Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα router

bobidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με κάποιο τρόπο να κλειδώνω το router μου για λόγους ασφάλειας για να μη μπαίνει το παιδί μου στο internet. Γίνεται; Ο τύπος του είναι PHILIPS CGA5720N/TE.

Δημοσ.

εννοεις να μην μπενει ασυρματα η να μην μπαινει καθολου?αν ειναι το ασυρματο απλα του βαζεις κωδικο αν ειναι τελειως βγαλε το καλωδιο συγχρονισου η βαλε λαθος ip στο pc του η δωσε λαθος dns.

Δημοσ.
εννοεις να μην μπενει ασυρματα η να μην μπαινει καθολου?αν ειναι το ασυρματο απλα του βαζεις κωδικο αν ειναι τελειως βγαλε το καλωδιο συγχρονισου η βαλε λαθος ip στο pc του η δωσε λαθος dns.

Κατ' αρχήν, χρησιμοποιούμε το ίδιο pc, επομένως δεν μπορώ να δίνω λάθος κωδικούς. Αν βγάλω καλώδιο, φαίνεται. Το πρόβλημά μου πιο απλά είναι, αν υπάρχει τρόπος να εμποδίζω την είσοδο στο internet μέσω router όποτε το επιθυμώ. Έψαξα στον mοzilla για χρήση κωδικών εισόδου (δηλ. κατά την είσοδο στο internet να σου ζητά κωδικό) και δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Έτσι σκέφτηκα αν γίνεται η δουλειά μέσω router.

Δημοσ.

κατι πολυ απλο.μεσα απο τον ρουτερ οταν δεν θες να μπαινει ο υιος κλεινε το nat.αναλογως τον ρουτερ ειναι και καπου αυτο.no nat no internet.οταν θες να μπεις το ανοιγεις ξανα χωρις reboot και μπαινει.τωρα στο philips δεν θυμαμε που ειναι εχω σεταρει ενα δυο μονο.

Δημοσ.
κατι πολυ απλο.μεσα απο τον ρουτερ οταν δεν θες να μπαινει ο υιος κλεινε το nat.αναλογως τον ρουτερ ειναι και καπου αυτο.no nat no internet.οταν θες να μπεις το ανοιγεις ξανα χωρις reboot και μπαινει.τωρα στο philips δεν θυμαμε που ειναι εχω σεταρει ενα δυο μονο.

Ευχαριστώ, θα το ψάξω.

Δημοσ.

οπου κολλησεις πες μας να βρουμε και αλλο τροπο.επισης απο internet explorer μπορεις να βαλεις το content advisor.αν το ορισεις max οτι δεν εχει rating δεν θα ανοιγει κοινος δεν θα ανοιγει τιποτα.θα του βγαζει μυνημα για κωδικο.control panel internet options kai meta content και μετα enable και τα φτιαχνεις τα υπολοιπα απο τα settings.

Δημοσ.
μια χαρα και το βασικο ειναι οτι δεν χρειαζεται ρεσταρτ το ρουτερ.

Δεν ξέρω από μέσα του τι κάνει. Πάντως, όλα τα λαμπάκια σβήνουν, εκτός φυσικά του ρεύματος και η διαδικασία είναι όπως ακριβώς του restart, μέχρι να σταθεροποιηθούν. Το ωραίο σ' αυτή την ιστορία είναι ότι η σύνδεση δεν φαίνεται ότι έχει διακοπεί. Και τα λαμπάκια είναι αναμμένα, αλλά και ανοίγοντας τις σελίδες του ρουτερ, διαβάζεις connected. Μόνο αν πας στο ΝΑΤ βλέπεις το DISABLE. Δηλ. δεν πάει ο νους του καθένα ότι έχεις κάνει κάτι.

Δημοσ.

μαλλον εχεισ καποιο ρουτερακι που ακομα και οταν του κανεισ disable to nat αυτο κανει restart.πολλα ρουτερακια δυστυχως το κανουν αυτο δηλαδη με το που αλλαζεις κατι να θελουν η να κανουν restart.

Δημοσ.

ενταξει ναι τωρα για 1 λεπτο καθυστερηση is οκ.to aλλο που θα μπορουσες θα ηταν να δωσεις καρφωτα ip αλλα αντι για 192.168.1.1 για gateway να δωσεις 1921.68.1.2 .παλι θα μπενει στον ρουτερ αλλα οχι στο net.η λαθος dns.

Δημοσ.

ενταξει ναι τωρα για 1 λεπτο καθυστερηση is οκ.to aλλο που θα μπορουσες θα ηταν να δωσεις καρφωτα ip αλλα αντι για 192.168.1.1 για gateway να δωσεις 1921.68.1.2 .παλι θα μπενει στον ρουτερ αλλα οχι στο net.η λαθος dns.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...