mihalis19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 γεια σας παιδια!εχω ενα προβλημα!θελω να αντιγραψω το metal gear 3 snake eater!το μαμα dvd ειναι dual layer!εγω βρηκα το προγραμμα το οποιο λεγεται dl patcher και υποτιθετε το φτιαχνει!ακουστε τι κανω! πηγαινω και φτιαχνω ενα iso με το dvd decrypter αφου εχω επιλεξει απο το book type να ειναι dvd-r!πηγαινω ανοιγβ το toxic dl patcher και βρισκω το iso που εχω!και μου λεει error:not dula layer disc!οποτε δεν μπορω να patsaro το συγκεκριμενο iso ετσι ωστε μετα να το ξανα φτιαξω με το dvd decrypter.τι γινεται επιτελους?
ktsolkas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 αφου εχω επιλεξει απο το book type να ειναι dvd-r νομιζω εκει ειναι το προβλημα.δοκιμασε τα κλασσικο iso-> read,patch το iso και τελος iso->write στην χαμηλοτερη ταχυτητα και σε verbatim dvd+r dl
mihalis19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 maxell ειναι το cd που εχω!λετε να πειραζει? dvd+r dl για την ακιρβεια!και τα πηρα τα αχρηστα 17 ευρω τα 10!!! αν θες πες μου λιγο αυτο που ρωταω πιο πανω και τι ακριβως επιλεγω στα πεδια του book type.το αντιγραφικο μου ιεναι nec!σε ευχαριστω
overclocker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Βάλε και το booktype στην επιλογή DVD-ΡΟΜ. Σε εμένα έτσι δούλεψε μια κόπια του Gran Turismo 4 που έκανα σε ένα Verbatim DVD+R DL.
ktsolkas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 απο οσο θυμαμαι δεν χρειαζεται να αλλαξεις το booktype.το toxic dl patcher αυτην την δουλεια(περιπου) κανει.τωρα για τα maxell δεν ξερω να σου πω γιατι χρησιμοποιουσα παντα τα verbatim.
mihalis19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τελικα τα καταφερα και εφτιαξα αντιγραφο του gran turismo!ομως παρατηρησα κατι.οταν γεμισε η μπαρα κατω στο write του cd ενω λεει finished μου δεν εχει γραψει τιποτα για επιτυχη εγγραφη και τα κλασικα!κατι μου λεει και μαλλον θελει παλι το cd!μηπως δεν τελειωσε η εγγραφη?καταλαβατε τι λεω?επισης εχει ενα τσεκαρισμενο verify! -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 01 : 59 : 42----- ας απαντησει ρε παιδια καποιος για το τι γινεταi με το verify!!
sophitian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 maxell ειναι το cd που εχω!λετε να πειραζει? dvd+r dl για την ακιρβεια!και τα πηρα τα αχρηστα 17 ευρω τα 10!!!αν θες πες μου λιγο αυτο που ρωταω πιο πανω και τι ακριβως επιλεγω στα πεδια του book type.το αντιγραφικο μου ιεναι nec!σε ευχαριστω Verify δεν έχω κάνει ποτέ και γρ'αφω στα ίδια δισκάκια Όσο για τα maxell μάλλον τα πήρες αρκετά ακριβά καθώς έχουν κοντά στο δεκάρικο http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_67_70&products_id=482 Δοκίμασε όμως και καμία άλλη μάρκα αν δεν σε έχουν βολέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.