Alexandroszou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εχω κατεβασει το Flashget 1.9.6 καθως και το flashgot (Δουλευω με firefox) Εχω premium account στο rapidshare Εχω ενεργοποιησει το direct download στο rapidshare Εχω βαλει το κωδικο και το username στο flashget Αλλα αυτο επιμενει να κατεβαζει μονο με 180 kbps maximum Ξερει κανεις τι φταιει?
thanoulis34 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 http://www.greek-fun.com/index.php?showtopic=168925 Εγω ετσι το εχω ρυθμισει αλλα τελευταια εχω και εγω πεσμενες ταχυτητες οχι οπως εσυ βεβαια. Πιο πριν κατεβαζα οσο πιανει η γραμμη μου
Alexandroszou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 δυστυχως δεν μπορω να δω τις ρυθμισεις γιατι δεν μου στελνουν το confirmation code.Αν μπορεις να με βοηθησεις καπως αλλιως θα το εκτιμουσα
talisman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Κοιτα να δεις εγω χρησιμοποιω την εκδοση 1.73 Ειναι αποδεδειγμενα η πιο σταθερη και αξιοπιστη εκδοση.Προσπαθησε να την δοκιμασεις και να μας πεις τα αποτελεσματα.Οταν τωρα κλειδωσες τον λογαριασμο σου δεν κρατησες τον κωδικο ? Στη σελιδα τους γραφουν αυτα ισως σε βοηθησουν What can I do, if I have forgotten my Release-Code? Log into your Premium- or Collector's Account and click on the Lock. You will receive the instruction to enter the security code. Directly underneath this instruction, you can request a new code.
Alexandroszou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τελικα τιποτα ουτε αυτη η εκδοση βοηθαει.Φταει η forthnet,δεν εχω καλη γραμμη εδω.Μ'αρεσει που το παιζουν και πρωτοποροι στην ταχυτητα, σκ***α.Ευχαριστω παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.