Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 C βλεπω μονο sedan και station...http://www.mercedes-benz.gr Οσο για τα 3,94 μετρα μηκους του i20... Ακομα και η B class ειναι 4,27 μετρα. Δηλαδη 33 εκατοστα μακρυτερη... Και ναι ηρεμος ειμαι Aυτην ψαχνεις http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/clc-class/cl203_2.flash.html#chapter=1 -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 43 : 30----- btw κοιτα τιμη http://e-services.mercedes-benz.com/dsc_de/globalsessionid/DSC_de6A663A697A65646EFF02500554075000/dsc_locale/de_DE/appId/DSC_de/siteLocale/de_DE/VSCDetailView.jam2;jsessionid=0000oTnAivn0zqKuHaD0ooXkflL:13jdvfisc?VehicleId=017421 -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 48 : 11----- Kαι golf με 6000 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lzwpcgqwf3ge
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Eγω βλεπω οτι ειναι 4,4 μετρα, δηλαδη ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ πανω απο το i20... Οχι και σχεδον ιδια λοιπον, μη λεμε ο,τι θελουμε...
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καλα οτι να ναι ομως Ειπα εγω οτι αν θελει σωνει κ καλα μικρο αμαξι, να παρει μερς π φυσικα ειναι κ πιο μεγαλο?? Εγω λεω οτι με αυτες τις τιμες αξιζει να την ψαξει τη δουλεια και εξω και να βρει ενα πιο ποιοτικο μικρο η να παει και σε μεγαλυτερο αν δεν ψαχνει αναγκαστικα αυτοκινητο πολης. Το θεμα ειναι αν αξιζει να παρει καινουριο απο δω η ελαφρως μεταχειρισμενο απ εξω, εκει που εχουν πεσει οι τιμες. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 03 : 00 : 42----- το ελαχιστα μεγαλυτερη απ το i20 (για να σε προλαβω) το εγραψα με την προυποθεση οτι το παλικαρι δεν ψαζνει αναγκαστικα αυτοκινητο πολης αυστηρα. (4 με 4,40 για μενα δεν ειναι καμια σπουδαια διαφορα, ισα ισα ειναι κ πλεονεκτημα αν το αυτοκινητο δε πρεπει να ειναι αναγκαστικα μινιατουρα) my point is οτι ειναι εξισου συμμαζεμενο αυτοκινητο σε συγκριση με μια E π.χ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Nαι με τη διαφορα οτι το Fiat μας ειναι 3,96 μετρα και το Lancia 4,44 και ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ πού χωραει το ενα και πού το αλλο... Και, πιστεψε με, στη πολη χανεις ΠΟΛΛΑ απο αυτα τα ''ασημαντα'' 50εκατοστα...
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Και γω εχω ενα wagonR για μες την πολη, σαν δευτερο. Το θεμα ειναι ομως οτι αν αγοραζεις αυτοκινητο και το θες για πρωτο, κοιτας κυριως να σε βγαζει ασπροπροσωπο σε ταξιδια κ να ναι ασφαλες. Δεν γινεται ομως να τα εχεις ολα, θυσιαζεις το ευκολο παρκαρισμα αλλα κερδιζεις πολλα περισσοτερα. Εκτος ξαναλεω αν ψαχνεις αποκλειστικα για δευτερο/πολης αλλα παλι για μενα τοτε το i20 λιγη χρηστικοτητα εχει, μπορεις να κανεις τη δουλεια σου πιο φθηνα κ πιο ανετα με μικροτερα αυτοκινητα -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 03 : 53 : 33----- Για να τελειωνω μ αυτο που θελω να πω, πιστευω οτι απο δω αξιζει να παρεις πολυ φθηνα αυτοκινητα (μεχρι 7-8k) και πολυ χαμηλου κυβισμου, αυτοκινητα πολης δηλαδη. Οποιος κανει μια ερευνα εξω θα δει οτι οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες και συμφερει αφανταστα η εισαγωγη, εστω και με τους δασμους του τελωνειου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Για πρωτο το i20 δε κανει συμφωνω. Στα αλλα απλα διαφωνω.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Για πρωτο το i20 δε κανει συμφωνω.Στα αλλα απλα διαφωνω. Καταλαβαινω και γω στη θεση σου το ιδιο θα λεγα, κατα των μεταχειρισμενων(ειδικα τα ελληνικα δεν ειναι να τα εμπιστευεται κανεις), αν δεις ομως τη φιλοσοφια του γερμανου σε σχεση με το αυτοκινητο καθως και το πως κινειται η αγορα εκει, θα ειχες ισως διαφορετικη αποψη.. Ουτως η αλλως τωρα με την κριση (κ ακομα πιο εντονα οταν ειχε φτασει το πετρελαιο στα υψη) καλου κακου ας εχουμε κ ενα ποδηλατακι στο γκαραζ!
kage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εχει ανεβει σε ποιοτητα η hundai meta to i30... που μου θυμιζε κυριως μεσα golf,μηπως εχει κ πατωμα golf? το ι20 Εχει κοματια απο kia ?ταμπλο,μηχανη? δειτε κ τις παρακατω φωτος,το ενα ειναι το kia ceed k to allo i20 http://www.drive.gr/images/stories/PHOTO/News/Year_08/September_08/26_9_08/hyundai_i20_2.jpg http://www.carspace.com/arvin1/Albums/Interior%20Car%20Pictures/originals/kia-ceed-8692.jpg/photo/v./original.jpg
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καλου κακου ας εχουμε κ ενα ποδηλατακι στο γκαραζ! Οχι ενα, δυο Hyundai-Kia ιδιο group Αχα! Και οντως τωρα με το Cee'd και το i30 (κι επειδη το εχω ψαξει διεξοδικα το θεμα) εχει ανεβει παρα πολυ ο πηχης, αλλα καλο θα ηταν να μη το πολυλεμε, για να συνεχιζουν ολοι να "Γκολφαρουν" και να αφησουν το πανεμορφο 3θυρο cee'd στην ησυχια του για οσους ψαχνουν λιγο παραπανω! Cee'd photo front Cee'd Photo back Cee'd photo cockpit. Κι αφηστε τους να "γκολφαρουν"
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 τελικα εχει ξεκινησει η διαθεση του Hyundai i20 στην Ελλαδα? εαν ναι υπαρχει κανεις που να το εχει παρει για test drive?
random Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Σύμφωνα με τη wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_i20 το i20 ειναι - με ελαφρά φουσκωμένες διαστάσεις - διάδοχος του Getz, και το i30, του Accent, στο πιό λουξ. Επισης ξαδερφάκι του Kia cee'd, σε αρκετά μηχανικά μέρη, ειναι το i30, όχι το 20. Το Getz 1.4, που έχω 6 χρόνια, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα σοβαρό πρόβλημα. (εκτός απο το ραδιοcd.... ολα αυτα τα μαμίσια, ειναι κυριολεκτικά της πλάκας. και όχι μονο της Χιουντάι) στην οικογένεια έχουμε επισης Accent και Λαντρα, άνω των 10 ετών, και είναι τίμια αυτοκίνητα. μια φίλη μας, με Atos, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη. Σκεφτομαι πριν το καλοκαίρι να το αλλάξω, μόνο για το θέμα των χώρων. Για διακοπές με οικογένεια δεν κάνει. Μου αρέσει (ολα τα παρακάτω για το Getz, ειναι): 1. η μεχρι τώρα αξιοπιστία, 2. οι εσωτερικοί χώροι (επιβατών): οταν είσαι μέσα, έχεις την εντύπωση οτι ειναι πιό μεγάλο αυτοκίνητο απο ότι σε υποψιάζει η εξωτερική εμφάνιση, και η τιμή. 3. η συμπεριφορά του σε ταξίδι, και ταχύτητες πάνω απο 80. δηλαδή εχει την αίσθηση σταθερότητας (πάντα με βάση την τιμή του, και την κατηγορία του : Β = αυτοκίνητο πόλης). δεν αναφέρομαι σε επιταχύνσεις, "ενεργητική ασφάλεια", και τέτοια. Αν θες να τρέχεις, πάρε κάτι πιο ακριβό, και περισσότερα άλογα, και μη βάζεις τα παιδάκια σου μέσα. Δεν μου αρέσει : 4. η σκληρή ανάρτηση για τα δεδομένα της Αθήνας. Αυτό ακριβώς ειναι υπεύθυνο για το πλεονέκτημα (3), αλλα εγώ ειχα σκοπό να αποκτήσω ενα "budget όχημα πόλης, 5-θυρο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους". δηλ. το χρησιμοποιώ περίπου 340 μέρες στην Αθήνα, οπου πιάνω πάνω απο 60 χλμ/ω σε λίγα σημεία Κηφισσού, Συγγρού, Παραλιακής, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα κυριαρχούν: φανάρια, 1η-2α- άντε και 3η, αναζήτηση παρκιν, και λακούβες, και προσωπικά θέλω άνεση , απορρόφηση κραδασμών. και κάπου 25 μέρες στην εθνική οδό/επαρχία, που ενδιαφέρεσαι για κράτημα, σταθερότητα, κλπ. (σκληρή ανάρτηση). ώρες-ώρες ζηλεύω το fiat panda της γυναίκας μου, στο οποίο η μεσούλα μου δεν καταλαβαίνει τίποτα απο τους καρόδρομους, ασχετα που αν βγει στην Εθνική και πάει πάνω απο 110, λες το δεσπότη παναγιώτη... ------------------------------------------------- το Getz, (αυτο έχω, αυτό λέω) , ειναι για εργένη, ή νέο ζευγάρι. Καναμε με αυτό 5 καλά καλοκαίρια. Δεν ειναι για γονείς, εκτός αν εισαι παρα πολύ πιεσμένος οικονομικά, και δεν σε παιρνει για τίποτα μεγαλύτερο (στην ανάγκη πάρε ενα μεταχειρισμένο station, και όχι... LADA αφου απο κάτω λένε ειναι μπάζα :X:X ) πχ. προπερσι, με 1 παιδι, πηγα διακοπες με το Getz, φισκα φορτωμένο, μεχρι το ταβάνι. πέρσι, με 2 παιδιά, πηγαμε με 2 (μικρά) αυτοκίνητα, δεν χωράγαμε στο Γκετζ. Δεν ειναι για γκαζιάρηδες, δεν ειναι για under 22, και δεν κανει κλικ σε κοριτσάκια.
random Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Σύμφωνα με τη wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_i20 το i20 ειναι - με ελαφρά φουσκωμένες διαστάσεις - διάδοχος του Getz, και το i30, του Accent, στο πιό λουξ. Επισης ξαδερφάκι του Kia cee'd, σε αρκετά μηχανικά μέρη, ειναι το i30, όχι το 20. Το Getz 1.4, που έχω 6 χρόνια, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα σοβαρό πρόβλημα. (εκτός απο το ραδιοcd.... ολα αυτα τα μαμίσια, ειναι κυριολεκτικά της πλάκας. και όχι μονο της Χιουντάι) στην οικογένεια έχουμε επισης Accent και Λαντρα, άνω των 10 ετών, και είναι τίμια αυτοκίνητα. μια φίλη μας, με Atos, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη. Σκεφτομαι πριν το καλοκαίρι να το αλλάξω, μόνο για το θέμα των χώρων. Για διακοπές με οικογένεια δεν κάνει. Μου αρέσει (ολα τα παρακάτω για το Getz, ειναι): 1. η μεχρι τώρα αξιοπιστία, 2. οι εσωτερικοί χώροι (επιβατών): οταν είσαι μέσα, έχεις την εντύπωση οτι ειναι πιό μεγάλο αυτοκίνητο απο ότι σε υποψιάζει η εξωτερική εμφάνιση, και η τιμή. 3. η συμπεριφορά του σε ταξίδι, και ταχύτητες πάνω απο 80. δηλαδή εχει την αίσθηση σταθερότητας (πάντα με βάση την τιμή του, και την κατηγορία του : Β = αυτοκίνητο πόλης). δεν αναφέρομαι σε επιταχύνσεις, "ενεργητική ασφάλεια", και τέτοια. Αν θες να τρέχεις, πάρε κάτι πιο ακριβό, και περισσότερα άλογα, και μη βάζεις τα παιδάκια σου μέσα. Δεν μου αρέσει : 4. η σκληρή ανάρτηση για τα δεδομένα της Αθήνας. Αυτό ακριβώς ειναι υπεύθυνο για το πλεονέκτημα (3), αλλα εγώ ειχα σκοπό να αποκτήσω ενα "budget όχημα πόλης, 5-θυρο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους". δηλ. το χρησιμοποιώ περίπου 340 μέρες στην Αθήνα, οπου πιάνω πάνω απο 60 χλμ/ω σε λίγα σημεία Κηφισσού, Συγγρού, Παραλιακής, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα κυριαρχούν: φανάρια, 1η-2α- άντε και 3η, αναζήτηση παρκιν, και λακούβες, και προσωπικά θέλω άνεση , απορρόφηση κραδασμών. και κάπου 25 μέρες στην εθνική οδό/επαρχία, που ενδιαφέρεσαι για κράτημα, σταθερότητα, κλπ. (σκληρή ανάρτηση). ώρες-ώρες ζηλεύω το fiat panda της γυναίκας μου, στο οποίο η μεσούλα μου δεν καταλαβαίνει τίποτα απο τους καρόδρομους, ασχετα που αν βγει στην Εθνική και πάει πάνω απο 110, λες το δεσπότη παναγιώτη... ------------------------------------------------- το Getz, (αυτο έχω, αυτό λέω) , ειναι για εργένη, ή νέο ζευγάρι. Καναμε με αυτό 5 καλά καλοκαίρια. Δεν ειναι για γονείς, εκτός αν εισαι παρα πολύ πιεσμένος οικονομικά, και δεν σε παιρνει για τίποτα μεγαλύτερο (στην ανάγκη πάρε ενα μεταχειρισμένο station, και όχι... LADA αφου απο κάτω λένε ειναι μπάζα :X:X ) πχ. προπερσι, με 1 παιδι, πηγα διακοπες με το Getz, φισκα φορτωμένο, μεχρι το ταβάνι. πέρσι, με 2 παιδιά, πηγαμε με 2 (μικρά) αυτοκίνητα, δεν χωράγαμε στο Γκετζ. Δεν ειναι για γκαζιάρηδες, δεν ειναι για under 22, και δεν κανει κλικ σε κοριτσάκια.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 στην ανάγκη πάρε ενα LADA GRAND TOUR 111 1.6 Οχι Random... Οχι... Ου μπλεξεις με τη σημερινη Lada και τα απειρα προβληματα των οχηματων της, για να μην πω για την χαλια ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια τους. Αν ειχα παιδια, θα προτιμουσα να τα εβαζα σε ενα i10, παρα ενα Grand Tour. Για να μην πω για τους ανεμικους κινητηρες τους, που σε συνδιασμο μετο βαρος του οχηματος, δεν κανεις ταξιδια με 4 ατομα ανετα.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 στην ανάγκη πάρε ενα LADA GRAND TOUR 111 1.6 Οχι Random... Οχι... Ου μπλεξεις με τη σημερινη Lada και τα απειρα προβληματα των οχηματων της, για να μην πω για την χαλια ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια τους. Αν ειχα παιδια, θα προτιμουσα να τα εβαζα σε ενα i10, παρα ενα Grand Tour. Για να μην πω για τους ανεμικους κινητηρες τους, που σε συνδιασμο μετο βαρος του οχηματος, δεν κανεις ταξιδια με 4 ατομα ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.