Προς το περιεχόμενο

OVERCLOCKING ATI RADEON X1650PRO AGP

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γειά σας,θα ήθελα να μάθω εαν μπορών κάνω Overclock στην κάρτα γραφικών μου;

Η κάρτα γραφικων μου είναι η ATI RADEON X1650PRO AGP.Εάν γίνεται θα ήθελα να μου πείτε πως μπορεί να γίνει αυτο και με ποιον τρόπο;

Θα περιμένω απάντηση σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την ίδια κάρτα και χρησιμοποιώ ΑΤΙtool.Αν και δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το Ο/C της κάρτας,Core Clock 648 Mhz και Memory Clock 760 Mhz δουλεύει άνετα.

ειδες καμοια διαφορα στην οθονη?δεν νομιζω..

Καμμία εμφανής διαφορά.Δεν έχω κάνει κάποιο bench για να δω τι ακριβώς γίνεται.

@GreenBeret2006

Γενικά δεν πιστεύω οτι η κάρτα γραφικών μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω.Μπορείς να τεστάρεις τις τιμές που σου λέω και ίσως να ψάξεις και για μεγαλύτερα όρια(το memory fraguency πιθανόν ανεβαίνει και άλλο).

ΑΛΛΑ αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ψάξε/μάθε/δοκίμασε O/C της CPU.

Καμμία εμφανής διαφορά.Δεν έχω κάνει κάποιο bench για να δω τι ακριβώς γίνεται.

@GreenBeret2006

Γενικά δεν πιστεύω οτι η κάρτα γραφικών μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω.Μπορείς να τεστάρεις τις τιμές που σου λέω και ίσως να ψάξεις και για μεγαλύτερα όρια(το memory fraguency πιθανόν ανεβαίνει και άλλο).

ΑΛΛΑ αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ψάξε/μάθε/δοκίμασε O/C της CPU.

• Moderators

Οχι, δε δινουν πολλα παραπανω, αλλα ενα 10% το χουν ολες ;)

Αναλογα το ποσο εξασκημενο ειναι το ματι, μπορεις να δεις διαφορες.

Π.χ. η HD3870 μου που πλεον αρχιζει να ψιλο κολλαει στα full settings των παιχνιδιων, αν τη κλοκαρω δεν κολλαει. Για τετοιες οριακες διαφορες μιλαμε, και οχι "α δε παιζει το ταδε παιχνιδι, ας τη κλοκαρω να το παιξει''.

• Moderators

Οχι, δε δινουν πολλα παραπανω, αλλα ενα 10% το χουν ολες ;)

Αναλογα το ποσο εξασκημενο ειναι το ματι, μπορεις να δεις διαφορες.

Π.χ. η HD3870 μου που πλεον αρχιζει να ψιλο κολλαει στα full settings των παιχνιδιων, αν τη κλοκαρω δεν κολλαει. Για τετοιες οριακες διαφορες μιλαμε, και οχι "α δε παιζει το ταδε παιχνιδι, ας τη κλοκαρω να το παιξει''.

αλλο η 3870 κ αλλο η καρτα του φιλου...δεν νομιζω οτι στην 3870 ενα +10 % ειναι ιδια αποδοση με το + 10% το δικο του...αρα δεν προκειται κ να δει κ τιποτα...

αλλο η 3870 κ αλλο η καρτα του φιλου...δεν νομιζω οτι στην 3870 ενα +10 % ειναι ιδια αποδοση με το + 10% το δικο του...αρα δεν προκειται κ να δει κ τιποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...