dimitris212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα portable σε MAC?? ή είναι μόνο για windows??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τα περισσότερα προγράμματα σε mac δεν χρειάζονται «εγκατάσταση». Απλώς αντί να τα αντιγράψεις στο φάκελο Applications, τα αντιγράφεις σε ένα usb stick. Δεν υπάρχει δηλαδή διαχωρισμός. Πρέπει να είναι προγράμματα για mac όμως, όχι windows. Μπορείς να δώσεις ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβω καλύτερα τι ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν κάνουν δηλαδή εγκατάσταση τα προγράμματα Mac??? Θα ήθελα να έχω τα προγράμματα μου σε ένα stick επειδή η δουλειά μου απαιτεί συνεχώς μετακινήσεις και δεν μπορώ κάθε φορά να τα εγκαθιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Το 90% των προγραμμάτων για Mac OS X δε θέλουν εγκατάσταση. Είναι ένα icon όλο το πρόγραμμα. Το βάζεις σε stick, σε CD, σε external δίσκο, σε δίκτυο, όπου θες τέλος πάντων και με διπλό κλικ παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ, καταλάβατε ότι δεν έχω ιδέα!!! :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά παίζουν και άλλα αρχεία που γράφονται σε άλλα σημεία του δίσκου (π.χ. preferences)... αυτά δεν μεταφέρονται αν κάνεις απλά copy-paste το app... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ωπ δίκιο, δεν τα σκέφτηκα τα preferences http://osxportableapps.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ooooo Thank you!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Kαι μιας και το πιάσαμε το θέμα, στο παραπάνω site έχουν αυτή την πολύ χρήσιμη εφαρμογή. SyncPAppX SyncPAppX.app is a shell script that syncs preferences between portable and local applications. SyncPAppX synchronizes Portable Safari, Portable Mail, Portable iCal, Portable Address Book and Portable iChat to ones on your local machine. This means that your local preferences will be the same as Portable ones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.