basilis5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 τοτε εισαι οκ σε αλλο service ειμαι που επισκευαζουμε επισημα hp kai αλλες 3 εταιριες η βασικη εγγυηση ειναι οκ για την επισκευη του μηχανηματος σου pc systems?
BILL5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 δεν στελνεις και σε εμενα οστε να το στιλω σε εσενα η αποδηξει αγορας δεν παιζει ρολο?
BILL5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησανε και βρικανε λυση στο προβλημα μου με το hp 2133 εχει ηδη παει στο service σημερα σε 2 εβδομαδες θα εχουμε νεα επισκεβασμενω το netbook, γιατι ζεστενονται τοσο γρηγρορα και σκανε τι πρεπει να κανουμε για να κρατιεται χαμυλα η θερμοκρασεια?
BILL5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησανε και βρικανε λυση στο προβλημα μου με το hp 2133 εχει ηδη παει στο service σημερα σε 2 εβδομαδες θα εχουμε νεα επισκεβασμενω το netbook, γιατι ζεστενονται τοσο γρηγρορα και σκανε τι πρεπει να κανουμε για να κρατιεται χαμυλα η θερμοκρασεια?
basilis5 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 περιμενω ακομα πλακα κανεις;καλα που τπ πηγες;δεν τους πηρες κανενα τηλ να δεις τι γινεται;
BILL5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 τους εχω παρει 2 τηλεφωνα φιλε βασιλη και μου λενε οτι περιμενουν πλακετα και οτι η hp τους εχει ενημερωση οτι θα αργησουν λιγο και μου ειπαν για αρχες μαρτιου θα το εχουν ετοιμο! οστε να παω να το παραλαβω και σημερα κληνουμε εναν μηνα. ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχουν ετοιμο χθες πηγε και sony ericsson για επισκευη λογισμηκου μπαλακι θα με κανουν στο τελος!
basilis5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 εγω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο, τοσο καιρο 1 μηνα, που εσυ δεν εχεις στην κατοχη του το λαπτοπ,και δεν κανεις χρηση του, δεν πρεπει να στην αφαιρεσουν απο την κανονικη διαρκεια εγγυησης;δηλ να στην επιμηκυνουν 1 μηνα ακομα; επισης η νεα μητρικη, θα εχει καποια εγγυηση παραπανω;η οσο καλυπτεσαι απο την αρχικη;
BILL5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 εγω απο οτι θυμαμαι στο παλιο μου κινητο η επισκευη που ειχε γινει εντος εγγυσης για το ανταλακτικο που αλαχτικε 6μηνες μου εδιναν κατι τετοιο γινεται και με αυτος! αλα απο τριτη θα ροτισω της απορειες σου και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.