Προς το περιεχόμενο

core i7 gaming rig

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομιζω πως η seasonic κατασκευαζει μονο την σειρα ΗΧ της Corsair π.χ

Εαν κανω λαθος διορθωσε με

Nope, κατασκευάζει όλα τα corsair εκτός των 550,750,850 και 1000. Δλδ, seasonic είναι τα 400, 450, 520, 620 και 650...;)\

PC10666 με 9αρια?

Η διαφορά στην τιμή είναι τέτοια που είναι απλά χαζό να πας σε 7αρες. Μιλάμε για περίπου 40% διαφορά για τα 3x2 set...η συνολική επίπτωση των επιδόσεων στο σύστημα είναι περίπου 0.75-1.25%...XD

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
PC10666 με 9αρια? :-(

ECS mobo? :-(

4870 512mb ρε Yperaspisth της GTX260? :P

1) Ειναι φθηνες και 6gb. Πολλα reviews εχουν δειξει οτι δεν παιζουν ρολο τα 1600mhz. Eχει review το anandtech που προτεινει 6gb (αντι για 3gb και καλυτερα timings και ταχυτητα)

2)ΕCS, γιατι o/c δεν θα κανω και αν κανω θα ειναι ελαχιστο

3)4870,γιατι εχει 60 ευρο διαφορα με την GTX260

Δημοσ.

Περι μνημων .

....Οur initial opinion at this time is that dual or tri-channel DDR3-1333 running at 8-8-8-20 timings will satisfy about 80% of the users in the market. In fact, DDR3-1066 at 7-7-7-18 might be the better solution for most applications right now considering the latency improvements over CAS8 or CAS9 DDR3-1333. Of course, running DDR3-1333 at CAS7 would be ideal from a price and performance viewpoint. .....

Aπο http://www.anandtech.com .

Ολοκληρο το αρθρο ΕΔΩ

Αυστηρα στα 1.6V .

Επειδη το rig σου ταιριαζει με το δικο μου

θα συμφωνησω για αλλαγη μητρικης .

Θες κατι καλυτερο-ποιοτικότερο και ας μην κλοκαρεις (like me )

• Super Moderators
Δημοσ.
3)4870,γιατι εχει 60 ευρο διαφορα με την GTX260

τσάμπα λοιπόν τα topics που άνοιξες για την GTX260 :P (ναι όπως καταλαβαίνεις σε πειράζω)

Για το παρόν...

Το παλικάρι κάτι ανέφερε για 3ετίες όμως... ;)

καλύτερα να πάρει τώρα λοιπόν μια 4870 και όταν περάσει σε μεγαλύτερο monitor ας αλλάξει και κάρτα γραφικών μιας και θα έχουν βγει νέες γενιές...

Δημοσ.
καλύτερα να πάρει τώρα λοιπόν μια 4870 και όταν περάσει σε μεγαλύτερο monitor ας αλλάξει και κάρτα γραφικών μιας και θα έχουν βγει νέες γενιές...

Αν ήταν να αναβαθμίζει λίγο λίγο και εγώ μονοπύρηνη θα πρότεινα.

Όμως δεν σκοπεύει να κάνει αναβάθμιση και μιλάει με την προοπτική 3ετίας+...

Για 3+ χρόνια δε θα του αντέξει η μονοπύρηνη.

Ό,τι σώσει ο i7...

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι ότι αν πάρει τώρα την 4870Χ2 στην επόμενη high end της ATI ή της Nvidia θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο...

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι αν πάρει τώρα την 4870Χ2 στην επόμενη high end της ATI ή της Nvidia θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο...

Γιατι ???????

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί προφανώς θα είναι καλύτερη...

μπορεί τώρα κάλιστα να έχει μια φτηνότερη κάρτα που τον ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ για τις τωρινές του απαιτήσεις και όταν βγει η καινούρια High end να αναβαθμίσει με αυτή που σίγουρα θα αξίζει περισσότερο τα 400+ euro...

η 4870 είναι μια χαρά για 1920χ1200 πόσο μάλλον για 1680χ1050 που έχει τώρα...

Δημοσ.

Ρε συ ThReSh το pc θα το πάρει τώρα(1) για να του κρατήσει μετά(2) και δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει πρίν τα 3 χρόνια(3)...

1.Τώρα ό,τι καλύτερο και προσιτό είναι μια 4870X2.

2.Μετά δεν τον ενδιαφέρει τί θα κυκλοφορήσει γιατί θα πάρει τώρα το pc.

3.Για 3 χρόνια και σε αναλύσεις μέχρι 1680x1050 πιστεύω η 4870Χ2 σε συνδυασμό με τον i7 θα τον καλύπτει.

Δεν μπορώ να το πω πιό απλά.

Εκτός και αν δε μπορώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες και τον τρόπο σκέψης του παιδιού.

Δημοσ.

εχει βαση η λογικη του thresh...

δεν ειναι μονο οι 2 πυρηνες, ειναι και οι shaders και το directX που περασει απο το 10.1 στο 11..

οχι οτι θα γινει αυριο το πρωι, αλλα οταν θα γινει θα ειναι ξενερα γιατι η 2πυρηνη κοστιζει πολλα...

Δημοσ.

Ειμαι της αποψης οτι καλητερα να περνεις μια καρτα γραφικων καθε 12 μηνες της ταξεως των 100 - 140 ευρω και να εισαι παντα μεσα στις αναγκες σου παρα να δωσεις 400 ευρω και να την εχεις 3 χρονια....ο πρωτος τροπος ειναι πιο οικονομικος και εχει μεγαλητερη διαρκεια χρονου.Εγω ειμαι με 4850, Ι7 και 3χ2 ram και πεζουν ολα τελεια σε 1920 χ 1200 high me vsync on(no AA ktlp)!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε συ ThReSh το pc θα το πάρει τώρα(1) για να του κρατήσει μετά(2) και δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει πρίν τα 3 χρόνια(3)...

1.Τώρα ό,τι καλύτερο και προσιτό είναι μια 4870X2.

2.Μετά δεν τον ενδιαφέρει τί θα κυκλοφορήσει γιατί θα πάρει τώρα το pc.

3.Για 3 χρόνια και σε αναλύσεις μέχρι 1680x1050 πιστεύω η 4870Χ2 σε συνδυασμό με τον i7 θα τον καλύπτει.

Δεν μπορώ να το πω πιό απλά.

Εκτός και αν δε μπορώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες και τον τρόπο σκέψης του παιδιού.

ναι το κατάλαβα απλά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική...

και για αυτό δεν προτείνω 4870Χ2 ή GTX295, είναι γνωστή βέβαια και η αποψή μου για τις μέχρι τώρα dual gpu κάρτες, τις θεωρώ πεταμένα λεφτά...

άσε που δεν πρόκειται να μείνει με την ίδια κάρτα αφού βγει το dx11...όσο και να το πιστεύει ότι δεν πρόκειται να αναβαθμίσει δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί...

Δημοσ.

Ο ίδιος είπε πως το προηγούμενο pc το κράτησε 5-6 χρόνια.

Πρότεινα βάσει λεγομένων του ιδίου.

Ούτε εγώ θα έπαιρνα τώρα 4870χ2/295 όπως και δε πήρα(μιας και εγώ έφτιαξα το pc μου πρόσφατα).

Αλλά αφού ο ίδιος θα αναβαθμίσει τώρα και επόμενη αναβάθμισή του θα είναι σε μια 5ετία,

του προτείνω το καλύτερο δυνατό για να συνδυαστεί με τον i7.

Εν ολίγοις προτείνω βάσει των απαιτήσεων του ιδίου.

Ουφ! ;)

Δημοσ.

δεν χρειαζεται διπυρινη 4870..ας παρει την 4870 με 1gb μνημη και αν εχει την αναγκη πιο μετα(που δεν πιστευω) ας παρει μια δευτερη 4870 ή μια αλλη πιο καινουργια(τελος 2009 dx11 κι ετσι:lol::lol:)..αντε μαν καλες αγορες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...