Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αναβαθμιση

theo_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα AMD 3500+, τροφοδοτικο της πλακας, μια 8600gt και ειπα να κανω μια αναβαθμισουλα

τροφοδοτικο CORSAIR 450 W

CPU QUAD 9400

MOBO ASUS P5QC

RAM 2X2GB TRANSCEND 800

και μια cooler SCYTHE COOLER SHURIKEN

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ "IGNITION", ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΟΒΕΙ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ(ΝΟΜΙΖΩ) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

π.χ τροφοδοτικο????

Δημοσ.

δειχνει να ξεκιναει και μετα απο 10 δεπτερολεπτα κλεινει,

το φαν τοθ επεξεργαστη εντωμεταξυ ενω ξεκιναει κανονικα κοβει ελαχιστα και μετα ξαναρχιζει

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι πολύ καλό και το έχει για πλάκα αυτό το σύστημα... (vga έχεις ακόμα την 8600GT; )

Δοκίμασε με το ένα dimm σε όλα τα slots μήπως φταίνε οι μνήμες.

Επίσης, μιας και έχεις βάλει aftermarket ψύκτρα, σιγουρέψου οτι έχει κουμπώσει σωστά.

Δημοσ.

καρτα θα αλλαξω σε κανα μηνα

το εκανα και μαλιστα και με αλλες μνημες απο το αλλο μοu pc, αλλα μια πο ατα ιδια

Δημοσ.

το 4πινο ή 8πινο στην μητρικη τα συνδεσες?συνδεσε σε μια αλλη θυρα τροφοδοσιας την ψυκτρα του cpu και αν δεν γινει τιποτα δοκιμασε να βαλεις την στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη

Δημοσ.

Μάλλον δεν πατάει καλά η ψύκτρα και υπερθερμαίνεται οπότε κλείνει. Το Corsair το έχει χαλαρά το rig σου και η πιθανότητα να είναι ελαττωματικό είναι μικρή (εμένα Corsair ποτέ δεν μου έχει ψοφήσει, πω πω σαν fanboy μιλάω)...

btw μην γράφεις με κεφαλαία ;)

Δημοσ.

δεν εχει κανενα προβλημα φιλε το τροφοδοτικο.εχω αλλαξει 3 σε μια asus p5e3 deluxe και συνεχιζει τον λοξυγκα οταν μπουταρει .ειναι καποιο bug των καινουργιων μητρικων.εχει ακουστει και στο p35 και στο x38.λογια τεχνικων αυτα.δεν θα βρεις ακρη φιλε.

Δημοσ.

ετσι πρεπει.

ασχετα με το ποιοι ποσταρουν, ειναι πολυ αυτοι που παρακολουθουν και καλο ειναι αυτη η γνωση να μοιραζετε....

Δημοσ.

αφου λοιπον καταφερα να ξεκινησω και να κανω εγκατασταση των χπ

συχνα πυκνα εχω μπλε οθονη με ασπρα γραμματα

κατι γραφει οτι εκλεισε το Pc για λογους προστασιας κτλπ...

καμια ιδεα?

ευχαριστω

Δημοσ.

αν δεν σημειωσεις τους κωδικους που βγαζει να γκουγκλαρεις δεν θα μαθεις ποτε .η θα το βρεις τελειως τυχαια.μνημες και usb συσκευες οι νο1 ενοχοι παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...