Προς το περιεχόμενο

Ο παλιος σκληρος

paylospaylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον σκληρο απο το παλιο pc μπορω να το ενσωματοσω στο καινουργιο συστημα που αγορασα; Ενας λογος ειναι τα πραγματα? που εχω μεσα (διαδηκασια μεταφορας) και ο αλλος ειναι να τον εχω κι αυτον σαν αποθηκευτικο χωρο.Γινετε; Καικατι αλλο η καρτα γραφικων που εβαλα στο καινουργιο συστημα ειναι χαλια (και μου το λεγανε απο το φορουμ) αν βαλω αλλη μια ιδια κανω τιποτε; η θα πρεπει ν αγορασω καλυτερη. το συστημα το εχω ξαναπαρουσιαση (και το τι ακουσα) ειναι cpu intel core 17-920 (1366/2,66ghz, 8MB) B M/B ECS X58B-A (s1366, DDR3, X58) RAM 1GB TRANSCAND 1333 (JM) Χ3 HDD SATA 640GB WESTERN -16MB -7200 Rpm και SVGA PCI-EX CONNECT3D 4350 512 MB DDR2 Aυτα. Λιγη υπομονη μαζι μου και θα μαθω που θα παει;

Δημοσ.

Τι είναι ο παλιός σκληρός?

Η κάρτα σου είναι low end, δεν κάνει για παιχνίδια.

Αν βάλεις άλλη μία, θα έχεις απλά 2 κάρτες που δεν κάνουν για παιχνίδια. :P

Δημοσ.

αν βαλεις αλλη μια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα...θα δεις αλλα οχι αξια των χρηματων που θα δωσεις για να την παρεις..λοιπον εγω ροτεινω να την πουλησεις κ να παρεις μια 4850 ή 4870 εξαρταται κ τι παιχνιδια παιζεις...

ο παλιος ειναι ide ή sata ? επισης χρειαζεσαι κ λιγη μνημη..

Δημοσ.
Τι είναι ο παλιός σκληρός?

Η κάρτα σου είναι low end, δεν κάνει για παιχνίδια.

Αν βάλεις άλλη μία, θα έχεις απλά 2 κάρτες που δεν κάνουν για παιχνίδια. :P

^^!! :lol:

(σε......απλα ελληνικα...:P )

Δημοσ.
αν βαλεις αλλη μια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα...θα δεις αλλα οχι αξια των χρηματων που θα δωσεις για να την παρεις..λοιπον εγω ροτεινω να την πουλησεις κ να παρεις μια 4850 ή 4870 εξαρταται κ τι παιχνιδια παιζεις...

ο παλιος ειναι ide ή sata ? επισης χρειαζεσαι κ λιγη μνημη..

την εικονα θελω να βελτιωσω για ταινιαις κλπ

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 08 : 16 : 05-----

^^!! :lol:

(σε......απλα ελληνικα...:P )

Αν μου εξηγουσες γιατι γελας? Κατι ψυχανεμιστικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

Αν μου εξηγουσες γιατι γελας? Κατι ψυχανεμιστικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Η παρενθεση αναφεροταν στον liopyr...

Και για το πανω μερος του κειμενου....με λιγα λογια...συμφωνουσα με αυτο που ειπε το παιδι για τις δυο καρτες... :P

Δημοσ.

παιδια...το παλικαρι οπως φαινεται οχι μονο δεν παιζει παιχνιδια αλλα δεν ξερει και πολλα πολλα απο υπολογιστες. κριμα λοιπον να τον βαζετε να παρει μια καλυτερη καρτα με βαση αναγκες που δεν εχει! αφου το λεει καθαρα, να εχει καλη εικονα για ταινιες θελει και με αυτην την καρτα μια χαρα θα βλεπει τις ταινιες του!

Δημοσ.
παιδια...το παλικαρι οπως φαινεται οχι μονο δεν παιζει παιχνιδια αλλα δεν ξερει και πολλα πολλα απο υπολογιστες. κριμα λοιπον να τον βαζετε να παρει μια καλυτερη καρτα με βαση αναγκες που δεν εχει! αφου το λεει καθαρα, να εχει καλη εικονα για ταινιες θελει και με αυτην την καρτα μια χαρα θα βλεπει τις ταινιες του!

Aπό μόνος του ζητάει καλύτερη κάρτα, εμείς να το φανταστούμε πως βλέπει μόνο ταινίες?

Γιατί, όχι καθαρά, ούτε έμμεσα λέει πουθενά πως δεν παίζει παιχνίδια.

:rolleyes:

Δημοσ.

+1 :shifty:

Δημοσ.

Λαθος δικο μου δεν εκφραστηκα σωστα και ολοκληρομενα. Ναι οντως δεν ξερω πολα απο υπολογιστες και σχετικα με την καρτα δεν βλεπω διαφορα απο την παλια (5ετιας) και φτηνι που ειχα. Οσκληρος ηταν maxtor 80GB αν αυτο σας λεει κατι. Αν οχι οταν ανοιξω τον παλιο υπολογιστη θα σας πω. Και για τον σκληρο λεω αν γινεται να ενσωματοθει στο καινουργιο συστημα ωστε να μεγαλοσει ο αποθηκευτικος χωρος. Και γιατι να παει χαμενος;

Δημοσ.

Εμένα πάλι σαν σύνθεση μου φαίνεται λίγο κουλή, άντε να την πω δυσανάλογη. Βάλε άλλο 1 GB τουλάχιστον RAM. Τον Ι7 υποπτεύομαι οτι τον αγόρασες για να έχεις ότι πιο τελευταίο έχει βγεί!

Μια χαρά θα έπαιζαν οι ταινίες και με χειρότερο επεξεργαστή πάντως... για κάρτα γραφικών δεν το συζητώ!

Όπως και να έχει, ο παλιός σκληρός σου χλωμό το βλέπω να συνδέεται γιατι η μητρική που έχεις τώρα δεν έχει IDE. Και αν ο υπολογιστής είναι 5ετίας δε νομίζω να είναι SATA ο δισκος.(Εκτός αν είχες κάνει τότε ότι και τώρα!!!)

Διάβασε αυτά , και πες μας τι είναι ο δίσκος...

IDE : http://en.wikipedia.org/wiki/AT_Attachment

SATA : http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA

Δημοσ.
Εμένα πάλι σαν σύνθεση μου φαίνεται λίγο κουλή, άντε να την πω δυσανάλογη. Βάλε άλλο 1 GB τουλάχιστον RAM. Τον Ι7 υποπτεύομαι οτι τον αγόρασες για να έχεις ότι πιο τελευταίο έχει βγεί!

Μια χαρά θα έπαιζαν οι ταινίες και με χειρότερο επεξεργαστή πάντως... για κάρτα γραφικών δεν το συζητώ!

Όπως και να έχει, ο παλιός σκληρός σου χλωμό το βλέπω να συνδέεται γιατι η μητρική που έχεις τώρα δεν έχει IDE. Και αν ο υπολογιστής είναι 5ετίας δε νομίζω να είναι SATA ο δισκος.(Εκτός αν είχες κάνει τότε ότι και τώρα!!!)

Διάβασε αυτά , και πες μας τι είναι ο δίσκος...

IDE : http://en.wikipedia.org/wiki/AT_Attachment

SATA : http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA

η μητρικη δεν εχει ελεκτη για ενα τουλαχιστον ide δηλαδη για dvd?αρα με μια διπλη καλωδιοταινια θα ειναι κομπλε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...