Προς το περιεχόμενο

Runic Games/Entertainment

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι παρακολούθησαν το... ναυάγιο που ακούει στο όνομα Flagship Studios και γνωρίζουν την κατάληξη των δύο πρώτων παιχνιδιών τους: Hellgate London & Mythos. Όπως επίσης δεν ξέρω πόσοι απογοητεύτηκαν όσο εγώ, που πραγματικά είχα πιστέψει στο πάθος και τη δυναμική αυτής της εταιρίας -είναι ενδεικτικό ότι το HGL είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που αγόρασα γνήσιο χωρίς να έχω παίξει πρώτα demo ή 'κόπια' του.

Τεσπα, "ο γέγονε εγέγονε" που λέγαν και οι γονείς μας (σοβαρά, η μάνα μου το έλεγε όταν μου μάθαινε αρχαία! :P). Το έτερο παιχνίδι τους, το Mythos, ένα free action-MMORPG (MMOARPG όπως το διάβασα!) ήταν πραγματικά πολλά υποσχόμενο. Χαρούμενο, γρήγορο, με πολλά και καλά συστατικά -τα περισσότερα αντιγραφές ή εξελίξεις αυτών που έκαναν τα Diablo επιτυχίες. Δεμένο στο πόδι του καπετάνιου (Bill Roper), πήγε κι αυτό άπατο.

Κι όμως...

Μερικά μέλη του πληρώματος πρόλαβαν κι έριξαν το φουσκωτό, πήδηξαν μέσα και την έκαναν για ένα μικρό τροπικό νησάκι που λέγεται "Runic Games" !

>http://www.runicgames.com/

Όσο κι αν δεν θέλω να πάθω τα ίδια με την Flagship που ο έμφυτος ενθουσιασμός μου με οδήγησαν σε ντελιριώδεις καταστάσεις, δεν μπορώ παρά να περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση του πρώτου τους παιχνιδιού. Έχοντας δει τι μπορούν να κάνουν (με το Mythos) αλλά και δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δουλέψει πάνω σε ΟΛΑ τα Diablo (και μερικοί στο πρώτο Starcraft!), περιμένω ΜΕΓΑΛΑ πράγματα.

Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις τους γράφουν "Know that we are all hard at work, and have our project up and running, and will bring you into the process as soon as we can.". Αυτό το "up and running" μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Ωστόσο, στο πρώτο επίσημο fan site κυκλοφόρησαν (ή διέρρευσαν αν προτιμάτε) τρεις εικόνες που προφανώς είναι in-game!

>http://www.runicgamesfansite.com/

Επιπλέον, πριν λίγες μέρες προστέθηκε στο ρόστερ της εταιρίας και ο 'βετεράνος' Mat Uelmen, ο συνθέτης των soundtrack (σχεδόν) όλων των παιχνιδιών της Blizzard !

Ελπίζω σε κάτι καλό και σύντομα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να γεμίσουν το κενό μέχρι τη κυκλοφορία του νέου Diablo.

Ίσως πάλι, ποιος ξέρει, το νέο Diablo να χρειαστεί να γεμίσει το κενό μέχρι τη κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού της Runic :shock:

Βλασφημία !!!!

Αίσχος !!

Όνειδος !

:X

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το HGL γιατί δεν το είχα παίξει ούτε σε demo αλλά το Mythos που ήμουνα στη beta δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Δημοσ.

πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα μακαρι να εχουμε κατι καλο γιατι τον τελευταιο καιρο δεν με ικανοποιει τιποτα :(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά στη GDC 09 το 'λαβράκι' δεν αφορούσε στο Diablo 3 (οι παλιο-μλκ!) αλλά στο νέο παιχνίδι της Runic Games.

Κατ' αρχήν έχουμε το όνομα του, αν και ακόμα 'δόκιμο': "Torchlight" !!!

Εν αναμονή των εντυπώσεων όσων το είδαν και το έπαιξαν στη GDC -ναι, υπήρχε playable demo εκεί!- διαβάζουμε τα παρακάτω (οι υπογραμμίσεις έγιναν από μένα):

"...

Max Schaefer dropped by the IRC chat today to listen to the cricketts chip, and dropped a few tidbits of information for us. Here’s the skinny, along with some more info from Taylor, who played the current build at GDC:

* The code name for Torchlight was called Delvers

* The game currently uses no shaders, which has potential for wide compatibility

* There are moving bridges in the game

* Enemies can jump off of ledges down to you

* The game will have a wide variety of areas/themes, not all of them underground/inside.

* Pets are being done “big time.” A wolf with inventory was available at GDC.

Expect more info in the coming days, as people start reporting their own gameplay experiences!

..."

Patience, brother...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...