Προς το περιεχόμενο

paypal anti-money laundering regulations τι ζητανε??

hackfree3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια,μου εστηλε το paypal ενα email οπου γραφει We are sending you this notice because you have received more than 1,000.00 EUR in total payments to your PayPal account.

European Union anti-money laundering regulations and "know-your-customer" regulations require us to collect additional information when customers receive more than the mentioned amount in total payments.

To lift your receiving limit:

- https://www.paypal.com

- Click the "Resolution Centre" tab and complete all required steps.

στο resolution centre μου ζητανε:

Fax or upload documentation

Photo ID

Proof of Address

Provide Business Information

δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω? εχω αρκετο ποσο στο paypal....αλλα δεν εχω επιχειρηση τι business information πρεπει να δωσω??? καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Ζητάνε τα προσωπικά σου δεδομένα.

Θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα λεφτα δεν είναι απο τα λύτρα του Παναγόπουλου...

Δημοσ.

άντε να τους στήλω με φαξ φωτοτυπία του διαβατηρίου μου,που λέει ποιος είμαι αλλά η διεύθυνση εκεί δεν είναι εκεί που κάνω τις συναλλαγές μου...στο δύπλωμα οδήγησης μου λέει την διεύθυνση που είναι διλωμένη στο paypal, αλλα είναι στα ελληνικά νομίζω...δεν θα το καταλάβουν...

και στο business information τι να βάλω? αφού δεν έχω business...δεν μπορώ να το συμπληρώσω..

Δημοσ.
παιδια,μου εστηλε το paypal ενα email οπου γραφει We are sending you this notice because you have received more than 1,000.00 EUR in total payments to your PayPal account.

European Union anti-money laundering regulations and "know-your-customer" regulations require us to collect additional information when customers receive more than the mentioned amount in total payments.

To lift your receiving limit:

- https://www.paypal.com

- Click the "Resolution Centre" tab and complete all required steps.

στο resolution centre μου ζητανε:

Fax or upload documentation

Photo ID

Proof of Address

Provide Business Information

δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω? εχω αρκετο ποσο στο paypal....αλλα δεν εχω επιχειρηση τι business information πρεπει να δωσω??? καμια βοηθεια?

αν περασεις το ποσο σε πωλησεις των 1000 ευρω σου ζητανε να αποδειξεις οτι εισαι οντως αυτος που δηλωσες.Θα σου ζητησουν αποδειξη απο την πιστωτικη σου καρτα με καποια χρεωση της παυπαλ σκαναρισμενη την ταυτοτητα σου η το διαβατηριο σου.αν τους στειλεις ολα αυτα εισαι οκ.οσο για το business δεν ειναι αναγκη να το δωσεις.

Δεν ειναι τιποτα μην σε στεναχωρει

Δημοσ.

θα μπορω να κανω συναλλαγες μεχρι να ληξη το θεμα? η με εχουν περιορισει και μεχρι να λυθει το ζητημα δεν μπορω να κανω τιποτα? γιατι αυτην την στιγμη πουλαω αρκετα πραγματα και θελω να παρω μεσω paypal.....αν τους στηλω φωτοτυπια το διαβατηριο μου και το διπλωμα(στο διαβατηριο εχει το ονοματεπωνυμο μου στα αγγλικα,και στο διπλωμα την δηλωμενη διευθυνση κατοικιας αλλα στα ελληνικα)θα ειναι οκ? η πρεπει να κανω κατι και με την πιστωτικη? φυσικα δεν προκειτε να στηλω φωτογραφια της πιστωτικης αλλα δεν ξερω και τι να στηλω)

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει σχέση ο τύπος του λογαριασμου personal, business ... με το anti-money laundering regulations απο όλους το ζητάνε και λέω αυτό ακριβώς που μου είπε ο τύπος εκεί

Τηλεφωνάκι στο support τους δίνει λύση στις απορίες, ήταν εξυπηρετικοί τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...