trelofanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο???? βασικα ειχα το ericson w902 το οποιο μου βγηκε τελειως μαπα και λεω να σταφω προς nokia αν και τελειως αντικειμενικα το μενου των ericson ειναι πολυ καλυτερο...... ειδα αυτα τα 2 της nokia που εχουν πολλες δυνατοτητες αν και ειναι καπως μεγαλα....σε μεγεθος... Με ξενερωνει στο n79 οι δυνατοι χρωματισμοι...τι λετε εσεις????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως έχω εντυπωσιαστεί από το Ν79, είτε λόγω των features του είτε λογω της εμφανισής του...
G_Zisis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν θες καλύτερη κάμερα και είσαι απαιτιτικός στις νυχτερινές λήψεις πήγαινε στο n82.Αλλιώς πάρε το n79 εκτός αν δεν αντέχεις με τίποτα τα χρώματά του. Κι εγώ αυτό το καιρό θα πάρω κινητό και μάλλον πάω για το n79.
trelofanis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 το δα απο κοντα το n79 πολυ ομορφο!!!!! τα χρωματα της οθονης αλλαζουν κατεπιλογη του χρηστη ομως??? Δε νομιζω να ναι καφε η οθονη ανγκαστικα πχ με καφε καλυμμα γιατι δε θα ναι ομορφο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ότι χρώμα θες βάζεις από αυτά που διαθέτει, εναλλακτικά κατεβάζεις και custom themes
glitsa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 παιδια το Ν79 τα σπαει!! το εχω εδω και λιγο καιρο και εχω ξετρελαθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.