Προς το περιεχόμενο

core i7 gaming rig

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικα θα αγοραζα υπολογιστη πριν 2 μηνες(αφου ο παλιος μου εχει καει),αλλα δυστυχως μου ετυχαν μερικες αναποδιες και δεν καταφερα να αγορασω.

Τωρα ομως ειναι η ωρα. Το προηγουμενο pc το ειχα 6 ολοκληρα χρονια και δεν με απογοητευσε ποτε. Στα πρωτα χρονια ως παιχνιδομηχανη και στα 3 τελευταια δουλευοντας συνεχομενα 24ωρα ως κατεβαστηρι.

Για το νεο pc εχω τις ιδιες απαιτησεις με το προηγουμενο. Τα 3 πρωτα χρονια να παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια(εστω και οχι στο full) και μετα να με υπηρετησει σαν κατεβαστηρι.

Το budget μου ειναι 1200 ευρο(εχω πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια). Σκεφτομαι αυτη την συνθεση r8zed75l1en3nppnu1w3.jpg + samsung t220

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανάθεμα τη διαθεσιμότητα του Πλαισίου :mad:

Αφού σε παίρνει από οικονομικής άποψης, δώσε ακόμα 40 ευρώ και πάρε τη DFI, κι επίσης θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις αλλού για τροφοδοτικό.

Εγώ θα έπαιρνα είτε το 550άρι Corsair, είτε το 650άρι Chieftec. Πάντως δε θα επέλεγα το Coolermaster.

(Παρόλο που λέει "Αναμένεται σύντομα", δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμο σε κάποιο από τα καταστήματα, οπότε δε χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να βεβαιωθείς.)

Δημοσ.

Πράγματι, το πλαίσιο τρομπάρει τελευταία αρκετά.

Πολύ καλή η σύνθεσή σου man, να μερικές επισημάνσεις και από εμένα. Υποθέτω πως έχεις καταλήξει στον i7, οπότε δεν θα σου αναφέρω πλεονεκτήματα των wolfdale και phII. Δώσε βάση πάντως στο εξής, στο μέλλον ένα τέτοιο setup είναι εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για 24/7 λειτουργία ως 2ο pc, καθαρά λόγω κατανάλωσης...

1> Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρουν απόλυτα τα modular designs, μπορείς να αγοράσεις με λίγα λεφτά παραπάνω τα πολύ ανώτερα Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W και (seasonic) Corsair 650W CMPSU-650TXEU. Eίναι αρκετά καλύτερα του συγκεκριμένου CM που κοιτάς, τόσο σε θόρυβο όσο και σε ρεύματα.

2> Η 4870 1gb είναι από τις λίγες κάρτες που έχει δείξει μια σημαντική διαφορά επιδόσεων με τον διπλασιασμό της μνήμης της. Αυτό θα σου χρειαστεί σε βάθος χρόνου, ειδικά αν παίζεις σε αναλύσεις 1680x1050+. Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5)

3> Έναντι της ECS, θα προτιμούσα την GIGABYTE GA-EX58-UD4. Είναι ελαφρώς πιο ποιοτικό προϊόν και με ίδιες επιδόσεις, ενώ η τιμή της είναι καλύτερη και θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις μέσα στο budget την μεγαλύτερη τιμή της 48701gb. Αν δεν σε περιορίζει το πλαίσιο, βουρ...;)

Αυτά από εμένα, καλές αγορές...^^

Δημοσ.

1> Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρουν απόλυτα τα modular designs, μπορείς να αγοράσεις με λίγα λεφτά παραπάνω τα πολύ ανώτερα Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W και (seasonic) Corsair 650W CMPSU-650TXEU. Eίναι αρκετά καλύτερα του συγκεκριμένου CM που κοιτάς, τόσο σε θόρυβο όσο και σε ρεύματα.

Νομιζω πως η seasonic κατασκευαζει μονο την σειρα ΗΧ της Corsair π.χ

Εαν κανω λαθος διορθωσε με :-)

Μεγια και καλοδουλευτο :-D

Δημοσ.

για psu θα σου προτεινα κι εγω το corsair που σου πε ο dante..αλλη μια κορυφαια λυση σε τροφοδοτικα ειναι τα thermaltake για μενα;-) οσο για κατεβαστηρι μπορεις να παρεις στο μακρινο μελλον ενα pc με ελαχιστη καταναλωση και να κανεις την δουλεια σου..καλες αγορες φιλε!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο intel core i7 είναι 32-bit ή 64-bit;Ελπίζω να καταλάβατε ότι είμαι άσχετος...Έχω να σχοληθώ χρόνια.

Yperaspisth,χίλια συγγνώμη για το offtopic.

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα αλλά και ότι άλλο πρόγραμμα θέλω να βάλω πρέπει να είναι 64-bit;32-bit δεν παίρνει καθόλου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...