Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION DV7-1130EV FV063EA

Lamiwtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ετοιμάζομαι να αγοράσω HP PAVILION DV7-1130EV FV063EA την επόμενη εβδομάδα και θα με ήθελα να ξέρω αν θα αντιμετοπίσω τίποτα προβλήματα ασυμβατότητας με linux . θέλω να τρέχω αποκλειστίκα ubuntu .

ΥΓ : υπάρχει περίπτωση να ζητήσω να τον παραλάβω χωρίς ms-software ; ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και εχει nvidia, δεν θα συναντησεις καποιο προβλημα με τον xorg 1.5 του ubuntu 8.10, οποτε προχωρα αφοβα.

Για ασυρματο λογικα θα εχει κατι της intel, γιατι λεει

Intel® WiFi Link 5100

οποτε ειτε το iwl4965, ειτε το iwl3945 module θα σε εξυπηρετησει.

Πηγη

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01609830&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

Ναι! Υπάρχει περίπτωση ... ψάξε και σε άλλα φορουμ έχει αναφερθεί και με επιστροφή χρημάτων κιόλας..

.

Απο οτι εχω διαβασει και εγω ενωπιον του υπευθυνου του καταστηματος που κανεις την αγορα δεν αποδεχεσαι την αδεια της ms και ζητας πισω τα χρηματα με e-mail απο την ms αλλα δεν ξερω περισοτερα ας μας διαφωτισει καποιος .

Παντως αν το πραξεις και εγω και αλλοι φανταζομαι θα θελουμε να μαθουμε λεπτομερειες.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες , και με μία γρήγορη ματιά στο νετ είδα ότι μέχρι και το remote της hp αναγνωρίζεται , κάτι που δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής .

Προσωπικά δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, διότι εάν δείτε οι εκτυπωτές της έχουν την καλύτερη υποστήριξη για λίνουξ.

Εν τω μεταξύ ετοιμάζει δικο της λειτουργικό που θα πατάει πάνω σε Mandriva, οπότε το έχει πιάσει το νόημα του λίνουξ και τις επερχόμενες εξελίξεις, οπότε γιατί να μην έχει και καλύ υποστήριξη και στους υπολογιστές της?

Προσωπικά δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, διότι εάν δείτε οι εκτυπωτές της έχουν την καλύτερη υποστήριξη για λίνουξ.

Από προσωπική εμπειρία , αν και λίγο off topic , με τον hp psc 1350 all-in-one έχω κάποια μικροποβλήματα , όχι ουσίας αλλά αρκετά εκνευριστικά .

1) επιμένει να αναγνωρίζει το colour cartridge low - black cartridge good ενώ μόλις σήμερα άλλαξα το έγχρωμο(ήταν σίγουα άδειο μόνο κίτρινο έβγαζε στις εκτυπώσεις) και από ότι φένεται το μαύρο είναι επίσης άδειο .(δοκίμασα εναλλακτικά το inkblot αλλά δε φένεται να αναγνωρίζει το εκτυπωτή μου)

έβαλα και κάτι παλιά cartridge σίγουρα άδεια πάλι τα ίδια ... μόνο όταν αφήνω κενή τη θέση του μαύρου το αναγνωρίζει σαν low .

2ο) επιμένει να αρνήται να εκτυπώσει στο draft colour cartridge και στο draft black cartridge .

Εχω την εντύπωση πως την καλυτερη υποστηριξη Linux σε εκτυπωτές την εχει η Brother η οποία ανακοινωσε και επίσημα την υποστηριξη του αγαπημενου μας λειτουργικού :-)

http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public_s/es/os/linux/index.html

Εν τω μεταξύ ετοιμάζει δικο της λειτουργικό που θα πατάει πάνω σε Mandriva, οπότε το έχει πιάσει το νόημα του λίνουξ και τις επερχόμενες εξελίξεις, οπότε γιατί να μην έχει και καλύ υποστήριξη και στους υπολογιστές της?

εχεις καποιο link σχετικά; θα με ενδιεφερε να διαβασω καποιο αρθρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...