Προς το περιεχόμενο

Γιατι τώρα καθε 10λεπτά μου φρακάρει το word για 4-6 sec;

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα που έβαλα Vista το office 2007 καθε 10 λεπτά εκει που γραφω κολλάει και δνε βλεπω τιποτα να εμφανιζεται για 4-6sec δηλαδή ενώ έχω γράψει μισή πρόταση (ΣΠΑΣΤΙΚΟ! ΑΝΑΓΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ!)

Τώρα θ αμου πειτε εναι το auto recovery ομως πριν με τα ΧP αυτο δεν συνεβεναι. Τώρα όμως Με τα vista το παθα. Αλλα εχω ολα τα αρχεία σε εξωτερικό σκληρο WD My Book με firewire.

Προσέξτε ομως. Στην αρχή νόμιζα πως ηταν αυτο και ετσι μετεφερα το αρχειο στον εσωτερικό C αλλά πάλι τα ίδια! :cry:

Τι μπορώ να κανω;

Δημοσ.

Μα σας λεω πως πριν δεν συνεβεναι αρα ούτε τω΄ρα πρέπει να συμβάίνει αρα θελω να βεβαιωθω αν φταιν τα vista η τιποτε αλλο

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι λόγω του autosave των εγγράφων στο office. Αν το απενεργοποιήσεις θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά καλύτερα να το αφήσεις γιατι αν κάτι πάει στραβά ενώ γράφεις μεγάλο κείμενο θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

Μα αυτό λεω δεν θελω να το απενεργοποιησω και δεν γουσταρω γιατι πριν στα ΧΡ το χα ενεργοποιημενο και δεν κολαγε ποτε! Γιατι να το απεν τωρα και να ρισκαρω το εγγραφο μου?!

Απλα αν εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορει να ειναι

Δημοσ.

Απενεργοποίησέ το να δεις αν φταίει αυτό και αν δεν φτιάξει, τότε συζητάμε τι άλλο μπορεί να είναι.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι. Σημερα ας πουμε περασαν κανα 2 ώρες μεχρι να το κανει.

Τι άλλο μπορει να το φρακάρει έτσι στιγμιαία και σπαστικά?

Δημοσ.

στο ίδιο έγγραφο που παλιότερα δεν κολλαγε. Απενεργοποίησα και το αντιβιοτικο αλλα τα ίδια. Μερικές φορες μπορει να το κανει καθε 10 λεπτα αλλες φορες μπορει να περασουν και 2 ωρες. και χωρις να κατεβαζω, και χωρις τιποτα.

Δε θελω να βαλω το 2003!! Αφου παλια ηταν μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...