Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μαλλον κατι προς το καλο εχει αλλαξει . Η καθηγητρια της Φιλοσοφικης Αθηνας που ειναι η κορη μου Κα Κολια ενημερωνει με email τους φοιτητες που εχουν δωσει email για τυχον αλλαγες και αναβολες μαθηματων λογω καταληψεων κλπ. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 03 : 35 : 36----- Μήπως να στείλω και εγώ; Να εκτυπώσω την απαντηση να εχω να την δειχνω στα παιδιά μου Μπορει να εχει και συλεκτικη αξια σε καποιο ebay !!!!
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Tα πάντα κατατρρεουν γύρω μου αυτη τη στιγμή
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Tα πάντα κατατρρεουν γύρω μου αυτη τη στιγμή Να και μια καταρευση προς το καλο !!!!!
silverthan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Είναι θέμα του Συμβουλίου του εκάστοτε ΤΕΙ, αν θα σε δεχτεί δηλαδή το ΤΕΙ που θες να πας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Είναι θέμα του Συμβουλίου του εκάστοτε ΤΕΙ, αν θα σε δεχτεί δηλαδή το ΤΕΙ που θες να πας... Οταν την εγκριση της αιτησης για μεταγραφη την επιβαλει ο νομος δεν μπορουν να στην αρνηθουν. Και για τους τριτεκνους αυτη η δυνατοτητα καθως και η απαλλαγη απο τελη ταξινομισης ΙΧ μεχρι 2000 κυβκα ειναι τα μονα ...ξεροκοματα της Κυβερνισης στην υποσχεση της προεκλογικα για αξομοιωση τριτεκνων και πολυτεκνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.