Προς το περιεχόμενο

hp 2133 mini notebok

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τοτε εισαι οκ σε αλλο service ειμαι που επισκευαζουμε επισημα hp kai αλλες 3 εταιριες η βασικη εγγυηση ειναι οκ για την επισκευη του μηχανηματος σου

pc systems?

Δημοσ.

δεν στελνεις και σε εμενα οστε να το στιλω σε εσενα η αποδηξει αγορας δεν παιζει ρολο?

Δημοσ.

ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησανε και βρικανε λυση στο προβλημα μου με το hp 2133 εχει ηδη παει στο service σημερα σε 2 εβδομαδες θα εχουμε νεα επισκεβασμενω το netbook, γιατι ζεστενονται τοσο γρηγρορα και σκανε τι πρεπει να κανουμε για να κρατιεται χαμυλα η θερμοκρασεια?

Δημοσ.

ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησανε και βρικανε λυση στο προβλημα μου με το hp 2133 εχει ηδη παει στο service σημερα σε 2 εβδομαδες θα εχουμε νεα επισκεβασμενω το netbook, γιατι ζεστενονται τοσο γρηγρορα και σκανε τι πρεπει να κανουμε για να κρατιεται χαμυλα η θερμοκρασεια?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τους εχω παρει 2 τηλεφωνα φιλε βασιλη και μου λενε οτι περιμενουν πλακετα και οτι η hp τους εχει ενημερωση οτι θα αργησουν λιγο και μου ειπαν για αρχες μαρτιου θα το εχουν ετοιμο! οστε να παω να το παραλαβω και σημερα κληνουμε εναν μηνα. ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχουν ετοιμο χθες πηγε και sony ericsson για επισκευη λογισμηκου μπαλακι θα με κανουν στο τελος!

Δημοσ.

εγω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο, τοσο καιρο 1 μηνα, που εσυ δεν εχεις στην κατοχη του το λαπτοπ,και δεν κανεις χρηση του, δεν πρεπει να στην αφαιρεσουν απο την κανονικη διαρκεια εγγυησης;δηλ να στην επιμηκυνουν 1 μηνα ακομα;

επισης η νεα μητρικη, θα εχει καποια εγγυηση παραπανω;η οσο καλυπτεσαι απο την αρχικη;

Δημοσ.

εγω απο οτι θυμαμαι στο παλιο μου κινητο η επισκευη που ειχε γινει εντος εγγυσης για το ανταλακτικο που αλαχτικε 6μηνες μου εδιναν κατι τετοιο γινεται και με αυτος! αλα απο τριτη θα ροτισω της απορειες σου και θα σου πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...