tsotrilos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πολυ καλησπερα σας. Αγορασα ενα domain εδω και 2 μηνες και εστησα ενα sitακι. Ακουσα οτι πρεπει να κανω δηλωση στην εφορια (!!!!) και εναρξη επαγγελματος και μαλιστα οτι αν τυχων ανεβασω την επισκεψιμοτητα μου και βαλω καποια διαφηση θα πρεπει να κοβω τιμολογια (!!!) Αληθευουν ολα αυτα;; Ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να μην ειμαι παρανομος; Επισης θα ηθελα να δειτε αν θελησετε το site και να μου πει καποιος που γνωριζει μια αποψη οσον αφορα κατα το ποσο παρανομο υλικο περιεχει. Δεν γνωριζω πολλα απο στησιμο site και σαν πρωταρης θα ηθελα να προσεξω και να μην φαω καμια "ταπα" και να μην τρεχω να πληρωνω κερατιατικα! Σας παρακαλω αν θεωρησετε το post αυτο για οποιον διποτε λογο παρονομο να διαγραφει! Το link του site: http://www.djanrast.com Υ.Γ.: Σε καμια περιπτωση μην θεωρησετε αυτο το post τροπο διαφημισης του site μου.Απλα φοβαμαι μην κανω κατι το οποιο μπορει να με μπλεξει. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Σε περιπτωση που δεν θελετε να γινετε μελη αλλα θα θελατε να με βοηθησετε καντε μοθ ενα post να το ξεκληδωσω ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ειστε μελη για να δειτε!
Street-Fighter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ποιος σου το είπε αυτό? Ναι χρειάζεσαι μόνο αν βάζεις διαφημίσεις και αποτι βλέπω δεν έχεις βάλει κάποια αρα τι να την κάνεις την εφορία? Και να βάλεις διαφημίσεις χίλιες φορές φοροφυγάς γιατί οτι παραδάκι είναι να βγάλεις θα σου το παρει και με το παρά πάνω Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως. Καλή αρχή να έχεις.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κατάφερα να το δω για 4 δευτερόλεπτα καθώς μετά το update για τον quick time player μου έκλεισε την σελίδα...
tsotrilos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ποιος σου το είπε αυτό?Ναι χρειάζεσαι μόνο αν βάζεις διαφημίσεις και αποτι βλέπω δεν έχεις βάλει κάποια αρα τι να την κάνεις την εφορία? Και να βάλεις διαφημίσεις χίλιες φορές φοροφυγάς γιατί οτι παραδάκι είναι να βγάλεις θα σου το παρει και με το παρά πάνω Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως. Καλή αρχή να έχεις. Ευχαριστω φιλε μου! Οσον αφορα αυτο που λεει ο φιλος Alexzzz μαλλον θα φταει το οτι εβαλα μουσικη στην home page. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 08 : 12 : 46----- Οσον αφορα το περιεχομενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.