Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο η ενσύρματο δίκτυο σε τάξεις νηπιαγωγείου ;;;;

kostasmatrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να χαιρετίσω όλα τα μέλη του Insomnia

Είναι η πρώτη δημιουργία θέματος, ας τα χιλιάσω

Να μπω και στο ψητό

Είμαι τεχνικός Η/Υ και σήμερα έτυχε να κλείσω μια δουλειά σε ένα νηπιαγωγείο για να συνδέσω το Internet σε όλες τις τάξεις

Και τώρα η ερώτηση μου, υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία του ασύρματου router ειδικά σε τόσες ευαίσθητες ηλικίες.

Αν και προσωπικά, να πω την αμαρτία μου θα το κάνω ενσύρματο το δίκτυο δεν θα το διακινδυνέψω.

Αλλά πάντα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πρόβλημα με τα ασύρματα δίκτυα,

γενικά στην σχολή δεν είχαμε καμιά ουσιαστική πληροφόρηση πάνω σε αυτά

τα θέματα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Γενικά καλό είναι τις μικρές ηλικίες να τις προστατεύεις είτε είναι για ασύρματη δικτύωση είτε για φούρνο μικροκυμάτων. Πάντως και απολύτως φιλικό να ήταν το δίκτυο πολύ φοβάμαι οτι θα είχες πρόβλημα με τους γονείς των παιδιών αργότερα οπότε καλύτερα να κάνεις ενσύρματη καλωδίωση

Δημοσ.

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις τη χρήση ασύρματων συσκευών σε τέτοιες "ευαίσθητες" ηλικίες.Από την άλλη,αν δεν γίνεται διαφορετικά,μπορείς να χρησιμοποιήσεις Routers στα οποία μπορείς να επιλέξεις την κλίμακα των dB που εκπέμπουν και τα προσαρμόσεις στο ελάχιστο δυνατό,ώστε να έχει ικανό σήμα για να συνδεθούν οι συσκευές χωρίς να εκθέτεις τα άτομα σε μεγάλη ακτινοβολία.

Δημοσ.

Αν και κατά την γνώμη μου (τα έχω γράψει σε άλλα νήματα του φόρουμ πιο αναλυτικά) δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας (είναι στο αριστερό άκρο του φάσματος ακτινοβολιών, πολύ πιο αριστερά και απο το οπτικό φάσμα όχι στο δεξί που είναι οι X, gamma ktl που είναι επικίνδυνες, επίσης ένα κινητό και μόνο ισοδυναμεί με 10δες ρούτερ) τέλος πάντων μην το κουράσω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και επειδή όλο και κάποιος γονιός ενδεχομένως να δυσανασχετήσει, κάντο ενσυρματο να τελειώνεις.

Δημοσ.
Αν και προσωπικά, να πω την αμαρτία μου θα το κάνω ενσύρματο το δίκτυο δεν θα το διακινδυνέψω.

Νομίζω ότι με παρεξηγήσατε είπα ότι ενσύρματο θα το κάνω :confused:

όχι ρε esertas τόσοι και τόσοι έχουμε έχουνε ασύρματο από τό νηπιαγωγείο θέλεις να κλέψεις:devil:

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 04 : 28 : 17-----

Πάντως τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μ@%@#%α οι κατασκευαστές ασύρματων router << και όχι μόνο >> να μην έχουν επισημάνσεις για την ακτινοβολία σε τόσο μικρά παιδιά άσε που μεταξύ μας ούτε και στις δικές μας ηλικίες γνωρίζουμε αν μας επηρεάζει

Δημοσ.
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μ@%@#%α οι κατασκευαστές ασύρματων router << και όχι μόνο >> να μην έχουν επισημάνσεις για την ακτινοβολία σε τόσο μικρά παιδιά άσε που μεταξύ μας ούτε και στις δικές μας ηλικίες γνωρίζουμε αν μας επηρεάζει

Αν ισχύει αυτό:

επίσης ένα κινητό και μόνο ισοδυναμεί με 10δες ρούτερ

Τότε όχι δεν χρειάζονται επισημάνσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...