darksoho33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 πιο πολυ γραφω αυτο ποστ για να ανοιξω ματια στους περισσοτερους αν και χλωμο το βρισκω μιας και ειναι μεχρι να σας κατσει η στραβη θα υποστηριζεται το αντιθετο. εχουμε και λεμε ενα φιλαρακι ηθελε ενα ασυρματο ρουτερ παιρνει τηλ παραγγελνει παω σπιτι του να το βαλουμε το ανοιγω και διαπιστωνω πως αυτο που πηρε δεν ειναι μοντεμ ρουτερ αλλα σκετο ρουτερ που σημαινει πως δεν μπορει να μπει ιντερνετ μονο του αλλα χρειαζεται καποιο αλλο μοντεμ. ελα ομως που το παλιο χαλασε και ηθελε καινουριο. επιστροφη στο συγκεκριμενο καταστημα την επομενη μερα και ακουστε απαντηση υπαλληλου: το προϊον δεν μπορω να το παρω πισω διοτι εχει φαει κατσαβιδια στην μια βιδα απο κατω του και εχει δαχτυλιες παντου. δηλαδη εγω με το που το ανοιξα ξεχασα να φοραω γαντια και εκτος αυτου πηρα το κατσαβιδι να το ανοιξω μιας και χρονια τεχνικος στην cisco. τα συμπερασματα δικα σας....
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι να πεις ρε μεγάλε... Κάνε καμιά καταγγελία...
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για τις δαχτυλιες ειναι λα8ος ο υπαλληλος...Αλλα αν οντως εχει ανοιχτει με κατσαβιδι δν μπορει να το παρει...Εγω βλεπω ομως οτι το αρχικο λα8ος ειναι δικο σας...Δηλαδη που παραγγειλατε router και οχι modem router....Σιγουρα μπορει να βρεις καλυτερη εξυπηρετηση αλλα δν μπορεις να τα φορτωνεις ολα στους υπαλληλους...
nick#18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 με ανοιγμενο και εσυ που πας ? δεν ξερεις οτι οτι ανοιγεις χανει εγγυηση??? εκτος αν εισαι πολυ μαγκας και το ανοιξεις σωστα και δεν φανει τιποτα...
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως δε θα αγόραζα κάτι αν είχε ανοιχτεί με κατσαβίδι από προηγούμενο χρήστη.. Άρα..
VasKag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εγω δεν καταλαβα ποιος ο λογος να "ανοιχτει" ενα καινουριο router...
subhuman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Συγνώμη, αλλά μην είμαστε και παράλογοι! Εφόσον η φύση των αγορών μέσω internet είναι τέτοια που δεν έχουμε άμεση επαφή με το αντικείμενο, πριν προβούμε στην αγορά του, ελέγχουμε αν είναι αυτό ακριβώς που μας κάνει.(μέσω internet,τηλεφωνικά...κτλ) Ιδιαίτερα εφόσον δεν πρόκειται για ελαττωματικό προιόν αλλά για λάθος δικό σας το οποίο όχι μόνο το ανοίξατε αλλά έπεσε και κατσαβιδιά! (αλήθεια γιατί; Εσύ θα το αγόραζες αυτό ,ακόμα κι αν σου έλεγαν πως δουλεύει μια χαρά; Κι επειδή ο λόγος γίνεται για το e-shop, σ΄ένα φίλο άλλαξαν ένα UPS επειδή είχε κάνει λάθος παραγγελία και τελικά ήθελε μεγαλύτερο, χωρίς δεύτερη κουβέντα! εκεί όμως δεν είχε πειραχτεί! φιλικά
PCharon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 πηρα το κατσαβιδι να το ανοιξω μιας και χρονια τεχνικος στην cisco. τα συμπερασματα δικα σας.... Συμπέρασμα (α): δεν είσαι και πολύ "μάγκας" (όπως σωστά είπε και ο nick#18) στο ανοιγμα συσκευών. Συμπέρασμα (β): μπράβο στον υπάλληλο που πρόσεξε τη ματσαραγκιά και προστάτεψε τον επόμενο πελάτη. Συμπέρασμα (γ): σου φαίνονται λογικά τα παράπονά σου?
subhuman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το σχόλιο για το τεχνικός στη cisco ήταν ειρωνικό, αν κατάλαβα καλά
nick#18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ολοι μας θα εχουμε κανει ολο και καπια πουστι@ με καπιο προιον αλλα δεν θα του αφιναμε σιμαδια...και σωστα πιος ο λογος να το ανοιξεις? εδω το πας σε εξουσιοδοτιμενο service και σκανε κατσαβιδιες που πας μονος σου???
PCharon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το σχόλιο για το τεχνικός στη cisco ήταν ειρωνικό, αν κατάλαβα καλά Κατά κάποιο τρόπο ίσως. Πρώτον επειδή κάποιος που ασχολείται χρόνια με κατσαβίδια θα ξέρει πολύ καλά πότε και πως αφήνει σημάδια η "κατσαβιδιά" και πότε όχι. Συνεπώς αφού γνώριζε την κουτσουκέλα του δεν μπορεί να ζητάει τα ρέστα. Επιπλέον το γεγονός πως κάποιος είναι χρόνια τεχνικός στη Cisco, στη NASA ή όπου αλλού δεν δικαιολογεί την επέμβαση στα ενδότερα της συσκευής αν θέλει να την επιστρέψει. Νομίζω πως το παρόν θέμα είναι αστείο...
nick#18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πως το παρόν θέμα είναι αστείο... εντελος..... ενα Lock απο καπιο moderator πιστευω θα ηταν οκ...
darksoho33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 το ρουτερ ουδεποτε ανοιχτηκε με κατσαβιδη ή οτιδηποτε γιατι οπως αναφερα πολυ απλα δεν ηταν αυτο το οποιο ειχε παραγγειλει ο φιλος. ηταν καθαρα ειρωνικο. ουτε εθιξα τον πωλητη που τι φταιει ο ανθρωπος απλα δεν μπορουν να δημιουργουν ανυπαρκτους λογους για να μην το παρουν πισω. βλεπω οτι υπαρχουν ατομα απο το εν λογω καταστημα που ποσταρουν εδω και θελω να τους πω οτι ενω γνωριζουν οτι ανυπαρκτο το afre sales τους δεν μπορουν να κατηγορουν τον καθενα οτι παραβιασε με κατσαβιδη και τριχες κατσαρες. πειτε απλα η πολιτικη μας ειναι να μην αλλαζουμε τιποτα ακομα και αν εχουμε λαθος και στο τελος αν μη τι αλλο κοροϊδεουμε τον πολιτη. προς γνωση ολων εδω οταν σας χαλαση κατι εδω ειμαι και εδω θα ερθεται οταν δειτε την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου καταστηματος
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια μηπως τα τελευταια λογια τα ειπε ειρωνικα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.