Προς το περιεχόμενο

Απορια για o/c (ειμαι ασχετος)

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Σε ενα απο τα pc μου εχω εναν Ε5200 (εχω ακουσει οτι ανεβαινει καλα αυτος και τον πηρα και 20ε απο εναν φιλο :P) στα 2.5. Θελω να μου πει καποιος αν μπορει με απλα λογια (και εικονες αν ειναι δυνατο) πως να τον ανεβασω( δε θελω πολυ απλα ετσι για να δω πως γινεται αυτη η ιστορια;) )

Ευχαριστω !!!! :mrgreen:

Δημοσ.

δωσε ρευμα κ ποσταρε να δουμε ποσο τον εφτασες....κ εγω περιμενω εναν 5200 μεσα στις μερες για τον αδερφο μου κ θα τον ανεβασω κ εγω ..καλη επιτυχια..

Δημοσ.

οταν αλλαζω στο bios τις διαφορεσ επιλογεσ της cpu για voltage mhz κτλ μου ωγαζει ενα κοκκινο μηνυμα και αναβοσβηνει και λεει cpu voltage not optimized η τελος παντων κατι τετοιο..... πρεπει να με ενησηχει υατο η προχοραω κανονικα ;;

• Moderators
Δημοσ.
Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus το ηξερα αυτο το topic αλλα ο δικος μου ειναι Dual Core οχι core 2 Duo ή Quad. H ίδια διαδικασια ειναι ;;

ευχαριστω:-D

Nαι, η ιδια.

δωσε ρευμα κ ποσταρε να δουμε ποσο τον εφτασες....κ εγω περιμενω εναν 5200 μεσα στις μερες για τον αδερφο μου κ θα τον ανεβασω κ εγω ..καλη επιτυχια..

Ισα ρε συ!

Κατευθειαν "δωσε ρευμα"... Και χωρις να πειραξει ρευμα μια χαρα θα ανεβει.

Αστον, ακομα δε ξεκινησε, θα καψει τιποτε...

• Moderators
Δημοσ.

Εμ πρωτα ας παιξει με το FSB, και οταν "τερματισει", και αφου το εχει συνηθισει, ας πειραξει και ρευματα :-)

Δημοσ.
Μην τον φοβίζεις τον άνθρωπο ρε GeorgeMan, και αποτραπεί το εγχείρημά του... :Ρ

ναι οντως μη τον φοβιζεις...σε λογικα πλαισια να δωσει δεν ειπα να παει για ρεκορ με ενα 5200..ας ψαξει κ σε αλλα forum κ θα την βρει την ακρη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...