GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αξίζει να εγκαταστησω το Your Unistaller 2008? Οντος είναι καλό και απεγκαταστεί καλά τα προγράμματα η βλακείες μαρκετινγκ τζάμπα θα φωρτόσο τη registry?
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το είχα και μπορώ να πω πως με άφησε ευχαριστημένο. Τώρα βέβαια χρησιμοποιώ το RevoUninstaller το οποίο είναι δωρεάν, δε ξέρω κατα πόσο είναι καλύτερο το YU από το RU... Εγώ πάντως είμαι μια χαρά με το free... (Συνηθίζω την ιδεά με τα freeware γιατί λέω να την κάνω για linux πλευρά... )
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Κάνει δηλαδή στα αλήθεια δουλειά; Τι πλεονεκτήματα παρατήρησες ; Υ.Γ. Εχω κάνει ήδη πολλά Unistall. Μπρεί να ψάξει για σκουπίδια τους η μονο με reg cleaner μορω να το κανω αυτο?
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για το YU δεν θυμάμαι αν ψάχνει και για προηγούμενα uninstall πάντως στο RU δεν βλέπω πουθενά να έχει αυτή την επιλογή... Εγώ αυτό το κάνω με το CCleaner. Όσο για τα πλεονεκτήματα... Εγώ απλά uninstall ήθελα να κάνει τα προγράμματα και να αφαιρεί άκυρες συντομεύσεις και υπόλοιπες καταχωρήσεις στο μητρώο... Οπότε ανάμεσα στα 2 δεν παρατήρησα κάποιο + ή -
flik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Και τα δύο προγράμματα, revo και yu, είναι ισάξια, οπότε καλύτερα βάλε revo που είναι και δωρεάν. Γνώμη μου, βοηθούν αρκετά αν τα προγράμματα τα απεγκαθιστάς απο εκεί. Το 90% των προγραμμάτων όταν τα κάνεις απεγκατάσταση μέσω των windows, αφήνουν φακέλους, και πολύ συχνά registry keys πίσω τους. Αυτό θα το διαπιστώσεις αν πας και κάνεις τα πρώτα 10 uninstall μέσω revo. Θα δεις οτι σχεδόν πάντα θα βρίσκει και θα διαγράφει φακέλους και αρχεία μητρώου. Για γενικό καθάρισμα μητρώου δεν είναι και τόσο σπουδαία όσο κάποια άλλα εξειδικευμένα προγράμματα, είναι όπως το ccleaner, ένα γρήγορο και ασφαλές καθάρισμα, όχι όμως βαθύ
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τα ξέρουμε τα βαθια του reg cleaner που τα κάνεις και τρέχεις για φορματ μετα.
flik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τα ξέρουμε τα βαθια του reg cleaner που τα κάνεις και τρέχεις για φορματ μετα. Ακριβώς. Τα deep cleans θέλουν ώρα για να τα ελέγξεις. Αν κάποιος πιστεύει οτι έχει γνώσεις να τα τσεκάρει, τότε το καλύτερο είναι το jv16 powertools.
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αυτό είναι σίγουρα; Το έχεις τσεκάρει η επιβεβαιώσει κάπως? Δηλαδή το reg cleaner είναι μια ηλίθια φούσκα λόγω μαρκετινγκ ε?
nidiser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Revo.. ειδικά η τελευταία έκδοση είναι πολύ βελτιωμένη!
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το reg cleaner. Ξέρω σίγουρα οτι αν είναι να κάνει βαθύ καθαρισμό ένα πρόγραμμα σίγουρα θέλει έλεγχο, για να μην σου πετάξει αρχεία που χρειάζεσαι σημαντικά ή μη. Οπότε εσύ ψάχνεις το ενδιάμεσο. Ίσως το ccleaner να είναι στην άλλη άκρη. Το jv16 powertools σε normal επιλογή ψαξίματος είναι οκ. Το revo δεν φτιάχτηκε γι αυτή τη δουλεια (να σκανάρει και να διορθώνει registry). Είναι ίσως ο ιδανικότερος uninstaller (δεν έχω βρει διαφορές απο το YU). Σε βοηθάει βέβαια να μην γεμίζει και η registry απο σκουπίδια παλιών προγραμμάτων.
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο εδω - http://www.finaluninstaller.com/ - το εχει χρησιμοποιησει κανεις?
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο εδω - http://www.finaluninstaller.com/ - το εχει χρησιμοποιησει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.