροφορική πρέπει να πηγαίνει, αλλά δεν αποκαλύπτει:-D

Το "λογιστάκος" γιατί το λες έτσι; Επάγγελμα δεν είναι και αυτό;

Δημοσ.
Μπα, δεν τα πάει τα της διοίκησης και της λογιστικής, κάτι σχετικό με πληροφορική πρέπει να πηγαίνει, αλλά δεν αποκαλύπτει:-D

Ναι δεν εχω κατι με το επαγγελμα αν και μου ειναι παγερα αδιαφορο απλα θελω να διαπιστωσω με τι μαθηματικο μυαλο εχουμε να κανουμε....
Δημοσ.
Ναι δεν εχω κατι με το επαγγελμα αν και μου ειναι παγερα αδιαφορο απλα θελω να διαπιστωσω με τι μαθηματικο μυαλο εχουμε να κανουμε....

Σαφώς ανώτερο από μερικούς παπαγαλάκηδες πάντως..

Όχι του ατόμου, του επαγγέλματος..

Δημοσ.
Σχεδόν νιώθω ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον όμνι. Σχεδόν.

Πάντως η ατάκα του που έχεις στην υπογραφή σου έγραψε!!!!!

Σε όποια σχολή και αν είναι, δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το αν έχει μαθηματικό μυαλό ή όχι. Θα μπορούσε να είναι π.χ. σε μία σχολή που δεν έχει μαθηματικά απλά επειδή του αρέσει, αλλά να έχει μαθηματικό skill...

Δημοσ.

Δε νομίζω να σε έβρισα.:lol:

Τα πάω με τα μπούνια. Ολο 10άρια πέρνω. Ασχετο που βρίζω όταν τα διαβάζω. Πάντως ο λογιστής, δεν είναι και πολύ δημιουργικό επάγγελμα. Χρησιμότατο δε, αλλά τους λυπάμαι. Ολη μέρα προσθαφαιρέσεις, νισάφι πια.

Πάντως η ατάκα του που έχεις στην υπογραφή σου έγραψε!!!!!

Στα κνατ είναι (αυτους που χτυπάγαν γυναικόπαιδα στο χημείο και φώναζαν "ηθικό ακμαιότατο")*, μη το συμμερίζεσαι. Ειδε τον εαυτό του να αντικατοπτρίζεται στα λεγόμενα μου.

Σε όποια σχολή και αν είναι, δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το αν έχει μαθηματικό μυαλό ή όχι. Θα μπορούσε να είναι π.χ. σε μία σχολή που δεν έχει μαθηματικά απλά επειδή του αρέσει, αλλά να έχει μαθηματικό skill

Ναι, μεγάλο (skill). Ούτε τη βάση δεν πέρασα στις πανελλήνιες.

Δημοσ.
Στα κνατ είναι (αυτους που χτυπάγαν γυναικόπαιδα στο χημείο και φώναζαν "ηθικό ακμαιότατο")*, μη το συμμερίζεσαι. Ειδε τον εαυτό του να αντικατοπτρίζεται στα λεγόμενα μου.

Απλά omnislash.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...