Προς το περιεχόμενο

5-5 πεφτουν τα ευρω!!!

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
[Troll mode on]

πάλυ καλά που προσέχεις τώρα/./ :P

Ξεχασες να κλεισεις το trol mode.

Αρα απο δω και περα θα εισαι ο τρολλιοπύρας ε? :P

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τελικά μόνο για την μείωση δεν συζητάμε :P

Ναι,απ' την αρχη οπως βλεπεις....ειναι το μονο για το οποιο συζηταμε!!!

:lol:

Δημοσ.
Ρε φίλε Land_Of_Banania εντάξει ένα λάθος έκανε το παιδί δεν είναι ανάγκη να τον φάμε!!Ηρέμησε λίγο!!Όλοι μας έχουμε κάνει ορθογραφικά λάθει!!Χαλάρωσε λίγο!!Εντάξει του το επισημάνετε το λάθος το έμαθε τώρα φτάνει!!

συμφωνώ πολύ με τον onty!!

Θυμηθείτε και τον nickarmy!!Δεν το λέω για κακό αλλά θα σας άρεσε να ήσασταν στη θέση του και να σας έλεγαν όλα αυτά που του λέγατε και εσείς!!Θέλετε να σας το κάνουν???όλοι τον κοροϊδεύατε!!Λες και εσείς είστε πολύ έξυπνοι και δεν κάνετε λάθος!!Δεν λέω και εγώ τον κοροιίδεψα και το παραδέχομαι αλλά το έκανα μα φορά εσείς το κάνετε συνέχεια!!Σταματήστε το πια!!Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σαν και εσάς!!

Το offtopic τελειώνουν εδώ!!

Το καλύτερο όλων φίλε μου είναι πως εγώ δεν δεν απευθύνθηκα στο παλικάρι που έκανε το τόπικ αλλά στον aGka8l που μίλησε για εξυπνάκηδες κλπ. Τώρα γιατί στράφηκαν 2-3 εναντίον μου δεν το ξέρω. Μάλλον είναι θέμα ταμπού..:P

Όσο για τον nickarmy αυτός είχε πει το κορυφαίο "μπορώ να γράψω σωστά αλλά βαριέμαι". Δηλαδή ενοχλεί επειδή βαριέται. Αι κη αιγό μπωρό να γράπσω έτσοι επυδοί βαριαίμε, μαι καταλαβαίνης καλίταιρα ώμος?

Ή δε θα ξεχάσεις να γράφεις σωστά μετά από λίγο άμα διαβάζεις συνέχεια τέτοια?

Sorry για το offtopic αλλά ήθελα να απαντήσω.

Δημοσ.
Το καλύτερο όλων φίλε μου είναι πως εγώ δεν δεν απευθύνθηκα στο παλικάρι που έκανε το τόπικ αλλά στον aGka8l που μίλησε για εξυπνάκηδες κλπ. Τώρα γιατί στράφηκαν 2-3 εναντίον μου δεν το ξέρω. Μάλλον είναι θέμα ταμπού..:P

Όσο για τον nickarmy αυτός είχε πει το κορυφαίο "μπορώ να γράψω σωστά αλλά βαριέμαι". Δηλαδή ενοχλεί επειδή βαριέται. Αι κη αιγό μπωρό να γράπσω έτσοι επυδοί βαριαίμε, μαι καταλαβαίνης καλίταιρα ώμος?

Land_Of_Banania και εγώ μαζί σου 100% σε όσα είπες.

Δημοσ.
1) Δε θα αγοράσω ποτέ AMD κάρτα γραφικών, αν δε σεβαστεί και αυτή την επιλογή μου να τρέχω linux. Απλά τα πράγματα

Εγω γιατι νομιζω οτι η AMD σε σεβεται περισσοτερο απο την nvidia?

Δημοσ.

Εγώ που σε κατάλαβα τι είμαι;Το παιδί κουμπί ή ο σμπάϊντερμαν (καλά το έγραψα)

6 χρόνια στο δημοτικό

3 χρόνια στο γυμνάσιο

3 χρόνια στο λύκειο

2~6 χρόνια σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ιδιωτικό ή δημόσιο)...

...και θα ξεχάσεις τα Ελληνικά που ξέρεις επειδή είδες κάποια "άκυρα" μηνύματα έτσι;Αν ναί να το τσεκάρεις,γιατι οι καθηγητές σου μπορεί να μήν έκαναν και τόσο καλή δουλειά.

Sorry κι όλας...

Δημοσ.
Εγω γιατι νομιζω οτι η AMD σε σεβεται περισσοτερο απο την nvidia?

Κάνει απελπισμένη προσπάθεια, αλλά ρε φίλε με τον καινούριο xorg πάλι αίμα φτύνουμε... Δεν παίζει τίποτα! Σε βάθος χρόνου και εγώ πιστεύω ότι θα αποκτήσει καλύτερη υποστήριξη linux από την nvidia, αλλά αν θες 3d επιτάχυνση, αυτή τη στιγμή nvidia και ξερό ψωμί...

Δημοσ.
τελικά μόνο για την μείωση δεν συζητάμε :P

Μα τι να πούμε για τη μείωση; Αφού έχει γραφτεί σωστά.

Για την ορθογραφία πάντως καλό θα είναι να προσπαθούμε τουλάχιστον να μην εκτελούμε τη γλώσσα μας, έχει επιβιώσει πολλά. Δε λέει να μας τη φάει το greeklish η ανορθογραφία...Η ελληνική τα ΣΠΑΕΙ.

Και για να απαντησω στο θεμα, όχι δεν θα την αγόραζα. Επειδή έχει πέσει η τιμή της δεν σημαίνει οτι είναι φτηνή. Είναι φτηνή σε σχέση με την τιμή που ξεκίνησε να πωλείται πριν κάτι μήνες, αλλά σε απόλυτα νούμερα, είναι πολλά τα λεφτά....Εξάλλου το να δώσεις 400+ ευρώ μόνο για να 'παίζεις' μου κάθεται λίγο βαρύ. Ούτε θα την αγόραζα επειδή είναι τώρα 'ευκαιρία', γιατί δεν πάυει να είναι μια λύση με 2 επεξεργαστές που σημαίνει οτι θα ζεσταίνεται πολύ, θα καταναλώνει υπερβολικά, θα έχει ασυμβατότητες, δεν θα δουλέυει με όλα τα παιχνίδια. Άσε που αν δεν την χρησιμοποιείς σε 1920*1200 και άνω δεν υπάρχει λόγος αγοράς. Με μια 4870 κάνεις παπάδες, και σε 1.5 χρόνο όταν νομίζεις οτι δεν σε καλύπτει, παίρνεις το μεθεπόμενο μοντέλο που θα είναι ίσως και καλύτερο

Δημοσ.

Εγώ απλά περιμένω sc2. Αυτό και και cod5 θέλω να παίζω 1920x1200 όλα full (> 60 fps και 2χΑΑ). Αν τα "καταφέρω" με 300 ευρώ, όλα καλά. Παραπάνω δε δίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...