kostasmatrix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να χαιρετίσω όλα τα μέλη του Insomnia Είναι η πρώτη δημιουργία θέματος, ας τα χιλιάσω Να μπω και στο ψητό Είμαι τεχνικός Η/Υ και σήμερα έτυχε να κλείσω μια δουλειά σε ένα νηπιαγωγείο για να συνδέσω το Internet σε όλες τις τάξεις Και τώρα η ερώτηση μου, υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία του ασύρματου router ειδικά σε τόσες ευαίσθητες ηλικίες. Αν και προσωπικά, να πω την αμαρτία μου θα το κάνω ενσύρματο το δίκτυο δεν θα το διακινδυνέψω. Αλλά πάντα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πρόβλημα με τα ασύρματα δίκτυα, γενικά στην σχολή δεν είχαμε καμιά ουσιαστική πληροφόρηση πάνω σε αυτά τα θέματα. Ευχαριστώ πολύ
chrispen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Γενικά καλό είναι τις μικρές ηλικίες να τις προστατεύεις είτε είναι για ασύρματη δικτύωση είτε για φούρνο μικροκυμάτων. Πάντως και απολύτως φιλικό να ήταν το δίκτυο πολύ φοβάμαι οτι θα είχες πρόβλημα με τους γονείς των παιδιών αργότερα οπότε καλύτερα να κάνεις ενσύρματη καλωδίωση
StefxOup Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις τη χρήση ασύρματων συσκευών σε τέτοιες "ευαίσθητες" ηλικίες.Από την άλλη,αν δεν γίνεται διαφορετικά,μπορείς να χρησιμοποιήσεις Routers στα οποία μπορείς να επιλέξεις την κλίμακα των dB που εκπέμπουν και τα προσαρμόσεις στο ελάχιστο δυνατό,ώστε να έχει ικανό σήμα για να συνδεθούν οι συσκευές χωρίς να εκθέτεις τα άτομα σε μεγάλη ακτινοβολία.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνω με χίλια.... Αστα, θα φανε που θα φανε πολυ περισσοτερη ακτινοβολια οταν μεγαλωσουν, καλυτερα οχι απο τωρα... Καλη δουλεια!
Deorum Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν και κατά την γνώμη μου (τα έχω γράψει σε άλλα νήματα του φόρουμ πιο αναλυτικά) δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας (είναι στο αριστερό άκρο του φάσματος ακτινοβολιών, πολύ πιο αριστερά και απο το οπτικό φάσμα όχι στο δεξί που είναι οι X, gamma ktl που είναι επικίνδυνες, επίσης ένα κινητό και μόνο ισοδυναμεί με 10δες ρούτερ) τέλος πάντων μην το κουράσω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και επειδή όλο και κάποιος γονιός ενδεχομένως να δυσανασχετήσει, κάντο ενσυρματο να τελειώνεις.
esertas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κάντο ασύρματο για να κλέβει internet κανένας μουστερής. ;-)
kostasmatrix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν και προσωπικά, να πω την αμαρτία μου θα το κάνω ενσύρματο το δίκτυο δεν θα το διακινδυνέψω. Νομίζω ότι με παρεξηγήσατε είπα ότι ενσύρματο θα το κάνω όχι ρε esertas τόσοι και τόσοι έχουμε έχουνε ασύρματο από τό νηπιαγωγείο θέλεις να κλέψεις -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 04 : 28 : 17----- Πάντως τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μ@%@#%α οι κατασκευαστές ασύρματων router << και όχι μόνο >> να μην έχουν επισημάνσεις για την ακτινοβολία σε τόσο μικρά παιδιά άσε που μεταξύ μας ούτε και στις δικές μας ηλικίες γνωρίζουμε αν μας επηρεάζει
Praetorianos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πάντως τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μ@%@#%α οι κατασκευαστές ασύρματων router << και όχι μόνο >> να μην έχουν επισημάνσεις για την ακτινοβολία σε τόσο μικρά παιδιά άσε που μεταξύ μας ούτε και στις δικές μας ηλικίες γνωρίζουμε αν μας επηρεάζει Αν ισχύει αυτό: επίσης ένα κινητό και μόνο ισοδυναμεί με 10δες ρούτερ Τότε όχι δεν χρειάζονται επισημάνσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.