Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για οποιον ξερει.... Για να κανει καποιος που πληρει τις προυποθεσεις μεταγραφη απο ενα ΤΕΙ σε αλλο ΤΕΙ το τμημα πρεπει να εχει ακριβως το ιδιο ονομα ??? Για παραδειγμα : Στην Αθηνα το τμημα λεγεται ΤΕΙ Πληροφορικης και στην Λαμια λεγεται ΤΕΙ Πληροφορικης και Τεχνολογιας υπολογιστων. Ειναι δυνατη η μεταγραφη μεταξυ αυτων των τμηματων ???? Ευχαριστω.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Οταν το εψαχνα εγώ δεν γινόταν. Ηθελε να εχει ακριβώς το ιδιο όνομα. Καλό ειναι να ρωτήσεις τη γραμματεία αλλά να ξέρεις ότι μεταγραφές είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Οταν το εψαχνα εγώ δεν γινόταν. Ηθελε να εχει ακριβώς το ιδιο όνομα. Καλό ειναι να ρωτήσεις τη γραμματεία αλλά να ξέρεις ότι μεταγραφές είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν. Ευχαριστω.Ειναι θεμα Σχολης ή υπουργειου ??? Με ενδιαφερει για τον γιο μου που την εχει σιγουρη λογω τριτεκνιας.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω ποιανου θέμα ειναι... Φαντάζομαι θα είναι θέμα υπουργιου-νομοθεσίας. Γενικά η μεταγραφή είναι δύσκολο θέμα ειδικά για να πας από επαρχεία σε μεγάλη πόλη ή Αθηνα γιατί όλοι εκεί επιδιώκουν να πάνε. Εσεις βεβαια μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα και αν σας πουν οτι δεν γίνεται (που θα σας το πουν σιγουρα), ποτε δεν ξέρεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω ποιανου θέμα ειναι... Φαντάζομαι θα είναι θέμα υπουργιου-νομοθεσίας. Γενικά η μεταγραφή είναι δύσκολο θέμα ειδικά για να πας από επαρχεία σε μεγάλη πόλη ή Αθηνα γιατί όλοι εκεί επιδιώκουν να πάνε.Εσεις βεβαια μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα και αν σας πουν οτι δεν γίνεται (που θα σας το πουν σιγουρα), ποτε δεν ξέρεις... Μακαρι να ειναι θεμα νομοθεσιας γιατι ετσι θα ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα .... Ξερω την δυσκολια των μεταγραφων αλλα στην περιπτωση μου δεν παιζει ρολο το οτι θα θελει να ερθει Αθηνα.Ειναι υποχρεωμενη η εδω σχολη να τον δεχτει. Αυτο που με φοβιζει ειναι το θεμα της ακριβους ονομασιας που θελει ψαξιμο. Για ΤΕΙ Πληροφορικης ακριβως με το ιδιο ονομα βρισκουμε μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ναι νομίζω μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη εχουν το ίδιο όνομα.
Mystirios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Είχα γνωρίσει παλιότερα ένα παιδί που είχε κατέβει απο Πληροφορική Λαμίας στην Αθήνα. Μη σου πω και ψέματα , δεν είμαι 100% σίγουρος. Πάρτους ενα τηλ. στη γραμματεία
nektarios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak1736.htm
Teaser Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω.Ειναι θεμα Σχολης ή υπουργειου ??? Νομίζω είναι συνδυασμός. Έχουν συμφωνήσει και έχει δεχτεί και το ίδρυμα να μπει στη διαδικασία μετεγγραφής. Πάντως σίγουρα παίζει υπουργείο στη μέση. Γενικά η μεταγραφή είναι δύσκολο θέμα ειδικά για να πας από επαρχεία σε μεγάλη πόλη ή Αθηνα γιατί όλοι εκεί επιδιώκουν να πάνε. Εσεις βεβαια μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα και αν σας πουν οτι δεν γίνεται (που θα σας το πουν σιγουρα), ποτε δεν ξέρεις... Η μετεγγραφή λόγω τριτεκνίας είναι χωρίς ποσοτικό περιορισμό, άρα δεν υπάρχει περίπτωση άρνησης. Αυτο που με φοβιζει ειναι το θεμα της ακριβους ονομασιας που θελει ψαξιμο. Αυτό είναι πρόβλημα. Είναι 50-50. Με ένα ερώτημα στη γραμματεία μπορείς να λύσεις την απορία σου.
DeathBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω είναι συνδυασμός. Έχουν συμφωνήσει και έχει δεχτεί και το ίδρυμα να μπει στη διαδικασία μετεγγραφής. Πάντως σίγουρα παίζει υπουργείο στη μέση. Η μετεγγραφή λόγω τριτεκνίας είναι χωρίς ποσοτικό περιορισμό, άρα δεν υπάρχει περίπτωση άρνησης. Αυτό είναι πρόβλημα. Είναι 50-50. Με ένα ερώτημα στη γραμματεία μπορείς να λύσεις την απορία σου. Αφήστε παιδιά κι εγώ Επαρχία πέρασα αλλά σε άλλο τμήμα, βέβαια είχε αμεσώτατη σχέση με την Αθήνα.......όμως δεν γίνεται να πάρεις μετεγγραφή έτσι......πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο όνομα......Μάλιστα και οι γονείς μου που πήγαν στο Υπουργείο να ρωτήσουν είπαν πως και Τριίτεκνος να είσαι(Στην ίδια φάση με μένα)πλέον δύσκολα παίρνεις μετεγγραφή.........μάλιστα φέτος τους είπαν ότι τις απέρριιψαν όλες κυρίως Αθήνα.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω παιδια....Μπαχαλο με τις ονομασιες των ΤΕΙ. Η ερωτηση μου ειναι και λιγο προωρη μιας και του χρονου θα δωσει εξετασεις ...το καμαρι μου. -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 06 : 54 : 23----- http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak1736.htm Πολυ χρησιμο.Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον...Εστειλα email στο ΤΕΙ Πληροφορικης Αθηνας με το παραπανω ερωτημα και αντιγραφω την απαντηση τους : Το Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας δέχεται μετεγγραφές μόνο από το αντίστοιχό του Τμήμα, που είναι το Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. (ΦΕΚ 998/τ.β/26-7-2006).
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Σου απάντησε γραμματεία σε e-mail!!!!! :shock::shock: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Σου απάντησε γραμματεία σε e-mail!!!!! :shock::shock: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! Οντως !!!!Αλλα αληθεστατο !!! Σε λιγοτερο απο 48 ωρες !!!Απο το email [email protected] http://www.cs.teiath.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=91
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μήπως να στείλω και εγώ; Να εκτυπώσω την απαντηση να εχω να την δειχνω στα παιδιά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.