Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΤΙΤΛΟΣ: Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκηςεπεξήγηση: Γυμναστής έσυρε από τα μαλλιά ένα 10χρονο αγοράκι μέχρι το γραφείο της Διεύθυνσης επειδή πέταξε μια μπάλα σε συμμαθήτριά του. πιθανή πραγματικότητα: τον τράβηξε από το τσουλούφι... συμπέρασμα: ΓΤΠ ειδήσεις. Ευχαριστώ. Με γλίτωσες από τον κόπο να το γράψω εγώ.
afentiko7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γουστάρω να ναι μετανάστες και να βγουν κάποιοι να πουν για ρατσισμό κλπ. Στην Πεύκη πάντως κάτι βουτυρόπαιδα ζούνε. Πάντως κανείς δεν έχει δικαίωμα να πειράξει ένα δεκάχρονο παιδάκι. Αλλά το παιδάκι φταίει? Οταν έχει να αντιμετώπισει δυο εξουσιαστικούς μηχανισμούς που του έχουν επιβληθεί από την κοινωνία και αυτό βγάζει τα πατριαρχικά ένστικτα του. Αλλά τους ξέρουμε τους γυμναστές. Προωθούν τα παιδιά των δημόσιων τεμπελχανάδων και τα άλλα τα κοροιδεύουν. Αφήστε που η γμναστική στο πλαίσιο της ανταγωνιστικοτητας της αστικής κοινωνίας προωθεί τον εγωισμό και την επιβράβευση τους ενός, όπως και όλα τα άλλα μαθηματα. Κατάργηση όλων των σχολείων, τώρα
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να βρω αυτό το smiley σε μεγάλο.
fullon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΤΙΤΛΟΣ: Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκηςεπεξήγηση: Γυμναστής έσυρε από τα μαλλιά ένα 10χρονο αγοράκι μέχρι το γραφείο της Διεύθυνσης επειδή πέταξε μια μπάλα σε συμμαθήτριά του. πιθανή πραγματικότητα: τον τράβηξε από το τσουλούφι... συμπέρασμα: ΓΤΠ ειδήσεις. ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 6 ΣΕΙΡΕΣ
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να βρω αυτό το smiley σε μεγάλο. Αυτό κάνει;
AzaZyL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΤΙΤΛΟΣ: Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκηςεπεξήγηση: Γυμναστής έσυρε από τα μαλλιά ένα 10χρονο αγοράκι μέχρι το γραφείο της Διεύθυνσης επειδή πέταξε μια μπάλα σε συμμαθήτριά του. πιθανή πραγματικότητα: τον τράβηξε από το τσουλούφι... συμπέρασμα: ΓΤΠ ειδήσεις. +1. 10 χαρακτηρες
EliasKir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αν ηταν τοσο ατιθασο μπορουσαν καλλιστα να το διωξουν απο το σχολειο. Και επισης κανεις δεν μιλησε για το κοριτσακι. Ο γυμναστης παντως ειναι για κρεμασμα, μου θυμησε πολλα το αρχι__. Λοοοολ ετικετες.
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Χμμμ, μήπως να σκεφτούμε και τη χρήση Αγγλικών quotes? και αν στα αγγλικά quotes βάλουν greeklish τι θα γίνει? είσαι πάντως έξυπνος.... μήπως το quote να κάνει και ορθογραφικό έλεγχο η dictionary search?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. ΥΓ: Όταν σβήνεται ένα μήνυμα (για οποιονδήποτε λόγο) δεν ξαναγράφουμε το ίδιο μήνυμα. Προφανώς για να σβήστηκε κάποιος λόγος υπάρχει. Εάν θέλετε να μάθετε τον λόγο, στείλτε ένα pm στον αρμόδιο moderator, μην ξαναγράφετε το μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.