juancho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 παιδια ξερω οτι για τις θερμοκρασιες τα συζητατε συνεχεια αλλα δεν εχω τον χρονο να διαβασω τα post. πηρα χτες ενα quad 8200 με μια ψυκτρα akasa οι θερμοκρασιες που μου δειχνει ειναι : core0 61c core1 54C core3-core4 56C.. διπλα ακριβως γραφει load 0% εχω βαλει παστα, ειχε παστα και η ακασα η ψυκτρα. επισης εχω εναν 9 και ενα 12 ανεμιστιρακι στο κουτι. επιπλεον παρατηρησα οτι και η καρτα(ASUS 9800GT512,) ενω την προηγουμενη βδομαδα που την πηρα δουλευε στουσ 48C τωρα ειναι 53C.... καμια ιδεα? το BIOS στην αρχη βεβαια γραφει πιο μικρες θερμοκρασιες..... δωστε τα φωτα σας. α και υπαρχει κανενα προγρ, να ρυθμιζει τουςfan?εχω το everest & to core temp. παιδια κατεβασα και το real temp και οι θερμοκρασιες που δειχει ειναι γυρω στους 44C. Πως το βλεπετε καλα παει?
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τα 60άρια με ποιό πρόγραμμα τα είδες; Σε full load πόσο έχεις; Πόση πάστα έβαλες; Αν έχεις βάλει πολλή, καθάρισέ τη και βάλε πολύ λιγότερη. Επίσης, βελτίωσε όσο μπορείς το airflow.
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Oι 8ερμοκρασιες του επεξεργαστη εινια υψηλες...Μαλλον δεν εχεις βαλει καλα την παστα...Η Δεν παταει καλα η ξυκτρα...Αν αυτες ειναι 8ερμοκρασιες idle *(αυτο το 0% load ) τοτε ειναι υψηλες... Μια Ερωτηση το προβλημα με την P5Q εσυ το ειχες?Τελικα τι ηταν?
juancho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ναι εγω το ειχα και τελικα δεν ηταν προβλημα αλλα αφηρημαδα απο την κουραση.. τωρα για τα υπολοιπα η ψυκτρα παταει καλα, μπροστα στο κουτι εχει εναν 12 που βαζει αερα και πισω εναν 9 που βγαζει αερα/ επισης παστα εβαλα οχι πολυ ενα λεπτο φιλμ, ομως ειχε και η ψυκτρα απο μονη της. λετε να παιζει ρολο αυτο?
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τι παστα εβαλες?Το λα8ος ποιο ηταν?(με την P5Q)...Διαβασα το ποστ οκ
EliasKir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Βγαλε την ψυκτρα, καθαρισε την καλα, βαλε παστα (μια σταγονα στο μεγεθος φακης) και ξαναβαλ'την. Οι θερμοκρασιες ειναι πολυ υψηλες για idle. Κατεβασε το Coretemp.
roybatty Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εχω βαλει παστα, ειχε παστα και η ακασα η ψυκτρα.... Κακώς.Αφού είχε,δεν χρειαζόταν να βάλεις.Όπως ειπώθηκε,καθάρισέ cpu και ψύκτρα και βάλε ξανά...με μέτρο
oneofthem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 πάρε εδώ μια ιδέα για την ποσότητα: http://forum.lowyat.net/topic/395067 edit: άκυρο εσύ άνοιξες και το άλλο topic οπότε σου χω απαντήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.