Προς το περιεχόμενο

Καμμένο pixel se laptop Toshiba

seagal79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop. Συγκεκριμένα το Α300 1GN της Toshiba. Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ένα dead pixel στην οθόνη του laptop. Δυο ερωτήσεις θα ήθελα να θέσω. Πρώτον εάν κάποιος ξέρει εάν η Toshiba δέχεται επιστροφή και αντικατάσταση του laptop (αν όχι πόσα pixels είναι το όριο; Δεύτερον εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ από μόνος μου να τρέξω σε περίπτωση που το pixel έχει απλώς σκαλώσει.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας σε notebooks εάν συμβαίνει συχνά να καίγονται pixel σε οθόνες laptop;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Η Τοshiba, όπως και όλοι οι κατασκευαστές laptop -πλην της lg για 30 μερες από την αγορά- δεν κάνουν αντικατάσταση για κάτω από 5 καμμένα pixel...

Από εκεί και πέρα, το pixel αυτό είναι συνεχώς μαύρο???

Δημοσ.
Είναι συνεχώς κόκκινο

εγω εχω επαναφερει κολλημενα πιξελ με λιγη ελφρια πιεση με το δαχτυλο μου και ενα πανακι στο πιξελ επανω

με αναμμενη οθονη,αλλα αν δεν εισαι σιγουρος μην το κανεις

το βιντεακι που λεει ο φιλος πρπει να το παιξεις πανω στην περιοχη του κολλημενου πιξελ για αρκετη ωρα

εμενα δεν μου χε δουλεψει παντως

Δημοσ.
εγω εχω επαναφερει κολλημενα πιξελ με λιγη ελφρια πιεση με το δαχτυλο μου και ενα πανακι στο πιξελ επανω

με αναμμενη οθονη,αλλα αν δεν εισαι σιγουρος μην το κανεις

Μια από τα ίδια...σε ενα Toshiba M8 (tecra) έκανα το ίδιο πράγμα και το pixel αναστήθηκε.

Δημοσ.

κι εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω μόνο που το πιξελ είναι άσπρο...αμάν αυτές οι οθόνες της τοσίμπα τόσο οτι να ναι είναι ????συνήθισα το πίξελ παρόλο που είναι σε πολύ ενοχλητικο σημείο....τι να κάνω πια ???δοκίμασα κ πίεση κ τα βιντεάκια και τίποτα.....

Δημοσ.
κι εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω μόνο που το πιξελ είναι άσπρο...αμάν αυτές οι οθόνες της τοσίμπα τόσο οτι να ναι είναι ????συνήθισα το πίξελ παρόλο που είναι σε πολύ ενοχλητικο σημείο....τι να κάνω πια ???δοκίμασα κ πίεση κ τα βιντεάκια και τίποτα.....

Μήπως το λευκό πίξελ είναι καμμένο? Της αδερφής μου έχει ένα πίξελ το οποίο σε μαύρο φόντο είναι άσπρο αλλά σε λευκό δεν φαίνεται.Με λίγα λόγια φαντάζομαι ότι είναι μονίμως φωτισμένο άσπρο. Αν ξέρει κάποιος ας πεί κάτι υπεύθυνα. :mad:

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 03 : 56 : 03-----

Μήπως το λευκό πίξελ είναι καμμένο? Της αδερφής μου έχει ένα πίξελ το οποίο σε μαύρο φόντο είναι άσπρο αλλά σε λευκό δεν φαίνεται.Με λίγα λόγια φαντάζομαι ότι είναι μονίμως φωτισμένο άσπρο. Αν ξέρει κάποιος ας πεί κάτι υπεύθυνα. :mad:

Συγκεκριμένα θα ήθελα μία 'χαρτογράφηση' της καταστασης. Δηλαδή..

Τι χαρακτηριστικά έχει ένα καμμένο πίξελ; Μπορεί να είναι και άσπρο εκτός από μαύρο;

Τα κολλημένα πίξελ μπορεί να είναι και άσπρα εκτός από χρωματιστά;

Υπάρχουν αρθρα στο ιντερνετ αλλά κανένα δεν διευκρινίζει αν ένα καμμένο μπορεί να είναι πάντα φωτισμένο λευκό και όχι μόνον μαύρο.

Απορώ πως ως σήμερα τα εγχώρια computer freaks ας δεν έχουν δώει κάτι εμπεριστατωμένο....

Δημοσ.

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 03 : 56 : 03-----

Συγκεκριμένα θα ήθελα μία 'χαρτογράφηση' της καταστασης. Δηλαδή..

Τι χαρακτηριστικά έχει ένα καμμένο πίξελ; Μπορεί να είναι και άσπρο εκτός από μαύρο;

Τα κολλημένα πίξελ μπορεί να είναι και άσπρα εκτός από χρωματιστά;

Υπάρχουν αρθρα στο ιντερνετ αλλά κανένα δεν διευκρινίζει αν ένα καμμένο μπορεί να είναι πάντα φωτισμένο λευκό και όχι μόνον μαύρο.

Απορώ πως ως σήμερα τα εγχώρια computer freaks ας δεν έχουν δώει κάτι εμπεριστατωμένο....

Δημοσ.

Το καμμένο πίξελ που με ταλαιπωρεί για την ακρίβεια είναι ένα μόνιμα φωτισμένο λευκό...έχω δοκιμάσει τα πάντα αυτό όμως εκεί

Δημοσ.
Το καμμένο πίξελ που με ταλαιπωρεί για την ακρίβεια είναι ένα μόνιμα φωτισμένο λευκό...έχω δοκιμάσει τα πάντα αυτό όμως εκεί

Το ίδιο και της αδεφής μου...Άραγε είναι καμμένο ή κολλημένο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...