Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση ontelecoms!!!!

deepk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εδω και 5 μηνες ειμαι συνδρομιτης της OnTelecoms και εχω τεραστιο προβλημα με το internet..το pc μου μενει ανοιχτο ολη μερα και σχεδον καθε μερα χανεται η συνδεση και το λαμπακι του on line του router Pirelli ειναι σβηστο..

Εχω μιλησει με το τεχνικο τμημα τους και μου ειπαν για φιλτρο το οποιο ομως και υπαρχει,αρα αυτο δεν ειναι..μου ειπε επισης πως την ωρα που μιλαγαμε εκανε κατι ρυθμισεις για να γινει πιο σταθερο το σημα αλλα παλι τα ιδια μου κανει..

Ξερει κανεις τιποτα,πως να λυσω αυτο το προβλημα το οποιο δεν ειχα με otenet??Οτιδηποτε ξερει κανει (σε απλα ελληνικα γιατι ολιγον noob σ'αυτα) ας το πει..Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ απλα πειτε μου ενα αξιοπιστο και φτηνο router για να κανω την δουλεια μου και απλα να το βαλω στη θεση του pirelli και να δουλεψει...οποιος ξερει ας βοηθησει!!

Δημοσ.

αν εχεισ και τιλεορασι μιν το αλαξεις κανε μια καταγελεια στιν ΕΕΤ με κοινοπ.στην ΟΝ και σε μια εβδομαδα θα εισαι κουκλος.το εκανα και επιασε

Δημοσ.

η καταγγελια δεν σημαινει παντα κατι.μπορει και να ειναι θεμα ρουτερ μπορει και γραμμης .αν ειναι γραμμη εκει θα μπλεξει και ο οτε και καληνυχτα,συν οτι το pirelli ειναι απλα ενα ....ρουτερ....ας παρει κατι αλλο αμα δεν εχει tv να βρει την ησυχια του

Δημοσ.

Εχω και τηλεοραση αλλα δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω nova οποτε απο οτι λετε καλυτερα ενα speedtouch να τελειωνω με αυτο..αφηστε παντως που εκει που μενω στη Βουλα εχει και προβλημα η γραμμη αλλα επειδη εχω ταλαιπωρηθει πολυ με το ολο θεμα θα δοκιμασω οτι μου ειπατε και θα σας ενημερωσω!!Ξανα σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας!!

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση ακομα..επειδη εχω τον ψηφιακο δεκτη τησ on αν αλλαξω το router θα εχω προβλημα με την τηλεοραση?και αν ναι υπαρχει λυση για αυτο???

Δημοσ.

Ξερω οτι με καποιο τροπο γινετε να παιξει.το ειχαν κανει με ενα level one fbr 1000 κατι τετοιο.κατι παραπανω δεν ξερω.λογικα θα πρεπει να παιζει αν το δευτερο ρουτερ εχει τα ιδια με το pirelli

Δημοσ.
Θα υπάρξει και αύξηση της ταχύτητας αν βάλω το Speedtouch αντί του Pirelli;;

συνηθως λιγακι υπαρχι.α ηταν linksys και οχι pirelli τοτε το speedtouch ΘΑ ΚΛΕΙδωνε πιο χαμηλα.σημασια δεν εχει το 1 mbit παραπανω αλλα η σταθεροτητα.τι να το κανω να κλειδωνων 15 με ενα ρουτερ αμα εχω αποσυνδεσεις.καλυτερα 14 και να ειμαι stable

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...