infected Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ...και κάθε φορά που συνδέω τον σκληρό μου εμφανίζει "Η δισκέτα στη μονάδα F δεν είναι διαμορφωμένη.Θέλετε να τη διαμορφώσετε τώρα;". Γνωρίζει κανείς πως θα σώσω το περιεχόμενο;
takis345 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ...και κάθε φορά που συνδέω τον σκληρό μου εμφανίζει "Η δισκέτα στη μονάδα F δεν είναι διαμορφωμένη.Θέλετε να τη διαμορφώσετε τώρα;".Γνωρίζει κανείς πως θα σώσω το περιεχόμενο; Ψαξε για ενα προγραμματακι που λεγεται Recuva και βαλτο να σου βρει οτι μπορει να ανακτηθει απο το δισκο
infected Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καμία άλλη επιλογή,εκτός από format και recovery,δεν υπάρχει;
infected Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Οκ,ευχαριστώ πολύ. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 01 : 01 : 17----- Τελικά ούτε format μπορώ να κάνω! Μου γράφει "Δεν ήταν δυνατό τα Windows να ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση". Μπορεί να βοηθήσει κάποιος,τουλάχιστον να σώσω το σκληρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.