Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί φτιάχνει ωραία γαριδομακαρονάδα. Αλήθεια. Και γιατί αλλιώς το τόπικ δε θα έφτανε ποτέ στο ζενίθ του σουρεαλισμού.
insomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σουρεαλισμός: Κάτι από αυτά που πληρώνουμε όλοι για να σπουδάσουν μερικά ψώνια, άχρηστα για την κοινωνία... Ένας ορισμός που πάει και στην ιστορία με ελάχιστες αλλαγές.
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Mind the gap. Πως ακούς την ιστορία και πως τα μαθηματικά; Και γιατί ειδικά η μητέρα του Lucifer..; ρε συ έχει ο γιος διαγώνισμα στα μαθηματικά. Εσύ αν είσαι φούρναρης, μπορείς να δεις αν έχει διαβάσει? οχι. Αν όμως γράφει ιστορία, τον βάζεις κάτω και στη λέει απ' έξω.
soturin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί εσύ έχεις καλεστεί σε επιστημονικά φόρουμ, και ζητήσαν τη γνώμη σου? Τσκ, άρα draw. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πες έτσι...
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κατ' αρχήν, τη γαριδομακαρονάδα την είχα φτιάξει ΕΓΩ. Δευτερευόντως, όμνισλας δεν κατάλαβα τι λες. Ότι η μαμά μου μπορεί να μου ακούσει την ιστορία ενώ δε μπορεί να μου ακούσει τα μαθηματικά; Είναι θετικώς βαρήκοη αλλά θεωρητικώς ΛΥΓΚΑΣ; Ότι είναι πιο βαρβάτο να σου ακούνε ιστορία από το να σου ακούνε μαθηματικά ή το ανάποδο; Αν την ακούνε με ένα τρίφυλλο ή δυο βοτκες, η μαμά μου μένει χωρίς δουλειά; Και πέρα απ' τη μαμά μου, θεός σχωρέστη κι όλας τη γυναίκα, λες ότι αν δε με καλέσουνε σε επιστημονικό φόρουμ για να ζητήσουνε τη γνώμη μου και δε καλέσουνε ούτε και σένα, ξέρουμε αυτομάτως τα ίδια πράγματα; Γιατί εγώ ουδέποτε πίστεψα πως αν δεν τελειώσει μια γυναίκα με το σκύλο της δε θα κυοφορήσει κάποιον σκυλάνθρωπο. Βεβαίως έχουμε και άλλα μουσικά γούστα, αλλά καταλαβαίνεις που το πάω και γενικά δε σε παίρνει ρε παιδάκι μου, γονιδιακά! Και δε λέω να μη μιλάς, γιατί διασκεδάζουμε, απλώς προσπάθησε να μη δασκαλεύεις γιατί είναι σα να με λέει ο Ζονκ "λάθος".
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ότι είναι πιο βαρβάτο να σου ακούνε ιστορία από το να σου ακούνε μαθηματικά ή το ανάποδο; Εδώ και τόσες σελίδες αυτό προσπαθώ να πω. Οτι για να διαβάσεις, ένα ιστορικό άρθρο στη βικι, θέλει λιγότερη προσπάθεια, από ότι να διαβάσεις ένα μαθηματικό. Το ιστορικό, δεν έχει περίεργα σύμβολα, σε σχέση με το μαθηματικό, ούτε περίεργους ορισμούς. Οπότε, α) τα μαθηματικά είναι πιο δύσκολα από την ιστορία β)άρα θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια να βγάλεις το μαθηματικό, από ότι το ιστορικό. Που διαφωνείς σε αυτό? Πάλι κάτι θα βρεις, αλλά κουβέντα να γίνεται λες ότι αν δε με καλέσουνε σε επιστημονικό φόρουμ για να ζητήσουνε τη γνώμη μου και δε καλέσουνε ούτε και σένα, ξέρουμε αυτομάτως τα ίδια πράγματα; Γιατί περνιέσαι για κανάς παντογνώστης στον κύκλο σου?
glitsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αμα παπαγαλιζεις ή εχεις ποοοολυ μνημη βγαζεις ιστορικο...τα μαθηματικα ειναι αλλο πραγμα, παγκοσμια γλωσσα.μην μπερδευουμαι τη μερα με τη νυχτα!
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αμα παπαγαλιζεις ή εχεις ποοοολυ μνημη βγαζεις ιστορικο...τα μαθηματικα ειναι αλλο πραγμα, παγκοσμια γλωσσα.μην μπερδευουμαι τη μερα με τη νυχτα! Ε δν έλεγα εγώ κάτι διαφορετικό.
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλα που φτασαμε? να συγκρινουμε την ιστορια με τα μαθηματικα? νομιζω δεν τιθεται θεμα τα μαθηματικα ειναι πιο δυσκολα απλα γιατι το παιδι τους ονομαστηκε ιστορια (και μη πει κανενας οχι, η αρχη του κοσμου εχει μαθηματικη προελευση )
kirdou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδι των μαθηματικων η Ιστορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ρε τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!! Οσον αφορα την συγκριση ειναι ατοπη εντελως!Τα μαθηματικα χωρις να αμφισβητω την αξια τους ειναι το αποκουμπι των τεμπελιδων που βαριουνται να διαβαζουν και να συγκρατουν λεπτομερειες και νομιζουν οτι αν λυσουν μια εξισωση ειναι τα μεγαλα μυαλα!Επισης οι θεωρητικες επιστημες και κατα συνεπεια και στην Ιστορια χρειαζεται να εχεις κριτικη ικανοτητα και σωστη διαθρωση γραπτου και προφορικου λογου κατι που οι μαθηματικοι δεν.....
afentiko7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τα μαθηματικα χωρις να αμφισβητω την αξια τους ειναι το αποκουμπι των τεμπελιδων που βαριουνται να διαβαζουν και να συγκρατουν λεπτομερειες και νομιζουν οτι αν λυσουν μια εξισωση ειναι τα μεγαλα μυαλα Και ποια είναι τα μεγάλα μυαλά κατά σε? Τι σπουδάζεις, καταρχήν? Εγώ δλδ, που σε όλα τα θεωρητικά στη σχολή γράφω 10άρια (σε όσα διαβάζω τουλάχιστον), και στα μαθηματικά πρέπει ο καθηγητής να κάνει το 3->5, για να περάσω, πρέπει να είμαι πολύ μεγάλο μυαλό. Και ολοι οι συμφοιτητές μου το ίδιο. Τελικά πρέπει να μαστε σαίνια. Πάω να λύσω κανά σύστημα ανισώσεων (όχι γραφικά), γιατί είμαι και πολύ τεμπέλης. να εχεις κριτικη ικανοτητα και σωστη διαθρωση γραπτου και προφορικου λογου κατι που οι μαθηματικοι δεν Ε? Φαντάζομαι να ξέρεις πόσο λεπτολόγοι είναι οι μαθηματικοί στους ορισμούς τους. Και πως ένα =>, να κάνεις <=> αλλάζεις τα πάντα. Ειδικά στις θεωρητικές ασκήσεις που πρέπει να ορίσεις τα πάντα.
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τα μαθηματικα χωρις να αμφισβητω την αξια τους ειναι το αποκουμπι των τεμπελιδων που βαριουνται να διαβαζουν και να συγκρατουν λεπτομερειες και νομιζουν οτι αν λυσουν μια εξισωση ειναι τα μεγαλα μυαλα! Δε μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι χειρότερος σ' αυτό το thread.
Praetorianos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Οσον αφορα την συγκριση ειναι ατοπη εντελως!Τα μαθηματικα χωρις να αμφισβητω την αξια τους ειναι το αποκουμπι των τεμπελιδων που βαριουνται να διαβαζουν και να συγκρατουν λεπτομερειες και νομιζουν οτι αν λυσουν μια εξισωση ειναι τα μεγαλα μυαλα!Επισης οι θεωρητικες επιστημες και κατα συνεπεια και στην Ιστορια χρειαζεται να εχεις κριτικη ικανοτητα και σωστη διαθρωση γραπτου και προφορικου λογου κατι που οι μαθηματικοι δεν..... Αν και προβλέπω flame μάλλον τα τα λες για πλάκα αυτά. Πάντως ότι έγραψες ισχύει το ακριβώς ανάποδο, όποιος δεν μπορεί να μάθει πόσο κάνει 1+1 παπαγαλίζει βιβλία μπας και αναπτύξει """""κριτική ικανότητα"""""". Edit: +10000 στον teo64x
black_widow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδι των μαθηματικων η Ιστορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ρε τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!!Οσον αφορα την συγκριση ειναι ατοπη εντελως!Τα μαθηματικα χωρις να αμφισβητω την αξια τους ειναι το αποκουμπι των τεμπελιδων που βαριουνται να διαβαζουν και να συγκρατουν λεπτομερειες και νομιζουν οτι αν λυσουν μια εξισωση ειναι τα μεγαλα μυαλα!Επισης οι θεωρητικες επιστημες και κατα συνεπεια και στην Ιστορια χρειαζεται να εχεις κριτικη ικανοτητα και σωστη διαθρωση γραπτου και προφορικου λογου κατι που οι μαθηματικοι δεν..... Εντάξει, όχι και τεμπέληδες επειδή δε χρειάζεται να παπαγαλίζουν:devil: Γενικά με ενοχλεί αυτός ο διαχωρισμός θετικών-θεωρητικάριων. Ποτέ δε μου άρεσε καμία κατεύθυνση στο λύκειο, γιατί ούτε θέλω μόνο να λύνω ασκήσεις ούτε μόνο να παπαγαλίζω ( απομνημονεύω). Και ποια είναι τα μεγάλα μυαλά κατά σε? Τι σπουδάζεις, καταρχήν? Εγώ δλδ, που σε όλα τα θεωρητικά στη σχολή γράφω 10άρια (σε όσα διαβάζω τουλάχιστον), και στα μαθηματικά πρέπει ο καθηγητής να κάνει το 3->5, για να περάσω, πρέπει να είμαι πολύ μεγάλο μυαλό. Και ολοι οι συμφοιτητές μου το ίδιο. Τελικά πρέπει να μαστε σαίνια. Πάω να λύσω κανά σύστημα ανισώσεων (όχι γραφικά), γιατί είμαι και πολύ τεμπέλης. Ε? Φαντάζομαι να ξέρεις πόσο λεπτολόγοι είναι οι μαθηματικοί στους ορισμούς τους. Και πως ένα =>, να κάνεις <=> αλλάζεις τα πάντα. Ειδικά στις θεωρητικές ασκήσεις που πρέπει να ορίσεις τα πάντα. Το ότι γράφεις 10αρια στα θεωρητικά μαθήματα της σχολής σου δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα έχεις για πλάκα τα θεωρητικά μαθήματα. Και εγώ έγραφα 9αρια στα Μαθηματικά της σχολής ( με την πρώτη τα πέρναγα κιόλας) αλλά δε θα πω, "ε για πλάκα τα έχω τα μαθηματικά, γιατι δυσκολεύονται ρε παιδί μου στο μαθηματικό)...Συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων. Όσο για το διάβασμα σου , δε σχολιάζω, σε πιο πάνω post έλεγες για σκονάκια , συνεργασίες κ.λ.π. Αλλά "έδωσες"στεγνά άτομο που αντέγραφε...Όταν αντιγράφεις και εσύ ο ίδιος, χάνεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι για τους άλλους που αντιγράφουν και να τους καρφώνεις στον επιτηρητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.