jim22479 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Εχω ενα υπολογιστη HP dx2000 . Ο υπολογιστης σβηνει σε συχνοτητα 3 φορες περιπου τον μηνα. Ειχα την δυνατοτητα να αλλαξω τον δισκο και να τον βαλω σε εναν αλλο υπολογιστη , ακριβως ιδιο μοντελο. Το μονο που αφησα ιδιο ειναι οι μνημες και το καλωδιο τροφοδοσιας και το πολυπριζο,καθως και την πριζα. Το προβλημα ακομα παραμενει. Εχετε καμια ιδεα; Υπαρχει περιπτωση να ειναι οι μνημες ή τα καλωδια ρευματος; Αν ηταν ο δισκος ,και ειχε προβλημα, θα παγωναν τα windows και δεν θα γινοταν reboot.Σωστα;
GPOWERR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πιστευω οτι φταιει το πολυμπριζο ή το τροφοδοτικο του ηυ.Σε μενα εφταιγε το πολυμπριζο το οποιο βραχυκυκλωνε τον διακοπτη του.Αν παντως οι τασεις του τροφοδοτικκου σου παιζουν πολυ πανω κατω ισως φταιει αυτο.
jim22479 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 οπως ειπα αρχικα , εχω αλλαξει ΟΛΟ το pc , κρατησα μονον τον δισκο και την ραμ, καθως και τα καλωδια...
jim22479 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οχι, δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αυριο θα το κανω..θελω να ξερω ομως αν ειναι πιθανο προβλημα με τις ραμ! εχει τυχει ποτε σε κανεναν σας, να κλεινει ο υπολογιστης ενω εχει προβλημα οι μνημες;
mirotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Συνηθως αν εχει προβλημα η RAM βγαζει μπλε οθονη η κολλαει το συστημα.
p_under Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 μαλλον κατι με το ρευμα οπως ειπαν κ τα παιδια. κατι με το πολυμπριζο μαλλον παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.