Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 βσκ είναι ηθική υποχρέωση να γράφεις σωστά ελληνικά.(πιο πολύ για να ξέρεις ότι όταν ο άλλος θα διαβάσει το ποστ σου δεν θα βγάλει τα μάτια του για να το κάνει),αλλά στην τελική μπορεί να έχει και κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος,δεν είναι ανάγκη να τον φάτε κιόλας(σαν τις κουτσομπόλες γιαγιάδες του χωριού μου κάνετε :lol:) Πρώτον δεν έχεις καταλάβει σε ποιον απευθύνομαι και δεύτερον δεν ξέρεις τι σημαίνει κουτσομπολιό προφανώς. Και την επόμενη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τις "γιαγιάδες του χωριού σου" plz
tasoskont Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κάνεις λάθος φίλε μου. Είναι υποχρέωση προς το φόρουμ το να γράφεις ελληνικά, αλλά συγχρόνως είναι υποχρέωση προς όλους τους χρήστες του το να γράφεις σωστά ελληνικά. Δε φταίει σε τίποτα ο οποιοσδήποτε να ξεχνάει βασικές γνώσεις ορθογραφίας επειδή διαβάζει όλη τη μέρα ανορθόγραφα μηνύματα από αδιάφορους χρήστες. Και αν θες τη γνώμη μου δε νομίζω πως δεν ξέρει κανείς πως γράφεται το "πέφτω" αλλά άμα το δει 2-3 φορές λάθος θα του βγει να το γράψει κι αυτός έτσι. Το plugin για ορθογραφικό έλεγχο είναι τζάμπα, δε βρίσκω λόγο να μην το εγκαταστήσει κάποιος και να βοηθήσει και τον εαυτό του να γίνει καλύτερος και τους υπόλοιπους να μην εκνευρίζονται. ασχετο με το θεμα αλλα αυτο το plugin για ορθογραφικό έλεγχο που το βρισκω???
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Είτε αυτό που έχει γράψει στο post 11 ο φίλος είτε αυτό που έχω κι εγώ (έχει και για Αγγλικά)
SwAToNeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πρώτον δεν έχεις καταλάβει σε ποιον απευθύνομαι και δεύτερον δεν ξέρεις τι σημαίνει κουτσομπολιό προφανώς. Και την επόμενη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τις "γιαγιάδες του χωριού σου" plz Εγώ που δε πήγα σχολείο και δεν έχω ψαχτεί για ορθογραφικό έλεγχο να μη κάνω posts δηλαδή; Γιατί θα πέσει ο κάθε μπαμπινιώτης να με κριτικάρει; Πάντως δεν σας είδα να βγαίνεται με σπρεϋ και μαρκαδόρο να διορθώνεται τα άπειρα εσκεμένα και μη ορθογραφικά που είναι γραμμένα σε τοίχους και πωλειτήρια. Αν δε σου αρέσει η ορθογραφία μη το διαβάζεις επιλογή σου. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να κρίνεις τους άλλους για λάθη είτε γραμματικά, είτε ορθογραφικά είτε και τεχνικά. Γιατί τότε σε κάθε post θα βγαίναμε και θα κρίναμε τους πάντες που δε ξέρει βασικά πράγματα σε υπολογιστές. Εκεί είμαστε ελλαστικοί στα ορθογραφικά γιατί όχι; ΥΣ. Όπως φαίνεται δεν έχω βάλει το ορθογραφικώ addon. (Σχεδόν κάθε μέρα χρεισιμοποιώ και διαφορετικό υπολογιστή για να μπώ στο insomnia δε μπορώ σε κάθε pc να περνάω addons στον firefox πριν postaro στο insomnia μπας και κάποιος με κριτικάρει)
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πρώτον αφού χρησιμοποιείς το quote για μένα βάλε quote ένα σημείο που κριτικάρω όπως λες κάποιον σ' αυτό το τόπικ (αν βρεις βέβαια). Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζετε πολλοί το θέμα του να γράφεις σωστά τόσο αρνητικά.. Κι εγώ μόνος μου ενδιαφέρθηκα να το προσέξω απ' όταν σταμάτησα να γράφω greeklish και είδα πως έγραφα ότι να ναι μετά από τόσα χρόνια χρήσης τους. Αν προσέβαλα κάποιον συγνώμη, τελείως καλοπροαίρετα μιλάω. Πάντως δεν σας είδα να βγαίνεται με σπρεϋ και μαρκαδόρο να διορθώνεται τα άπειρα εσκεμένα και μη ορθογραφικά που είναι γραμμένα σε τοίχους και πωλειτήρια. Τώρα βέβαια γι αυτό.. ουδέν σχόλιο..
onty Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ωχ sorry...Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα ηταν για τιμες vga αλλα απ'οτι βλεπω καμια σχεση...Ας αλλαξει καποιος mod τον τιτλο σε ''Εγω ειμαι μαγκας που πηγα σχολειο και ειμαι αλαθητος ενω εσυ που κανεις ορθογραφικα εισαι αναξιος να γραφεις εδω και καλυτερα μονο να διαβαζεις και να μην postαρεις''
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πρώτον δεν έχεις καταλάβει σε ποιον απευθύνομαι και δεύτερον δεν ξέρεις τι σημαίνει κουτσομπολιό προφανώς. Και την επόμενη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τις "γιαγιάδες του χωριού σου" plz nop κατάλαβα μια χαρά,απλά αυτή την εντύπωση μου άφησες. Πάντως χωρίς παρεξήγηση,έτσι φέρεστε μερικοί εδώ μέσα,με το που κάποιος κάνει κάτι πέφτετε να τον φάτε(και εγώ μαζί καμιά φορά) και μου θυμίζετε πολύ τις γιαγιάδες,που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν τα πάντα και τους πάντες(τις περισσότερες φορές με ειρωνικό/κακό τρόπο) Ωχ sorry...Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα ηταν για τιμες vga αλλα απ'οτι βλεπω καμια σχεση...Ας αλλαξει καποιος mod τον τιτλο σε''Εγω ειμαι μαγκας που πηγα σχολειο και ειμαι αλαθητος ενω εσυ που κανεις ορθογραφικα εισαι αναξιος να γραφεις εδω και καλυτερα μονο να διαβαζεις και να μην postαρεις'' ++2 on that.
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ποτέ μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει.... Χάνεις το χρόνο σου, ενοχλείς και το γουρούνι...
SwAToNeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Το θέμα έχει βγεί off topic τελείως και καλύτερα να λήξει εδώ. Το προηγούμενο post αλλιώς το ξεκίνησα και αλλιώς κατέλειξε. (Βγήκα λίγο έξω απο τα ρούχα μου απο το 2ο post που διάβασα.) Ζητώ συγνώμη για τα off topic αλλά και για την λίγο επιθετική απάντησή μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 το θέμα έπρεπε να είχε κλειδωθεί επειδή έχει ότι να ναι τίτλο (μη περιγραφικό)...
Antwni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε Land_Of_Banania εντάξει ένα λάθος έκανε το παιδί δεν είναι ανάγκη να τον φάμε!!Ηρέμησε λίγο!!Όλοι μας έχουμε κάνει ορθογραφικά λάθει!!Χαλάρωσε λίγο!!Εντάξει του το επισημάνετε το λάθος το έμαθε τώρα φτάνει!! συμφωνώ πολύ με τον onty!! Θυμηθείτε και τον nickarmy!!Δεν το λέω για κακό αλλά θα σας άρεσε να ήσασταν στη θέση του και να σας έλεγαν όλα αυτά που του λέγατε και εσείς!!Θέλετε να σας το κάνουν???όλοι τον κοροϊδεύατε!!Λες και εσείς είστε πολύ έξυπνοι και δεν κάνετε λάθος!!Δεν λέω και εγώ τον κοροιίδεψα και το παραδέχομαι αλλά το έκανα μα φορά εσείς το κάνετε συνέχεια!!Σταματήστε το πια!!Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σαν και εσάς!! Το offtopic τελειώνουν εδώ!!
EliasKir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ωχη δεν θα τιν βουτουσσα, θα αιπερνα τιν απλυ τεσσαιρα-ωχτο-εβδωμιντα (4-8-70). Εδω δεν ειρωνευομαι το παιδι, δεν ειναι υποχρεωμενος να γραφει σωστα (εδω greeklish διαβαζουμε, δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε το ο απο το ω?) αλλα του απανταω και ταυτοχρονα ειρωνευομαι τους offtopicαδες.
gdp77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 1) Δε θα αγοράσω ποτέ AMD κάρτα γραφικών, αν δε σεβαστεί και αυτή την επιλογή μου να τρέχω linux. Απλά τα πράγματα 2) Η τιμή του Πλαισίου είναι αρκετά τσιμπημένη σε σχέση με τις μειώσεις που έκανε η AMD στις τιμές και τον ανταγωνισμό από τις νέες GTX295 και GTX285 (ενώ και οι GTX280 στη σωστή τιμή δεν είναι καθόλου άσχημες)
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κατ'αρχας να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη.....που τολμησα να κανω ενα τοσο ΜΕΓΑΛΟ ορθογραφικο λαθος ...και καταφερα να δημιουργησω Διπλωματικο επεισοδιο!! Να σημειωσω οτι δεν εχω προβλημα στο να με κρινουν..μιας και εγω κρινω τους αλλους... ..απλως το λαθακι ηταν μικρο....κατα την γνωμη μου,ανυπαρκτο μιας και ΔΕΝ ηταν αυτο το θεμα....και δεν πιστευα οτι θα δημιουργηθει κατι τετοιο...απο ενα γραμματακι.... Απλως βλακεια μου που "ποσταρα" τετοιο θεμα....σκοπος μου ηταν να δω γνωμες...και γνωμες ειδα απο ελαχιστους...... ΝΟΤΕ: το "ευρα" ηταν εσκεμενα γραμμενο ετσι ωστε να προκαλεσει ενδιαφερον για το θεμα...απλως δεν ηξερα οτι θα πειραζε κατι τετοιο...συγνωμη και για αυτο... Το θεμα το δημιουργησα ενω εκανα ενα διαλλειματακι απο το διαβασμα μιας και διαβαζα ως της 5 το πρωι,λογο 4 διαγωνισματων Τετραμηνου...και δεν προσεξα το λαθος μου.... Και παλυ συγνωμη που σας οδηγησα σε μια "μικρη διαμαχη" Απλως θα προσεχω απ'εδω και περα...! Να ρωτησω κατι τωρα...ωστε να μην επαναφερω το θεμα στην επιφανεια και παλυ! Οι καινουργιες σειρες απο nVidia και ΑΤΙ....ποτε αναμενεται να κυκλοφορησουν? Οι αποδοσεις τους θα ειναι πολυ καλυτερες απο τις τωρινες για τις κατηγοριες που θα ενταχθουν..? Και παλυ συγνωμη!!!
liopyr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Και παλυ συγνωμη!!! [Troll mode on] πάλυ καλά που προσέχεις τώρα/./
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.