Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με εμφάνιση σελίδας

loco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Από σήμερα το απόγευμα έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου το οποίο είναι το εξής:

Θα αναφέρω μία σελίδα που μου δημιουργείτε το πρόβλημα, μπαίνω πχ στο φεησμπουκ, πολλές φορές γράφει "ολοκληρώθηκε" και δεν εμφανίζει καμία σελίδα. Μετά από πολλά ριφρές και αφού καταφέρει να μπεί, πατάω τα νοτιφικεησιονς και κολλάει, πατάω να δω τους φίλους μου και δεν τους εμφανίζει.

Το θέμα είναι πως όλες τις προηγούμενες μέρες έπαιζε κανονικά. Τεσπα, αν και είχα τον πιο καινούριο φλας πλεηερ, τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ιός; Το symantec μου έβγαλε σήμερα για ένα worm το οποίο όμως μετά από έλεγχο δε το βρήκα. Το βρήκα μόνο στα μπακαπ του symantec και το διέγραψα.

Μήπως μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι; Έστω να δοκιμάσω για να δώ αν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα.

Εντωμεταξύ, λέω το φεηςμπουκ, γιατί όλες οι άλλες σελίδες που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά.

θενξ!

Δημοσ.
Εντωμεταξύ, λέω το φεηςμπουκ, γιατί όλες οι άλλες σελίδες που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά.

«Στήσε καρτέρι» και όταν σου το ξανακάνει, άνοιξε ένα Command Prompt και δώσε:

>ping -n 10 facebook.com

Από τα συμπτώματα που περιγράφεις, υποπτεύομαι ότι έχεις packet loss από/προς τον server της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Κάτι που θα σημαίνει είτε φόρτο του Facebook τη δεδομένη στιγμή είτε του internet provider σου.

Και please, μη γράφεις με engreek αν θέλεις. Στο forum απαγορεύονται τα greeklish, όχι οι λατινικοί χαρακτήρες! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...