Kontos_Harry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά για και πάλι... Καλησπέρα... Που μπορώ να βρώ το προγραμματάκι που του ορίζεις μια Max τιμή για κάποιο πράγμα στο ebay και "χτυπάει" μόνο του με το σωστό βήμα προς τα πάνω? Υπάρχουν διάφορα?
gherudos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μα αυτό γίνεται αυτόματα.Πχ σε ενδιαφέρει μια δημοπρασία όπου ο πωλητής έχει ορίσει πχ 1$ προς τα πάνω κάθε φορά και πχ το τελευταίο BID ήταν στα 15$,εσύ διατίθεσαι να δώσεις πχ μέχρι 40$. Γράφεις για bid 40$ και το τελευταίο σου bid γίνεται 16$.Σε περίπτωση που κάποιος δώσει πάνω από 16$ αυτόματα δίνεις 17$ εσύ μέχρι να φτάσει το όριο που έδωσες δηλαδή τα 40$.Μπορεί πχ να φτάσει στα 30$ και να μην ξανακάνει κάποιος άλλος bid έτσι το αγοράζεις με 30$ παρόλο που είχες δηλώσει τα 40$
coolman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δες το jbidwatcher http://www.jbidwatcher.com Είναι εργαλείο για sniping και κάνει αυτή τη δουλεία δευτερόλεπτα πριν κλείσει η διμοπρασία
ge0rge007 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά έχω χρησιμοποιείσει το : http://www.auctionsniper.com Είναι χρεώσιμο αλλά τα 3 πρώτα "snipes" είναι δωρεάν! Μετά έχω ακούσει καλά λόγια για το https://www.goofbay.com/free_ebay_sniper.html Αυτό είναι δωρεάν Και τα 2 τα χρησιμοποιείς απο το site δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι.Πρόσεξε πάντως γενικά γιατί πρέπει να ψάξεις καλά για να δώσεις μετά τα στοιχεία του ebay.Εγώ είχα ψάξει ΠΑΡΑ πολύ! Να πώ και εγώ όσο αναφορά τα χαρακτηριστικά του ότι στα περισσότερα ρυθμίζεις τον αριθμό των δευτερολέπτων που θα κάνεις την τελευταία σου προσφορά(εννοώ στα πόσα δευτερόλεπτα πρίν τελειώσει η δημοπρασία) αλλά καλό θα είναι να βάζεις απο 5 δευτερόλεπτα και μετά γιατί παρόλο που ο χρόνος είναι αρκετός ώστε να προλάβει κάποιος άλλος να κάνει προσφορά αν βάλεις λιγότερο και γίνει μια οποιαδήποτε στραβή(π.χ κατεβάζεις και δεν έχεις και πολύ ταχύτητα) μπορεί να μην προλάβει να κάνει την προσφορά.Και τέλος να πώ ότι αν έχεις βάλει εσύ ένα μέγιστο ποσό και πρίν τελειώσει η δημοπρασία βάλει κάποιος ένα μεγαλύτερο απο αυτό,θα λάβεις ειδοποίηση. Αυτά!
Kontos_Harry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μα αυτό γίνεται αυτόματα.Πχ σε ενδιαφέρει μια δημοπρασία όπου ο πωλητής έχει ορίσει πχ 1$ προς τα πάνω κάθε φορά και πχ το τελευταίο BID ήταν στα 15$,εσύ διατίθεσαι να δώσεις πχ μέχρι 40$.... Είσαι σίγουρος; γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο...edit...Πράγματι 1) Αν και άλλος κάνει αυτό τι γίνετε? 2) Βλέπω κάποιοι; η ο ίδιος ο πωλητής όταν χτυπάμε κάτι αμμέσως είσαι Outbid γιατί κάποιος έχει ενεργοποιήσει αυτό...Σε αυτό θάθελα μια λύση...
gherudos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μα γνωρίζεις ότι είσαι ο high bidder αμέσως,αν δεν είσαι σου εμφανίζει μήνυμα για outbid.Μη χρησιμοποιείτε bot και βλακείες,δίνοντας τα στοιχεία σας κάποιο κλέβουν τους αριθμούς των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών.
ge0rge007 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μα γνωρίζεις ότι είσαι ο high bidder αμέσως,αν δεν είσαι σου εμφανίζει μήνυμα για outbid.Μη χρησιμοποιείτε bot και βλακείες,δίνοντας τα στοιχεία σας κάποιο κλέβουν τους αριθμούς των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική επιλογή αλλά αν έχεις paypal δεν χρειάζεται να έχει πρόσβαση στην πληρωμή... Εγώ έτσι το χρησιμοποιώ. Ξαναλέω όμως ότι είχα φάει ΠΑΡΑ πολλές ώρες στο pc ψάχνωντας για κάτι αξιόπιστο. Τελικά κατέληξα σε κάποια πολύ γνωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.