Προς το περιεχόμενο

Μαθήματα σχολών πληροφορικής

RAZA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπα μάλλο δεν το διατύπωσα καλά,web developer θέλω να πάω:-)

Ε και τότε γιατί να τα κάνουν ρε γαμώτο?:-D Τέσπα ελπίζω να την παλέψω..Θα δείξει

Είναι ψιλοαγγούρι δουλειά. Ε καλά μην φανταστείς ότι θα κάνεις και τπτ το φοβερό. Παίρνεις βιβλία του Γκαρούτσου και τα περνάς. Τα μαθηματικα δν χρειάζονται παρακολούθηση. (όσον αφορά την ανάλυση, πιθανότητες, στατιστική). Τα κάνουν γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά δεν θα υπήρχαν και η/υ.

Δημοσ.
Οπότε μακριά από μας:o Δηλαδή τι σου εξασφαλίζει το πτυχίο? Ναι το ξέρω ότι άμα δεν λιώσω δεν μαθαίνω γι αυτό κι εγώ λιώνω:-D

Όπως είπε ο συνάδελφος (κι εγώ Σέρρες αφήνω την ζωή μου), παίζει η σχολή μας να έχει πιο πολλά φυσικομαθηματικά από κάθε άλλη πληροφορική... Πάρε εδώ μια πρόχειρη λίστα με αυτά που μου έρχονται τώρα:

Λογισμός Ι - Γραμμική Άλγεβρα

Λογισμός ΙΙ

Φυσική Ι

Φυσική ΙΙ

Στατιστική & Θεωρία Πιθανοτήτων

Θεωρία της Πληροφορίας

Σήματα & Συστήματα

(μέχρι εδώ ξέρω εγώ που είμαι 2ο έτος - 3ο εξάμηνο)

Δημοσ.

Λογισμός Ι - Γραμμική Άλγεβρα

Λογισμός ΙΙ

Φυσική Ι

Φυσική ΙΙ

Στατιστική & Θεωρία Πιθανοτήτων

Θεωρία της Πληροφορίας

Σήματα & Συστήματα

(μέχρι εδώ ξέρω εγώ που είμαι 2ο έτος - 3ο εξάμηνο)

Αριθμητική Ανάλυση

Επικοινωνίες Ι

Ψηφιακη Επεξεργασια Σήματος (μεγάλο παλουκι)

Αναγνώριση Προτύπων

Και μετά πάει αναλογα την κατευθυνση που θα επιλεξεις... αλλες εχουν περισσοτερα άλλες λιγότερα.

Δημοσ.

Η απάντηση του αφεντικού με καθησύχασε μπορώ να πω...Συμφωνείτε εσείς με την απάντηση του?Είναι όντως έτσι?

Δημοσ.

Κοιτα ολοι περνανε τα μαθηματα είτε ξερουν είτε οχι... Καθεσαι διαβαζεις τα περνας... Αν παρακολουθησεις απλως το κανεις ευκολοτερο γιατι θα δεις αρκετες λυμμενες ασκησεις.

Αλλα στο ξαναλεω η πληροφορικη είναι ελευθερο επαγγελμα και αν ψαχνεσαι για ιδιωτικο τομεα τοτε δεν θα μετρησουν τα πτυχια αλλά το τι ξερεις να κανεις. Καστε διαβασε μονος σου οτι σε ενδιαφερει και θα πετυχεις... Το πτυχιο μετραει σε αλλα πραγματα όχι στον ιδιωτικο τομεα.

Δημοσ.
Κοιτα ολοι περνανε τα μαθηματα είτε ξερουν είτε οχι... Καθεσαι διαβαζεις τα περνας... Αν παρακολουθησεις απλως το κανεις ευκολοτερο γιατι θα δεις αρκετες λυμμενες ασκησεις.

Αλλα στο ξαναλεω η πληροφορικη είναι ελευθερο επαγγελμα και αν ψαχνεσαι για ιδιωτικο τομεα τοτε δεν θα μετρησουν τα πτυχια αλλά το τι ξερεις να κανεις. Καστε διαβασε μονος σου οτι σε ενδιαφερει και θα πετυχεις... Το πτυχιο μετραει σε αλλα πραγματα όχι στον ιδιωτικο τομεα.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή :-) Ομολογώ ότι μου έφυγε το άγχος:-D

Δημοσ.

ε ναι να βολευτουν και αυτοι γιατι θεωρια ομαδων και δακτυλιων ειναι ασχετα με κρυπτογραφιες κλπ θεματα πληροφορικης.......μερικοι μου φαινεται νομιζουν οτι ο σκοπος ενος πληροφορικου ειναι να φτιαχνει μονο ιστοσελιδες και να κανει κανα μαθημα για ECDL........

Δημοσ.

Σε όποια σχολή πληροφορικής και να περάσεις, τουλάχιστον σε τει με λίγο διάβασμα (πραγματικά λίγο σε σχέση με λύκειο) θα πάρεις πτυχίο σε αξιοπρεπές χρονικό διαστημα... Δεν είναι πρόβλημα ούτε τα μαθηματικά ούτε τίποτα..... Το θέμα όμως δεν είναι να τελειώσεις τη σχολή γιατι πολλοί το κάνουν αλλά να έχεις πάρει και κάτι να μην βγεις όπως μπήκες όπως πάλι κάνουν πολλοί...

2ον..από τη σχολή δεν θα βγεις έτοιμος να πας κάπου να δουλέψεις....στη σχολή θα αποκτήσεις βασικές γνώσεις που αργότερα θα σε οφελήσουν για να μπορέσεις να εξελιχθείς στην δουλειά που τελικά θα επιλέξεις να κάνεις σε σχέση πάντα με την πληροφορική με πάρα πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς...

Δημοσ.
ε ναι να βολευτουν και αυτοι γιατι θεωρια ομαδων και δακτυλιων ειναι ασχετα με κρυπτογραφιες κλπ θεματα πληροφορικης.......μερικοι μου φαινεται νομιζουν οτι ο σκοπος ενος πληροφορικου ειναι να φτιαχνει μονο ιστοσελιδες και να κανει κανα μαθημα για ECDL........

αυτά που λες τα κάνουν μαθηματικοί. Δε μου λες, βρες μου τον τομέα πληροφορικής που αμοίβεται καλύτερα από όλους και πες μου τι μαθηματικά χρειάζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...