Προς το περιεχόμενο

Αγορά τιμονιέρας

_spirit_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω μια τιμονιέρα και συγκεκριμένα σκέφτομαι αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583324. Πιστεύετε πώς αξίζει;

Με ψήνει που έχει 3 πεντάλ....

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη στα ίδια το πολύ χρήματα;

(Για την g25 ούτε λόγος, είναι πολύ ακριβή).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αρχικά, πρέπει να διευκρινήσεις αν είσαι φανατικός των driving sim (LFS, rfactor, gtr) ή παίζεις κυρίως nfs και test drive.

Αν είσαι στην δεύτερη κατηγορία, όποια και να πάρεις δεν θα δεις μεγάλη διαφορά, αρκεί να είναι επώνυμη και με force feedback (και όχι απλά δόνηση)

Αλλίως ο δρόμος είναι μονόδρομος και πάει στην logitech.

Λίγο παραπάνω σε χρήματα είναι η Driving Force GT.

Αν θες να πάρεις κάτι πιο φτηνό, κοίτα την Driving Force Pro

Οι 900 μοίρες και το πολύ καλό feedback, τις κάνουν ακαταμάχητες. Επίσης για την Pro, μπορώ να πω, από προσωπική άποψη, ότι είναι πολύ ανθεκτική σε ότι και να της κάνεις.

Δημοσ.

Γεια.Αυτή τη τιμονιέρα ακριβώς έχω και θέλω να τη πουλήσω(δε τη δουλεύω)...Αν ενδιαφέρεσαι πες μου με pm και στη τιμή θα τα βρούμε.Ο λόγος που δεν τη δουλεύω δεν είναι οτι δεν είναι καλή,ίσα ίσα που έχει και πάρα πολύ καλή κατασκευή,απλά είμαι των fps και όχι των racing παιχνιδιών...

(ή στείλε μου mail εδώ καλύτερα giorgos147@hotmail.com )

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξερετε καποια τιμονιερα η οποια να κανει και για τις 2 κονσολες (ps3 & xbox360) και για pc? η εστω για pc Και 360 μαζι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου και εγς την g25 εχω και ειναι τελεια το κατι αλλο.Σου την προτεινω ανεπηφηλακτα.Απο κει και περα η αποψη δικια σου

Δημοσ.

Η G25 ειναι μακραν η καλυτερη αλλα μακραν και η ακριβοτερη. Τα λεφτα της βεβαια τα αξιζει. Αλλο πραγμα η συγκεκριμενη τιμονιερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...