UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 5-5 πευτουν τα ευρα...οπως λεει και ο τιτλος στην 4870χ2... απ'οτι βλεπω καθε μερα....ολοενα πευτει και η τιμη της στο πλαισιο!!! ( http://www.plaisio.gr κ ανατρεξτε στο Tab με ονομα "Υπολογιστες & Αναβαθμιση"...την εχουν σαν την προταση της εβδομαδος ) μια ερωτηση... θα την βουτουσατε τωρα?
devilaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 5-5 πευτουν τα ευρα...οπως λεει και ο τιτλος στην 4870χ2...απ'οτι βλεπω καθε μερα....ολοενα πευτει και η τιμη της στο πλαισιο!!! ( http://www.plaisio.gr κ ανατρεξτε στο Tab με ονομα "Υπολογιστες & Αναβαθμιση"...την εχουν σαν την προταση της εβδομαδος ) μια ερωτηση... θα την βουτουσατε τωρα? ... βρε παιδιά έλεος την έχετε ξεφτιλήσει την ελληνική γλώσσα ορισμένοι .... προσέχετε λίγο αυτά που γράφετε .... πέφτουν κι όχι πεύτουν ...... δηλαδή που να γράφατε και καμιά δύσκολη λέξη ......
ss13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ... βρε παιδιά έλεος την έχετε ξεφτιλήσει την ελληνική γλώσσα ορισμένοι .... προσέχετε λίγο αυτά που γράφετε .... πέφτουν κι όχι πεύτουν ...... δηλαδή που να γράφατε και καμιά δύσκολη λέξη ...... Σωστός είσαι
aGka8l Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 το φορουμ μαγκες , σαν κανόνες εχει ελληνικούς χαρακτηρες, πουθενα δεν αναφέρει το παραμικρό για ορθογραφία σε οποιον δεν αρέσει να αφησει τα κακοπροαίρετα σχόλια και αν θελει κουβεντουλα να παει προς μπλα μπλα μερια , ειναι αδικο να χαλαμε τα θεματα και κάθε μέρα να υπαρχει καποιος εξυπνάκιας και να λεει για ορθογραφία κτλ κτλ
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κάνεις λάθος φίλε μου. Είναι υποχρέωση προς το φόρουμ το να γράφεις ελληνικά, αλλά συγχρόνως είναι υποχρέωση προς όλους τους χρήστες του το να γράφεις σωστά ελληνικά. Δε φταίει σε τίποτα ο οποιοσδήποτε να ξεχνάει βασικές γνώσεις ορθογραφίας επειδή διαβάζει όλη τη μέρα ανορθόγραφα μηνύματα από αδιάφορους χρήστες. Και αν θες τη γνώμη μου δε νομίζω πως δεν ξέρει κανείς πως γράφεται το "πέφτω" αλλά άμα το δει 2-3 φορές λάθος θα του βγει να το γράψει κι αυτός έτσι. Το plugin για ορθογραφικό έλεγχο είναι τζάμπα, δε βρίσκω λόγο να μην το εγκαταστήσει κάποιος και να βοηθήσει και τον εαυτό του να γίνει καλύτερος και τους υπόλοιπους να μην εκνευρίζονται.
EliasKir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ωχη δεν θα τιν βουτουσσα, θα αιπερνα τιν απλυ τεσσαιρα-ωχτο-εβδωμιντα (4-8-70).
zousgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει ρε παιδιά. Ηρεμήστε λίγο. Στον τίτλο σωστά το γράφει, μπορεί απλά να του ξέφυγε (εις διπλουν )
mirotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ωχη δεν θα τιν βουτουσσα, θα αιπερνα τιν απλυ τεσσαιρα-ωχτο-εβδωμιντα (4-8-70). Αυτη ειναι ορθογραφια!!!
nikolas8141 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ειναι νωρις ακομα!και αν κοιταξεις σε αλλα site θα δεις οτι οι τιμες ειναι ακομα πιο χαμηλες.πχ pixmania! Αν θυμαμαι καλα η τιμη της πρεπει να ειναι στα 360ε(οχι ασχημα)!! Αν και νομιζω η καλυτερη περιοδος για αγορα θα ειναι οταν βγει η επομενη σειρα της ati! Υπομονη λοιπον 4-5μηνες!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει ρε παιδιά. Ηρεμήστε λίγο. Στον τίτλο σωστά το γράφει, μπορεί απλά να του ξέφυγε (εις διπλουν ) ούτε στο τίτλο το έγραψε σωστά, το διόρθωσε moderator...
KleKoR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3439
random Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, αγορά vga (μέχρι να το αποφασίσω θα έχουν αλλάξει αρκετά σε μοντέλα και τιμές), αλλα ΑΝ αγόραζα σήμερα, η λογική αγορά μου φαίνεται μια 4850 (στη ζώνη 120-160 ευρώ). όμως για χρήση Linux (οχι κύριο λειτουργικό, αλλα για πειράματα), οι 3D δυνατότητες των ATI αξιοποιούνται, ή ισχύει ακόμα το "..για λινουξ πήγαινε ενβίντια" με την ιδιοκτησία υπο AMD άλλαξε κάτι, στους οδηγούς ; @μόντ: βάλε και τόνους
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οι 3D δυνατότητες των ATI αξιοποιούνται, ή ισχύει ακόμα το "..για λινουξ πήγαινε ενβίντια"με την ιδιοκτησία υπο AMD άλλαξε κάτι, στους οδηγούς ; Βάλε nVidia.
headbanger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Βάλε nVidia. εγώ με 4670 πάντως , δεν έχω κανένα πρόβλημα για καθημερινή χρήση, αφού "διορθώνεται " το τρεμούλιασμα στην αναπαραγωγή βίντεο αν από τις επιλογές επιλέξεις Χ11 σαν output. το WoW δεν μου παίζει όμως, πετάει λάθη, ενω με την 1950 όλα καλά ήτανε. Αλλά σε γενικές γραμμές από ότι ακούω με nvidia τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κάνεις λάθος φίλε μου. Είναι υποχρέωση προς το φόρουμ το να γράφεις ελληνικά, αλλά συγχρόνως είναι υποχρέωση προς όλους τους χρήστες του το να γράφεις σωστά ελληνικά. Δε φταίει σε τίποτα ο οποιοσδήποτε να ξεχνάει βασικές γνώσεις ορθογραφίας επειδή διαβάζει όλη τη μέρα ανορθόγραφα μηνύματα από αδιάφορους χρήστες. Και αν θες τη γνώμη μου δε νομίζω πως δεν ξέρει κανείς πως γράφεται το "πέφτω" αλλά άμα το δει 2-3 φορές λάθος θα του βγει να το γράψει κι αυτός έτσι. Το plugin για ορθογραφικό έλεγχο είναι τζάμπα, δε βρίσκω λόγο να μην το εγκαταστήσει κάποιος και να βοηθήσει και τον εαυτό του να γίνει καλύτερος και τους υπόλοιπους να μην εκνευρίζονται. βσκ είναι ηθική υποχρέωση να γράφεις σωστά ελληνικά.(πιο πολύ για να ξέρεις ότι όταν ο άλλος θα διαβάσει το ποστ σου δεν θα βγάλει τα μάτια του για να το κάνει),αλλά στην τελική μπορεί να έχει και κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος,δεν είναι ανάγκη να τον φάτε κιόλας(σαν τις κουτσομπόλες γιαγιάδες του χωριού μου κάνετε :lol:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.