Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βέβαια εδώ στο insomnia, δε νομίζω έστω και το 1% καταλαβαίνει για τι μιλάω τώρα

Απλά να σε ενημερώσω ότι δεν είσαι τόσο βαθυστόχαστος όσο νομίζεις. ;)

ΥΓ. Καμία διάθεση για flame

• Moderators
Δημοσ.
(Βέβαια εδώ στο insomnia, δε νομίζω έστω και το 1% καταλαβαίνει για τι μιλάω τώρα).

Ολα πολυ καλα, δεν εχω προβλημα με τα οσα λες, με το οτι σε καθε ευκαιρεια "τη λες" για τα περι windows, μαλιστα συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα.

Δε θα δεχτω ομως να μας υποτιμας σαν φορουμ, οπως και κανεις στο κομματι του ποστ σου που εχω κανει quote.

Αν θεωρεις οτι ειμαστε τοσο υποβαθμισμενοι σχετικα με τις δικες σου γνωσεις, ειτε προσπαθεις να μας τα εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις (αντι να μας υποτιμας), ειτε ...ξερεις...

Ουτ εγω εχω διαθεση για flame, μα αυτη τη φορα με πειραξαν τα λεγομενα σου.

Edit: Λολ...με προλαβε ο admin :P

• Super Moderators
Δημοσ.

σαν δεν ντρέπεστε και οι δυο σας να αμφισβητείτε τον φοβερό και τρομερό Morpheus!!!

ignored both of u!

Δημοσ.

Ανακαλώ και ζητώ συγνώμη. "Εδώ στην Ελλάδα" , λοιπόν.

Αν και πείτε μου : πραγματικά πιστεύετε ότι πέφτω έξω; Δεν υποτίμησα κανένα. Μια εκτίμηση έκανα. Αν κάνω λάθος, και πάλι ζητώ συγνώμη.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και πείτε μου : πραγματικά πιστεύετε ότι πέφτω έξω;

Ναι, αφου αμεσως αμεσως βρεθηκαν 2 μελη που αντεδρασαν.

Ενταξει δε θεωρω οτι ειμαστε και ΙΤ ή μηχανικοι υπολογιστων ολοι, οι πιο πολλοι απλοι χρηστες ειναι που εχουν προβληματα κ ρωτανε πώς να τα λυσουν.

Αλλα οχι ολα σβαρνα ε :P

Anyway, back on topic :-)

(τουλαχιστον τωρα που το πες αυτο και καποιος να μη ξερει, θα googlαρει και θα μαθει ;) )

Δημοσ.

Μέλη : 125,723

1% των μελών = 1260 περίπου. Πιστεύετε ότι τόσοι γνωρίζουν τι είναι OOXML και τι έγινε στον πόλεμο vs ODF ?

Δημοσ.
Μέλη : 125,723

1% των μελών = 1260 περίπου. Πιστεύετε ότι τόσοι γνωρίζουν τι είναι OOXML και τι έγινε στον πόλεμο vs ODF ? αλήθεια, οι "από πάνω" που αμέσω αντέδρασαν, γιατί δεν είχαν ανοίξει και θέμα για να ενημερώσουν τον κόσμο; Ποιος το έκανε;

Τα λεφτά ήταν πολλά. Δε μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Believe me

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
και τι έγινε στον πόλεμο vs ODF ?

τι έγινε δηλαδή? οι καλύτεροι νικησαν :-)

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Διαφωνώ. Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που σηκώνει συζήτηση, αν την ανοίξουμε εδώ θα πάει στον αγύριστο το thread.

Δημοσ.

Αγαπητέ gdp,

μπορείς να ανοίξεις ξεχωριστά topics και να συζητήσεις εκεί όλα τα καυτά θέματα που σε απασχολούν, OOXML vs ODF, compiz vs aero και γιατί το ubuntu είναι το καλυτερότερο. Δεν χρειάζεται να πετάς σφήνες όπου βρεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αγαπητέ gdp,

μπορείς να ανοίξεις ξεχωριστά topics και να συζητήσεις εκεί όλα τα καυτά θέματα που σε απασχολούν, OOXML vs ODF, compiz vs aero και γιατί το ubuntu είναι το καλυτερότερο. Δεν χρειάζεται να πετάς σφήνες όπου βρεις.

καταδικασμένα να γίνουν flame topics...

Δημοσ.
Mε 5000 απολύσεις λέει θα εξοικονομήσει 1,5δις (το χρόνο προφανώς)

...δηλαδή 300.000$ το χρόνο για κάθε εργαζόμενο!

Πληρώνονται καλά εκεί στη MS ε?

Σε όλο τον υπόλοιπο κοσμο πλην των υποανάπτυκτων χωρών και της Ελλάδας για την ακρίβεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...