gianaros2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδια θα τρελαθω με τα τερτιπια του υπολ. μου . Και σας παρακαλω αν μπορει καποιος να μου δοσει μια εξιγιση για το προβλημα μου . Εχω εναν 80 γιγα και ολα ηταν ρολοι μέχρι που άρχισε στην αρχή σποραδικά άλλα μετά έντονα σχεδον καθε μερα να κολαει ο υπολ. .εψαξα τα παντα ολα ενταξη μεχρι που παρατηρώ οτι κολουσε καθε φορα που μετεφερα πολλα δεδομενα απ το δισκο εβαλα το HT tune pro και αλλα παρομοια προγ/τα και βρηκαν χαλασμενους τομεις που οταν έφταναν σε αυτους παγωνε τελειως ο υπολ. Τον εβγαλα αγορασα εναν 320 γιγα και ολλα μια χαρα τωρα και 3 μηνες . σημερα συνδεσα παλι τον 80ρη απο περιεργια και δουλεβει μια χαρα τον δοκιμασα και με το HT tune pro και κανενα προβλημα !!!!!!.
papahlamidas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μου έχει συμβεί και εμένα αλλά μην χαίρεσαι πολύ γιατί θα σου ξανά γίνει 99%. Απλά ακόμα δεν έχεις φτάσει να γράψεις στο σημείο που ο δίσκος έχει το πρόβλημα.
gianaros2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μου έχει συμβεί και εμένα αλλά μην χαίρεσαι πολύ γιατί θα σου ξανά γίνει 99%.Απλά ακόμα δεν έχεις φτάσει να γράψεις στο σημείο που ο δίσκος έχει το πρόβλημα. Φιλε papahlamidas αυτο πιστεβω και εγω αλλα το περιεργο ειναι οτι του μετεφερα κοντα 80 γιγα τα εσβησα ελενξα για χαλασμενους τομεις και τον ξανα έσβησα γεμιζοντας τον με μηδενικά μεσο Hdtune pro και ολα ρολοι αυτο με τρελενει . Πριν (οταν χαλασε) ειχα καταφερει να φτιαξω μονο 5 γιγα παρτισιον και να δουευουν καλα απο κι και κατω υπηρχαν χαλασμένοι τομεις για να κανω αλλο παρτισιον . Μπορι και να φταιει η θερμοκρασια ο καινουριος εχει 30-35 C ο παλιος 30-45 τωρα. Τελικα οτι και να κανεις στους υπολογιστες δεν μπορει να εισαι ποτε σιγουρος για κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.