Προς το περιεχόμενο

hp 2133 mini notebok

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια εχω το hp 2133 απο ενα φιλαρακι που δεν το ηθελε λογο βλαβης μου το χαρισε. απο οτι μου ειπε εδω και 8 μηνες που το ειχε του εβγαλε προβλημα στην οθονη και εγω απο οτι ειδα με την σειρα μου δεν αναβει ουτε ο δισκος π.χ για αυτα τα δυο ποσο θα μου παρει το service της hp για να το φτιαξει? ευχαριστω

Δημοσ.
για σας παιδια εχω το hp 2133 απο ενα φιλαρακι που δεν το ηθελε λογο βλαβης μου το χαρισε. απο οτι μου ειπε εδω και 8 μηνες που το ειχε του εβγαλε προβλημα στην οθονη και εγω απο οτι ειδα με την σειρα μου δεν αναβει ουτε ο δισκος π.χ για αυτα τα δυο ποσο θα μου παρει το service της hp για να το φτιαξει? ευχαριστω

Δε νομίζω να σου δωσει κανείς καλύτερη απάντηση απο την ίδια την HP. Ενα τηλέφωνο στο service της εταιρείας θα σου λύσει την απορία. Πάντως σπάνια αξίζει τον κόπο να επισκευάσεις ένα notebook, πόσο μάλλον ένα netbook αν αναλογιστείς ότι καινούργια δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ.

Δημοσ.

εβαλα και την οθονη του deskop επανω και παλι στο κουμπι του power εχει μινει και λεω μην πως φταει ο δισκος που εχει μεσα αν ειναι μονο ο δισκος τοτε δινω 80 ευρω και καθαρισα 40 η hp Που θελει μονο για ελενχο και 40 ο δισκος απο το e-shop αυτα τα netbook δεν περνουν 2.5 ιντων δισκους

Δημοσ.
αφου εχεις εγγυηση γιατι σκας με ολα αυτα;

δεν την εχω αυτο ειναι το προβλημα! την εχει χασει το παιδι που το ειχε για αυτο μου το χαρισε οταν του επαθε ζημια. εκτος και αν μπορουν να το βρουν απο το καταστημα που το πηρε με τον s/n ε? multirama αν θυμαμε καλα το ειχε παρει.

Δημοσ.

αν πληρωσε με πιστωτικη σιγουρα.

α΄λλα και με μετρητα οταν πηρα εγω το 901 ασους απο μουλτιραμα ζητησαν στοιχεια

κανονικα μπορουν να κανουν επανεκδοση\

γιατι δεν το κανεις register στο ιντερνετ και βαλε οταν σου ζητησει ημερομηνια αγορας προσεγγιστηκα ποτε το πηρε

δηλ αν στο χε κανει δωρο δεν θα χες εγγυηση;

αν πας στο σερβις ΗΡ μετα με το που θα χτυπησουν το serial number στον υπολογιστη τους εισαι καλλυμενος

edit: ισως γινεται εδω η εγραφη δεν ξερω

https://register.hp.com/emea/flowPage/registration/index.do?cc=GB&lang=en

επισης δεν ξερω, αν βαλεις πως το αγορασες πχ πριν 1 μηνα και οχι 8 και πεις δεν εχω αποδειξη αλλα εχω κανει εγραφη μεσω ιντερνετ πως διασταυρωνουν αυτοι οτι λες αληθεια ; γιατι αν γινεται ετσι πχ κερδιζεις 7 μηνες εγγυηση

ανηθικο δεν λεω, αλλα και παλι κανονικα δικαιουσαι 2 χρονια

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι το παιδι που το ειχε το εχει ανοιξει κιολας γιατι λιπη ενα ποδαρακι απο καουτσουκ που καλυπτει την βιδα και μολις το ειδες ενας φιλος τεχνικος που ασχολητε με τα pc το προτο πραγαμα που ειπε ειναι ανοιγμενο

Δημοσ.
το κακο ειναι οτι το παιδι που το ειχε το εχει ανοιξει κιολας γιατι λιπη ενα ποδαρακι απο καουτσουκ που καλυπτει την βιδα και μολις το ειδες ενας φιλος τεχνικος που ασχολητε με τα pc το προτο πραγαμα που ειπε ειναι ανοιγμενο

ε,εσυ πες; τους πως απλα το εχασες,και πως αν ηξερες πως να το ανοιξεις δςεν θα πηγαινες καν στο σερβις

Δημοσ.

φιλε η εγγυηση υπαρχει και απο το s/n το προβλημα που εχει το μηχανημα ειναι προβλημα στο board ολα με αυτο το προβλημα ερχονται για επισκευη και λιγα με δισκο οσο για το ποδαρακι που λειπη και ειναι και ταπα για την βιδα δεν υπαρχει προβλημα εγγυησης

Δημοσ.

δλδ αμα το στιλω στο service θα το βρουν απο το s/n και δεν θα πληροσω? γιατι οπως ειπα δεν εχω την αποδυξη αγορας και ποσο θα κοστη η επισκευη αν την πληροσω κανονικα για οθονη εχω συνδεση την δικη μου και παλι δεν αναψε αφου δεν αναβει ο δισκος μεσα οποτε μαλον δισκος ειναι γιατι αλιως θα τον ακουγα και θα αναβε το λαμπακι θα δοκιμασω και με εξωτερικο μην πως δουλεψει το θεμα

1.οθονη

2.δισκος

3.bord

αμα ειναι ενα απο τα παραπανω χωρις εγγυση ποσο θα κοστισει να μου το φτιαξουν?

Δημοσ.

ναι θα το βρουμε και φυσικα αυτα οταν χαλαει το board δεν κανουν τιποτα αν θες γραψε μου εδω το s/n και το part number του μηχανηματος και θα σου πω αν εχει εγγυηση τα γραφει και τα δυο απο κατω

Δημοσ.

δουλευεις στην hp service ετσι? το θεμα ειναι με την αποδηξει τι θα γινει? εβαλα εδω http://www13.itrc.hp.com/service/ewarranty/warrantyInput.do?admit=109447627+1232976726505+28353475 το s/n και το part number

και λεει οτι ειναι στην βασικη εγγυση και ευχαριστω το παιδι που μου την εδωσε την σελιδα

Δημοσ.

τοτε εισαι οκ σε αλλο service ειμαι που επισκευαζουμε επισημα hp kai αλλες 3 εταιριες η βασικη εγγυηση ειναι οκ για την επισκευη του μηχανηματος σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...