Προς το περιεχόμενο

μοντελισμος

lulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκευτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για του λατρες τoυ μοντελισμου ετσι ωστε εδω θα μπορουμε να συζηταμε διαφορα ζητηματα που αφορουν το μοντελισμο .

Εγω εχω ενα savage 4.6 ho

savagex.JPG

σε ποια πιστα παιζεται ?

τι αυτοκινητακι ή βαρκα ή ελικοπτερο κτλ εχετε ?

αν και πιστευω πως αυτο το θεμα δε θα εχει μεγαλη επιτυχια μη σπαταλατε ασκοπα ενεργεια

Δημοσ.

δυσκολο να εισαι φοιτητης :-) εγω ακομη ειμαι μαθητης γυμνασιου οποτε πηγαινω και παιζω αρκετα συχνα στο οακα

E8500 [email protected]/scythe zipang/gigabyte ep45-ud3p/9600GT/320 gb ide/2giga corsair 1000/650 watt chieftec

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλοριζικο, απο τα λιγα που ξερω ειναι αρκετα καλη η τιμη του, για 4κινηση ειδικα!!

Καλες βολτες!

Δημοσ.
τι εξοδα εχουν αυτα ρε παιδια?

Axxxxxxxxxxxxx άστο!!

Ζημιάρικα, ακριβά ανταλλακτικά και ακριβό καύσιμο.

Εγώ το πέρνω 15 ευρό τα 2 λίτρα...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν ασχολούμε αλλά έχω έναν ξάδερφο που επειδή δεν ξέρει και πολλά από internet έρχεται σε μένα και ψωνίζουμε από ebay...γενικά έχει δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά για ένα savage (δεν θυμάμαι μοντέλο) που έχει αλλά καμία σχέση αν έπαιρνε ανταλακτικά από μαγαζί...

Άμα ξέρετε κανένα site καλό με φτηνά ανταλακτικά...δώστε να του δείξω...

Δημοσ.

Mugen Athlete (Το 1ο που είχε βγεί) 1:8

Χρειάζεται μοτέρ, servo, μπαταρίες, κτλ κλτ.. το έχω παρατημένο μέχρι να μου περισσέψουν λεφτά και να το φτιάξω.

Δημοσ.
Σκευτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για του λατρες τoυ μοντελισμου ετσι ωστε εδω θα μπορουμε να συζηταμε διαφορα ζητηματα που αφορουν το μοντελισμο .

...

τι αυτοκινητακι ή βαρκα ή ελικοπτερο κτλ εχετε ?

...

αν και πιστευω πως αυτο το θεμα δε θα εχει μεγαλη επιτυχια μη σπαταλατε ασκοπα ενεργεια

Υπήρξα αερομοντελιστής για καμιά 15αριά χρόνια, μέχρι που τα χωράφια των Σπάτων, όπου η Ένωση Μοντελιστών Αθηνών διέθετε οργανωμένο αερομοντελοδρόμιο, έγιναν AIR VENIZELOS, και το εργαστήριο στο σπίτι έγινε παιδικό δωμάτιο.

Στη συνέχεια, μετά από απόπειρες με στατικά μοντέλα ιστιοφόρων, διαπίστωσα ότι η αρρώστια του τηλεκατευθυνόμενου είναι ανίατη, ασχολήθηκα με τηλεκατευθυνόμενα ιστιοπλοϊκά (κινητήριος δύναμη μόνο αέρας). Πιστεύω ότι είναι η πεμπτουσία του μοντελισμού.

Τα σκάφη μου:

To GRE 26 - το "Odyssey" -είναι αγωνιστικό (μοντέλο Southern Cross 4, προέλευση Brand Gibson- Αυστραλία), ανήκει σε αναγνωρισμένη κατηγορία της ISAF, την ΙΟΜ (International One Meter) και είναι φοβερό (σχεδόν παντός καιρού).

Το άλλο, πιο παιχνιδιάρικο, είναι ένα Fairwind της KYUSHO με μετατροπή στο ιστίο από μένα για ισχυρότερους ανέμους.

Περιμένω σχόλια. Ειμαστε καμιά 10αριά με την ίδια λόξα!!

post-97186-129062989789_thumb.jpg

post-97186-129062989796_thumb.jpg

Δημοσ.
γενικά έχει δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά για ένα savage (δεν θυμάμαι μοντέλο) που έχει αλλά καμία σχέση αν έπαιρνε ανταλακτικά από μαγαζί...
Αφου εχει minimoum 800E αυτο και ειναι πολυ μεγαλο! Παντως καλα κανει και ξηγιεται απο ebay γιατι δεν γινεται απο εδω συνεχεια.

Εγω εχω ενα εκπαιδευτικο ελικοπτερο lama V3. Παρολο που εχω τρελα με τον μοντελισμο ,αν και δεν εχω αξιωθει να αγορασω κατι καλο, το ελικοπτερακι δεν θα υπερκαλυψει την τρελα για τα αμαξακια.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...