Προς το περιεχόμενο

Απειλη απο Rapidshare...

phadomas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ανανεωσα μετα απο πολυ σκεψη τον λογαριασμο μου στο rapidshare.Λεω με πολυ σκεψη διοτι παρα τα ορια που εχει για τα GBs δ εχει ορια με τις IPs.Ετσι λοιπον αποφασισα να φτιαξω ενα account το οποιο θα το εχω εγω,η κοπελα μου κ ο αδερφος μου.Πριν ξεκινησω να πω αυτο που μου συνεβει να σας πω οτι μονο εγω χρησιμοποιουσα πολυ το rapidshare κ μονο μια φορα το χρησιμοποιησε η κοπελα μου κ αυτο για πολυ λιγο...Ετσι λοιπον σημερα μου ερχεται ενα email απο rapidshare το οποιο με λιγα λογια μου λεει οτι καποιος χακερ μου πηρε τους κωδικους κ το χρησιμοποιησαν σημερα κιολας 4 διαφορετικες IP.Οντος ετσι ηταν γτ με διαβεβαιωσαν οτι δ ειχαν κατεβασει τπτ σημερα ουτε η κοπελα μου ουτε ο αδερφος μου.Ετσι η rapid μου λεει οτι αμα ξανασυμβει αυτο(δλδ να κατεβαζουν πολλες διαφορετικες IPs) θα αναγκαστουν να μου κλεισουν μονιμα τον λογαριασμο...

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο.

Εγω πριν κανω τον λογαριασμο διαβασα τους κανονες κ πουθενα δ λεει οτι δε μπορεις να κατεβασεις απο διαφορετικες IPs...Για του λογου το αληθες σας ανεβαζω και τη photo απο το mail.

rapid.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι Όροι Χρήσης του rapidshare απαγορεύουν να μοιράζεσαι τη σύνδεσή σου:

http://rapidshare.com/agb.html

Premium Accounts

RapidShare keeps the legal right to close an account that are used by several people. It is a violation of terms to share an account.

[...]

At violation of our Conditions of use, we are authorized to block your access and delete your files. If you write programs aiming to violate our Conditions of Use, you will be prosecuted and made liable for any losses occurred.

Και πιο κάτω αναφέρονται τα εξής:

IV. Premium Membership

[...]

3) The run-time of new premium memberships begins as soon as the user has logged on in his/her membership area (Premium Account) for the first time, however at the latest 21 days after the membership has been established (Premium Accounts which generated through RapidPoints, starts immediately). Premium users are obligated to keep the user names and passwords communicated to them secret. A transmission of user names and passwords to third parties is prohibited. A commercial resale of premium memberships shall only be permitted with the prior consent of RapidShare. RapidShare reserves the right to disable memberships which are used directly or indirectly by several persons or which have been resold commercially without the consent of RapidShare.

Δημοσ.

omg..Απλα με ταπωσες...δεν το ειχα δει αυτο @@%*$#*^#&@*.

Δλδ τωρα το μονο που μας σωνει ειναι να κατεβαζουμε ανα μερες...

Δημοσ.

Μου έχει έρθει ήδη 2 φορές αυτό το email και πολύ φοβάμαι ότι την 3τη θα μου τον κλείσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια αλλάζω κωδικούς, δεν τον έχω δώσει πουθενά και ακόμα και εγώ δεν κατεβάζω...

Δημοσ.

Οπως και να εχει,paredwse εχεις δικιο γτ εγω δεν το ειδα,αλλα για μενα ειναι απαραδεκτη αυτη η πολιτικη που ακολουθουν.Απορω πολλα site ελληνικα πως συνεχιζουν κ ανεβαζουν stuff στο rapidshare και δεν ανεβαζουν σε αλλα site που ειναι εξισου καλα,μην πω κ καλυτερα..

Δημοσ.
Οπως και να εχει,paredwse εχεις δικιο γτ εγω δεν το ειδα,αλλα για μενα ειναι απαραδεκτη αυτη η πολιτικη που ακολουθου

Ε, τι απαράδεχτη πολιτική ρε phadomas!Δηλαδή τι θέλεις?Με μία συνδρομή να κατεβάζει όλο σου το σόι και να σου πει και ευχαριστώ η rapidshare από πάνω...

Μην είμαστε και πλεονέκτες... ;)

(Φιλικά πάντα!)

Δημοσ.

Εφοσον δινουν συγκεκριμενο ογκο DL δεν θα επρεπε να τους νοιαζει ποσοι θα κατεβαζουν. Δλδ εγω σε ενα σπιτι που εχω 2 PC δικα μου και 1 του Bro μου πρεπει να εχω 2 accounts ? Σιγα μην φανε εχουμε γλαρο.

Δημοσ.

Ρε φιλε δ εβαλα ολο το σοι μου να κατεβαζει:P.Επισης απο οτι ξερω(χωρις να ειμαι σιγουρος..),αλλα αντιστοιχα sites δ εχουν τετοιο περιορισμο με τις IPs.Δε φτανει που βαλανε οριο στα gb βαλανε κ στις IPs?ελεος δλδ...

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 02 : 20 : 26-----

Και οπως σωστα λεει και ο HellasVagabond αμα ειχα κ εγω δικτυο τι θα εκανα?θα επρεπε να ειχα ξεχωριστο account για καθε pc?λιγο υπερβολικο δεν ειναι?

Δημοσ.

αυτό όντος ισχύει. Άμα δηλαδή κατεβάζει κάποιος από το γραφείο, από το σπίτι κι από το σπίτι του φίλου/φίλης του, αλλά είναι το ίδιο άτομο, παραβαίνει τους όρους?

Δημοσ.

Είμαι το ίδιο άτομο, αλλά μπαίνω απο σπίτι, το δικό μου γραφείο, και το γραφείο της γυναίκας μου, έτσι επειδή μπορώ και γουστάρω. :P

Ποιο το πρόβλημα της rapidshare με αυτό; :)

Δεν μπορεί να αποδείξει οτι είμαι διαφορετικό άτομο, ειδικά στις μέρες μας που η απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστή είναι τόσο απλή, και οι διαθέσιμες συνδέσεις Internet τόσο φτηνές.

Δεν μπορεί να ξέρει πως ακριβώς συνδέομαι εγώ με το internet, Μέσω πόσων και ποιών IP το κάνω.

Ή μήπως είναι αρκετά δυνατή ώστε να είναι σε θέση να πουλήσει το αντίστοιχο νταβατζιλίκι για αυτό και το κάνει;

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε παιδιά....από την στιγμή που υπάρχει όριο πλέον στο κατέβασμα δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των ΙΡ που χρησιμοποιούνται.

Από την άλλη επιχείρησή τους είναι ότι θέλουν κάνουν.....αν δεν μας αρέσει πάμε αλλού και τελικά χάνουν τους πελάτες και την αιτία της ύπαρξής τους.

Δημοσ.

το ίδιο μου συνεβη και εμένα.

Τον χρησιμοποιώ με ένα φίλο, και μας ενημέρωσαν αυτόματα ότι αλλάζει το password, για τους ίδιους λόγους!

το βρίσκω χαζό, αφού έχει περιορισμό στα γίγα, να έχει και στις ΙΡ, από τη στιγμή μάλιστα, που μπορεί να τον χρησιμοποιούν 2 αδερφια, ο ένας από τη δουλειά του,κ ο άλλος από το σπιτι......Δεν είναι και τόσο σημαντικό προσωπικό δεδομένο πια!

anyway....

Δημοσ.
:lol::lol::lol: δηλαδή όποιος τρώει αποσυνδέσεις από τον ISP του το έχει πιει κανονικά ε ;

Πες τα...Αντε οντος να υπηρχε καποιος γκαντεμης που να ετρωγε disc συνεχεια κ να του λενε κατεβαζουν πολλες IPs....Ενταξει παιδια τι να πω πια....Η rapid το εχει χεσει το θεμα τελειως...Στην αρχη εβαλε περιορισμο στην IP(να κατεβαζει μονο μια IP ταυτοχρονα),μετα κατεβασε το οριο κ τωρα εντελει τα κανει και τα 2?ΕΛΕΟΣ...

Δυστυχως ομως εμεις τα λεμε και τα ακουει βροντος...γτ τα ελληνικα κ ξενα sites θα μπορουσαν να ανεβαζουν και σε αλλα site τυπου rapid κ οχι μονο εκει...κ μη μου πειτε οτι το κανουν,γτ απο τα 100upload που θα κανουν τα 2-3 θα ειναι σε διαφορετικα site εκτος απο rapid....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...