Προς το περιεχόμενο

περιοδικο για mac.

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξερει καποιος εαν υπαρχει περιοδικο για mac (αποκλειστικα),κατι σαν το pc magazine

εστω και σε αγγλικα,με μηνιαια συνδρομη,και ποιο ειναι το καλυτερο?.για ελληνικο που

το εψαξα λιγο δεν ειδα να υπαρχει(κακως).παντως πιστευω οτι οι χρηστες mac,στην

ελλαδα αυξανονται ραγδαια,(μονο εγω εχω πεισει 5 φιλους και γνωστους και εχουν παρει.),οποτε μια εστω και τριμηνιαια εκδοση για αρχη ενος τετοιου περιοδικου δεν

θα ηταν ασχημη ιδεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξερει καποιος εαν υπαρχει περιοδικο για mac (αποκλειστικα),κατι σαν το pc magazine

εστω και σε αγγλικα,με μηνιαια συνδρομη,και ποιο ειναι το καλυτερο?.για ελληνικο που

το εψαξα λιγο δεν ειδα να υπαρχει(κακως).παντως πιστευω οτι οι χρηστες mac,στην

ελλαδα αυξανονται ραγδαια,(μονο εγω εχω πεισει 5 φιλους και γνωστους και εχουν παρει.),οποτε μια εστω και τριμηνιαια εκδοση για αρχη ενος τετοιου περιοδικου δεν

θα ηταν ασχημη ιδεα.

Εδώ και 3 χρόνια είμαι συνδρομητής στο αμερικάνικο Macworld το οποίο είναι super. Εχει πολύ λογική τιμή (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή). Παλαιότερα έπαιρνα και το αγγλικο Macworld (είναι το αδελφάκι του) αλλά όντας πολύ ποιο ακριβό το έκοψα.

Το αμερικάνικο MacWorld είναι το καλύτερο και το βρίσκεις πολύ εύκολα στα ''γνωστά'' μαγαζιά σε μορφή pdf.

@kpartsi ολα ενταξει.εκανα "συνδρομη".:-D.παντως στα ελληνικα θα ειχε αλλη χαρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...