ata1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Έτσι όπως το βλέπω τώρα, είμαι ανάμεσα στις παρακάτω (δεν θέλω να ξεπεράσω τα 50 ευρώ): AverMedia TV Super 007 FM - TV Tuner/Remote/FM (που είναι και φτηνή) ASUS TV TUNER CARD - MY CINEMA + REMOTE P7131 (που είδα ότι την έχουν αρκετοί) Leadtek WinFast PxTV 1200 PCIExp (που το κατάστημα είναι κοντά στο σπίτι μου και θα την πάρω γρήγορα :Ρ ) Οτιδήποτε με chipset philips θα είναι πολύ καλό. Απλά ψάξε στα site του κατασκεταστή τι πρόγραμμα έχει η καθεμία. Αν δεις τπτ cyberlink powercinema ή παρόμοιες βαριές εφαρμογές φύγε μακρυά. Θα μου πεις θα βάλεις άλλο πρόγραμμα δικό σου αλλά άντε να δουλέψει το τηλεχειρηστήριο σωστά!
irida85 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 gsarig κι εγω τελικα βλεπω να καταληγω σε κατι τετοιο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808043 με 29€ αλλα με 39€ ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045 που εχει και αναλογικο και ψηφιακο σημα... αξιζει τον κοπο αυτο το ψηφιακο σημα? Κι εμενα η ποιοτητα της εικονας με ενδιαφερει και να μην ειναι "βαρυ" το προγραμμα της για το pc... γ Τελικα βλεπω οτι ηταν αποτυχια η ολη σκεψη για το stand alone tv box! Αυτο μου ελειπε, αλλα 100 καλωδιακια.....!!!!
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Members Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το πρόγραμμα που θα έχει είναι ένα θέμα. Το βασικό μειονέκτημα της Pinnacle που έχω τώρα είναι το πολύ κακό software που τη συνοδεύει (υπερβολικά βαρύ και δεν εγκαθίσταται σε 64μπιτα windows). Βέβαια, έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ το christv που είναι πολύ καλό και ελαφρύ, αλλά το μειονέκτημά του είναι ότι με αυτό δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεχειριστήριο. Η Asus πάντως νομίζω ότι έρχεται με το Cyberlink Powercinema (από ότι διάβασα σε άλλα topics), για τις άλλες δεν ξέρω. Όσο για το ψηφιακό σήμα, και που το είχα στην pinnacle δεν το αξιοποιούσα σχεδόν ποτέ, αφού το πρόγραμμα των ψηφιακών της ΕΡΤ δεν ήταν σπουδαίο. Βέβαια, για 10 ευρώ διαφορά ίσως να αξίζει να πάρεις την hybrid για να έχεις τη δυνατότητα.
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Το αγόρασα τελικά το AverMedia 007 (27 ευρώ) και μπορώ να πω ότι σε ό,τι αφορά την ποιότητα, έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Pinnacle PCTV 310i που είχα. Πιο συγκεκριμένα, έχω εσωτερική κεραία και με την Pinnacle έπρεπε κάθε φορά να την περιστρέφω από δω κι από κει για να πιάσω καλά το κανάλι που ήθελα. Κι όταν τα κατάφερνα, κάποιο άλλο χάλαγε. Με την AverMedia όλα τα κανάλια έχουν από την αρχή άψογη εικόνα, χωρίς να χρειάζεται να πειράξω καθόλου την κεραία. Μπορεί να μην έχει τις πολλές επιλογές, αλλά για τη δουλειά που τη θέλω και κυρίως για την τιμή της, η κάρτα είναι άψογη και σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη. Επίσης, το πρόγραμμα που τη συνοδεύει (AverTV) είναι αρκετά ελαφρύ, με ικανοποιητική ταχύτητα στην εναλλαγή καναλιών. Πολλές επιλογές και ρυθμίσεις δεν υπάρχουν, αλλά προσωπικά δεν τις χρειάζομαι κιόλας. Α, επίσης να αναφέρω ότι ενώ το πρόγραμμα της Pinnacle δεν υποστήριζε 64μπιτα Windows, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεκοντρόλ, με την AverMedia δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Μένει μόνο να δω κάποια στιγμή πώς θα τα πάει και με το Ubuntu.
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς η συγκεκριμένη κάρτα (AverMedia 007) παρουσιάζει προβλήματα συγχρονισμού ήχου και εικόνας. Την είχα για κανά χρόνο παιδεύτηκα, άλλαξα drivers, δοκίμασα τα πάντα αλλά τελικά είναι πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί σε αρκετούς. Google it για να το διαπιστώσεις...
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ναι ε? Καλά σήμερα την πήρα, αλλά στις λίγες ώρες που την χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.