pj2501 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εγω το εχω share με φιλους και ποτε δεν μου εχει ερθει mail μαλον μια και καλη τηα με γειωσουν!
genius_13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μου έχουν στείλει 2-3 φορές το ίδιο Mail,χρησιμοποιούν το account μου περίπου 5 άτομα Και αν θέλουν ας μου το κλείσουν
kleidokratwr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 :lol: δηλαδή όποιος τρώει αποσυνδέσεις από τον ISP του το έχει πιει κανονικά ε ; Έλα ντε... Συνήθως όταν αλλάζεις IP μετά απο disconnect τα πρωτα δύο τμήματα της IP σου μένου ίδια. Αυτοί μπορούνε να καταλάβουνε αν οι IPs προέρχονται απο διαφορετικούς ISP ή όχι, κάτι που μεταφράζεται συνήθως σε διαφορετικούς χρήστες. Κάποιος που έχει στήσει το μεγαλύτερο file hosting, δεν νομίζω να μην γνωρίζει την έννοια του dynamic IP. Μου έχουν στείλει 2-3 φορές το ίδιο Mail,χρησιμοποιούν το account μου περίπου 5 άτομα Και αν θέλουν ας μου το κλείσουν Είπαμε οτι είναι πρήχτες, όχι οτι είναι τόσο πολύ βλάκες ωστε να χάσουν το 20ευρο/τρίμηνο
Tigran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Σιγά μην κλείσουν κανέναν. Μ@λ@κες ειναι να χάσουν πελάτες; Απλά το πετάνε ως προειδοποίηση για να μην το παρακάνεις
GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλά και για το όριο λέγαμε ότι δεν θα το αφήσουν έτσι γιατί θα χάσουν πελάτες αλλά κλείνουν 6μηνο και δεν βλέπω να έχουν φύγει πολλοί..
adi32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 :lol: δηλαδή όποιος τρώει αποσυνδέσεις από τον ISP του το έχει πιει κανονικά ε ; αυτο θα ελεγα που ειναι και συνηθες Αλλα καλα κανουν αφου τους πληρωνουμε για διακινηση τετοιου υλικου Ας το διακοψουν ολοι να δουν Απο μενα παντως δεν προκειται να παρουν μια Προτιμω να τα δωσω στο δημιουργο να τα παρω original Ετσι κι αλλιως και με free τα ιδια και παραπανω GB κατεβαζεις τη μερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.