Γιάννης Μ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ή 19άρα samsung syncmaster (την οποία έχω 3 χρόνια και 2 μήνες ...@#$^%$*&^*) έχει μαυρίσει και όταν έχει σήμα από το pc βγάζει σε γαλάζιο πλαίσιο μήνυμα "not optimum frequency ... ", ενώ όταν το pc είναι κλειστό απόλυτη μαυρίλα. Αρχικά μαύριζε για λίγο και επανέρχονταν. Δοκίμασα το pc σε άλλη οθόνη και παίζει κανονικά. 2 ερωτήσεις: 1.να πάρω καινούρια οθόνη χωρίς να ασχοληθώ άλλο? 2.επειδή το πρόβλημα μου το εμφάνισε αρχικά όταν έκλεινα το PES 2009, υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το παιχνίδι με τις συνεχείς αλλαγές στην ανάλυση της οθόνης που προκαλούσε όταν ανοιγόκλεινε? μήπως πρέπει να μην το ξαναπαίξω όταν πάρω νέα οθόνη?
slaughter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ή 19άρα samsung syncmaster (την οποία έχω 3 χρόνια και 2 μήνες ...@#$^%$*&^*) έχει μαυρίσει και όταν έχει σήμα από το pc βγάζει σε γαλάζιο πλαίσιο μήνυμα "not optimum frequency ... ", ενώ όταν το pc είναι κλειστό απόλυτη μαυρίλα. Αρχικά μαύριζε για λίγο και επανέρχονταν. Δοκίμασα το pc σε άλλη οθόνη και παίζει κανονικά. 2 ερωτήσεις: 1.να πάρω καινούρια οθόνη χωρίς να ασχοληθώ άλλο? 2.επειδή το πρόβλημα μου το εμφάνισε αρχικά όταν έκλεινα το PES 2009, υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το παιχνίδι με τις συνεχείς αλλαγές στην ανάλυση της οθόνης που προκαλούσε όταν ανοιγόκλεινε? μήπως πρέπει να μην το ξαναπαίξω όταν πάρω νέα οθόνη? το πρόβλημα είναι ότι κάπως πήγες να ορίσεις μεγαλύτερη ανάλυση από αυτήν που αντέχει η οθόνη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις σε safe mode κ να αλλάξεις την ανάλυση από εκεί.
Γιάννης Μ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 δεν έκανα κάτι τέτοιο, εξάλλου η οθόνη έπαιζε για πολύ καιρό κανονικά μέχρι που άρχισε να μαυρίζει χωρίς να αλλάξω κάτι εγώ. Σε safe mode επίσης δεν μπαίνει, είναι μονίμως μαυρισμένη και έχει το παραπάνω μνμ, αυτό που δοκίμασα είναι ότι σύνδεσα το pc σε άλλη οθόνη και έβαλα τις χαμηλότερες δυνατές ρυθμίσεις για την οθόνη και πάλι μετά όταν την σύνδεσα τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.