sam_@ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 αξιζει να κανω αναβα8μιση απο vista home basic 32-bit σε windows beta 7 64-bit? με τα windows 7 beta 8α εχω κανενα προβλημα σε εφαρμογες ή σε games?
Antwni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εγώ αυτό που ξέρω και το διάβασα εδώ λέει το παρακάτω!! και επειδή δεν απάντησε κανείς, το είδα μόνος μου... Την πάτησα και κατέβασα την 64 bit εκδοση τσάμπα. Από vista 32bit δεν γίνεται να κάνεις upgrade σε windows 7 64 bit. Εγώ και πάλι θα σου έλεγα να μην βάλεις beta ακόμη γιατί δεν ξέρεις την πρόβλημα θα συναντήσεις στο μέλλον!!Περίμενε μέχρι το καλοκαίρι!!;){Άποψη μου πάντα!!}
ghostgr_a_n Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εγω προτεινω να τα βαλεις. Και εγω στην αρχη ειχα αμφιβολιες (γιατι ηταν beta) αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εγώ αυτό που ξέρω και το διάβασα εδώ λέει το παρακάτω!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283944 εκτός από αυτό υπάρχει και sticky topic για εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.