Προς το περιεχόμενο

Μια ερώτηση για ενα υποθετικο συστημα

ODNA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ηδη εναν πολυ καλό -σχετικά- υπολογιστή, αλλα μιας και κάποτε θα παω για φουλ αναβάθμιση, θα ήθελα να σας δειξω ενα συστημα για να μου πειτε γνώμες.

Ψυκτρα: EnzoTech Cooler Ultra-X

Motherboard: EVGA 790i (s775, DDR3)

CPU: Intel Core 2 Extreme (s775, 3.20 GHz, Cache 12MB, Box)

case: Lian Li PC-X2000B Black Case

RAM: Mushkin 12GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3 12800, HP3, 9-9-9-27, 995659)

PSU: PC Power & Cooling PSU Turbo-Cool 1200W

GPU: Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB)

HDD: Seagate 750GB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata 2, ST3750330AS)

Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)

Δεν σκοπεύω να το πάρω, ετσι κι αλλιως βγαίνει καπου στα 3.800 ευρω, αλλα ζηταω μια γνώμη για το πως θα ηταν...

Δημοσ.

Γιατί να μη πάρεις i7 καλύτερα μηχάνημα

Γιατί να μη πάρεις 2 wd σκληρούς,και να πάρεις έναν seagate και έναν wd;

Γιατί να μη πάρεις αυτή τη μητρική;

Αυτά :o

Αν και νομίζω οτι αυτό το θέμα ήταν..Απλά για να ανοιχτεί ένα ακόμα ανούσιο θέμα,τέλος πάντων...

Δημοσ.

Από τι αποτελείται το σύστημά σου;

Στη σύνθεση εντοπίζω μερικές υπερβολικές επιλογές, όπως το τροφοδοτικό, τον επεξεργαστή (ειδικά με αερόψυκτρα), και μερικές λάθος επιλογές, όπως η μητρική.

Δημοσ.
Quad ειναι ο επεξεργαστης που αναφερει :o

Ουπς!Όντως...Αλλά τι να κάνουμε...Άνθρωποι είμαστε...Ανθρώπους κάνουμε :o

Με παρέσυρε το core 2...Μάνα μου δεν είναι ψέμα!

Δημοσ.
Από τι αποτελείται το σύστημά σου;

Στη σύνθεση εντοπίζω μερικές υπερβολικές επιλογές, όπως το τροφοδοτικό, τον επεξεργαστή (ειδικά με αερόψυκτρα), και μερικές λάθος επιλογές, όπως η μητρική.

Συμφωνω απολυτα για το θεμα του επεξεργαστη ειδικα αν δεν τον πιεσεις παρα πολλη και τον εχεις με αερα και το τραφοδοτικο με μια gpu ειναι πολλη πιστευω εκτος αν μελλοντικα κανεις crossfire.

Δημοσ.

Aς το πάρουμε αλλιώς.

Eπειδή μαζεύω λεφτά αυτη τη στιγμή δεν ξέρω ποτε θα πάρω καποιο πολυ high-end machine.

Απλα το χω στα υπόψιν μου και μου αρέσει να σκέφτομαι συνδιασμούς για το pc που θα πάρω χωρίς να χω κατι σίγουρο στα υπόψιν μου.

Εχοντας λοιπον στο μυαλο σας το οτι θα παρω το συστημα που αναφέρω καπου στον Απριλιο πιστεύω, τι θα συνιστούσατε να βάλω μέσα?

Μιλάμε για high end pc που δεν θα μασάει σε τίποτα.

Αν λοιπόν εσεις ήταν να φτιάξετε κάτι τετοιο, τι θα παίρνατε?

Links αν θελετε βάλτε, αν οχι δεν πειράζει :)

Δημοσ.
Aς το πάρουμε αλλιώς.

Eπειδή μαζεύω λεφτά αυτη τη στιγμή δεν ξέρω ποτε θα πάρω καποιο πολυ high-end machine.

Απλα το χω στα υπόψιν μου και μου αρέσει να σκέφτομαι συνδιασμούς για το pc που θα πάρω χωρίς να χω κατι σίγουρο στα υπόψιν μου.

Εχοντας λοιπον στο μυαλο σας το οτι θα παρω το συστημα που αναφέρω καπου στον Απριλιο πιστεύω, τι θα συνιστούσατε να βάλω μέσα?

Μιλάμε για high end pc που δεν θα μασάει σε τίποτα.

Αν λοιπόν εσεις ήταν να φτιάξετε κάτι τετοιο, τι θα παίρνατε?

Links αν θελετε βάλτε, αν οχι δεν πειράζει :)

Ξαναρώτησέ μας τον Απρίλιο, που θα ξέρουμε τι θα συμφέρει τότε να πάρεις, και πόσα χρήματα θα έχεις.

Ότι και να πούμε τώρα θα έχει βαθμό αστοχίας 99%

Αν πάλι πιστεύεις πως για τους επόμενους μήνες θα ασχολούνται όλοι με το Pc που μπορεί να πάρεις, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.

Αυτά.

Δημοσ.
Ξαναρώτησέ μας τον Απρίλιο, που θα ξέρουμε τι θα συμφέρει τότε να πάρεις, και πόσα χρήματα θα έχεις.

Ότι και να πούμε τώρα θα έχει βαθμό αστοχίας 99%

Αν πάλι πιστεύεις πως για τους επόμενους μήνες θα ασχολούνται όλοι με το Pc που μπορεί να πάρεις, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.

Αυτά.

Εντάξει, δεν εχεις και άδικο... :)

Απλά ήθελα μια πρόταση για τώρα..

Δημοσ.
Εντάξει, δεν εχεις και άδικο... :)

Απλά ήθελα μια πρόταση για τώρα..

Όπως λέει και ο από πάνω...Να την κάνεις τι;Αφού ακόμα μαζεύεις τα χρήματα...

Δημοσ.

xtreme μην παρεις με τιποτα..καλυτερα εναν q9650 τωρα που εχει κατεβασμενες τιμες..oi extreme η μονη διαφορα τους ειναι το unlocked multiplier και πιστευω πως δεν αξιζουν

Δημοσ.

Σθμφωνω, μαζεψε τα χρηματα πρωτα και μετα βλεπεις,αδικος κοπος να ψαχνεις κατι που μετα απο λιγο καιρο θα εχει βγει κατι αλλο που θα ειναι καινουριο και πιθανον καλυτερο!!

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ high end θελει κανεις να παρει ΜΟΝΟ για μοστρα.

Αλλα πιστεψε με, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να εχεις σκασει 4 χιλιαρικα για pc και μετα απο μισο χρονο να σου ρθει ενα φιλαρακι και να βγαζει καλυτερες επιδοσεις με ενα συστημα των 2,5χιλιαρικων ή ακομα χειροτερα μετα απο εναμιση χρονο να βγαζει ενα τυπικο συστημα του ενος χιλιαρικου καλυτερες επιδοσεις...

Δημοσ.
Πολυ high end θελει κανεις να παρει ΜΟΝΟ για μοστρα.

Αλλα πιστεψε με, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να εχεις σκασει 4 χιλιαρικα για pc και μετα απο μισο χρονο να σου ρθει ενα φιλαρακι και να βγαζει καλυτερες επιδοσεις με ενα συστημα των 2,5χιλιαρικων ή ακομα χειροτερα μετα απο εναμιση χρονο να βγαζει ενα τυπικο συστημα του ενος χιλιαρικου καλυτερες επιδοσεις...

+1 μην γινομαστε και technology victims...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...