Προς το περιεχόμενο

Tellas double-play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει βάλει κανείς double-play της Tellas στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης να μας πει τις εντυπώσεις του; Γιατί η προσφορά που έχει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου είναι άπαιχτη, αλλά δεν ξέρω πόσο άπαιχτη είναι η ποιότητα των γραμμών της εταιρείας.

Δημοσ.

Ναι, και εγώ την έψαχνα με αυτή τη φάση. Είμα με vivodi τώρα και κατεβάζω πάντα με 1 MByte/s. Η tellas είναι αξιόπιστη.

Ρωτάω γιατί θέλουμε να πάμε σε double play λυση, και θέλω να μου πέιτε και για hol γνώμες (ειδικά Θεσσαλονίκη)

Δημοσ.

Παιδιά η ΤΕΛΛΑΣ έως 2 μήνες πριν δεν παιζόταν σε τίποτα. Έχει όμως τελευταία σοβαρά προβλήματα ιντερνετ. Θα λυθούν λένε έως τέλος του μήνα. Η τηλεφωνία είναι τέλεια. Η προσφορά της κυριολεκτικά εκτός συναγωνισμού. Για τον λόγο αυτό μάλλον έχει μπουκώσει το δίκτυό της στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω Tellas Double Play εδω και 2 μηνες...(μετα απο 5 μηνες υπομονη αφου εκανα αιτηση....).Το ιντερνετ τωρα τελευταια σε εμενα εχει γινει πολυ αργο....σε φιλους μου εχει κοπει εντελως....δε ξερω τωρα τι θα γινει θα δουμε...:-)

Δημοσ.

φίλε μου μας έκανες την καρδιά περιβόλι. θα κάτσω στα αυγά μου(στον ΟΤΕ δηλαδή), γιατί μάλλον δεν είναι η προσφορά άπαιχτη, αλλά η Τελλάς.

Δημοσ.

Και για την hol και για την tellas αυτό φοβάμαι. Οτι υπάρχει υπερφόρτωση και μπούκωμα. Κι εγώ ίσψς περιμένω λίγο.

Για την forthnet double play τι λέτε παιδιά;

Δημοσ.
Και για την hol και για την tellas αυτό φοβάμαι. Οτι υπάρχει υπερφόρτωση και μπούκωμα. Κι εγώ ίσψς περιμένω λίγο.

αν δεν εχεις γερο στομαχι κατσε στον οτε.μη βαλεις μπελαδες στο κεφαλι σου.εγω μεχρι σημερα εχω βαλει δυο μπελαδες,αρα κατι εχω μαθει περισσοτερο.

Δημοσ.

αν δεν εχεις γερο στομαχι κατσε στον οτε.μη βαλεις μπελαδες στο κεφαλι σου.εγω μεχρι σημερα εχω βαλει δυο μπελαδες,αρα κατι εχω μαθει περισσοτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...